Νέο Aegean app

• Thread starter Thread starter dimsar
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

dimsar

Business-Class-Member
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
AEE
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGAV
όταν επιλέγεις business, έχει και 3D Feature από τις θέσεις. Λογικά αυτό θα είναι πολύ χρήσιμο όταν εγκαταστήσουν τις καινούριες business και economy seats στα LR

Αυτό είναι μέρος του mobile website αλλά ναι και ίσως για να γνωρίζουν προς το παρόν όσοι δεν ξέρουν πώς μοιάζει η eurobusiness :p

Και τα μιλια εξαργύρωσης έγιναν αναβάθμισης! Δεν καταλαβαίνω δεν το τεσταρε κανεις? Είπαν παμε για παραγωγή?

Αν μπεις μέσα στον Miles+Bonus λογαριασμό δείχνει τη σωστή πληροφορία πάντως αναφορικά με τα μίλια εξαργύρωσης και αναβάθμισης.

Ναι σημερα άλλαξε ο τίτλος

Πάντως δεν έχω ξαναδεί τόσο αποτυχημένο λανσάρισμα με τόσα προβλήματα. Από γλώσσα χρήστη μέχρι σύνδεση υπηρεσιών με τη κράτηση ή και αδυναμία εμφανισης της m+b κάρτας στον λογαριασμό.
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω ποιο το νόημα της αλλαγής και ποιος έδωσε το οκ να βγει αυτό το πράγμα στο κοινό.

Έχω ακόμα την παλιά εφαρμογή, αλλά δεν μπορώ να κάνω ούτε να δω τίποτα αν δεν κατεβάσω την καινούρια. Θα περιμένω καμιά βδομάδα πριν κάνω update, όλο και κάτι θα φτιάξουν. Ευτυχώς δεν τη χρειάζομαι άμεσα.

Εγώ πάντως δεν είχα κανένα πρόβλημα από όσα αναφερθήκαν. Δεν ξέρω αν έχει να κάνει με το αν είναι η εφαρμογή για το IOS ή Android