Ναύλωση πτήσης

• Thread starter Thread starter iokasti
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

iokasti

Νέο μέλος (Tourist)
Καλησπέρα,
Πρώτο μου ποστ αν και παρακολουθώ χρόνια το site και το forum, αλλά μέχρι τώρα με καλύπτατε πλήρως. Ωστόσο δεν βρήκα κάποιο ποστ σχετικά με charter πτήσεις.
Η Hellenic Imperial και η Hellas Jet από όσο γνωρίζω δραστηριοποιούνται στο χώρο στην Ελλάδα. Ωστόσο γνωρίζει κανείς περίπου τα κόστη;
Για παράδειγμα δεδομένου ότι η Hellenic Imperial έχει ή τουλάχιστον είχε γραμμή για ΝΥ, έστω ότι ενδιαφέρομαι να νοικιάσω το αεροπλάνο για μία πτήση από Νέα Υόρκη προς Ηράκλειο, γνωρίζει κανείς στο περίπου τιμή; Η Imperial έχει 747-200 και η Hellas A320 άρα μιλάμε για διπλή και χωρητικότητα, άρα και τελείως διαφορετικές τιμές και δυνατότητες, αλλά στο πολύ περίπου ρωτάω.
Ευχαριστώ!!!!
:D

καλησπέρα! δεν γνωρίζω τα κόστη που ζητάς, αλλά μπορώ να σου πω 2-3 πραγματάκια πάνω σ' αυτό. η Hellenic Imperial απ' όσο γνωρίζω έχει σταματήσει το δρομολόγιο ΑΤΗ-JFK. Περισσότερες πληροφορίες για τη λειτουργία της εταιρείας μπορείς να βρεις στο viewtopic.php?f=46&t=3663 . όσο για την Hellas Jet, εκτός του ότι διέθετε μόνο Α320, του οποίου το maximum range είναι σαφώς μικρότερο από το δρομολόγιο που αναφέρεις κι άρα θα έπρεπε να κάνει σίγουρα στάση για ανεφοδιασμό, νομίζω πως έχει κλείσει εδώ και 2 χρόνια! τις αερογραμμές που δραστηριοποιούνται σήμερα στην Ελλάδα μπορείς να τις βρεις εδώ http://en.wikipedia.org/wiki/Category:A ... _of_Greece

Αν ρωτάς εντελώς υποθετικά, νομίζω πως δύσκολα μπορείς να πάρεις ακριβή απάντηση στο ερώτημα αυτό μέσα από ένα φόρουμ. Αν πράγματι ενδιαφέρεσαι, το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις απευθείας με τις εταιρίες, έτσι θα πάρεις σαφή απάντηση τόσο για το αν μπορούν να εκτελέσουν το δρομολόγιο που θέλεις, όσο και για το πόσο θα κοστίσει.

Καλημέρα από την ψιλοχιονισμένη Φινλανδία των 0 βαθμών (την προηγούμενη εβδομάδα έκανε στα νότια ακόμη και -8).

Κι εγώ έχω μια αντίστοιχη ερώτηση με εκείνη της iokasti, αλλά για πιο πολυσύχναστες διαδρομές/δρομολόγια, δηλαδή Ελσίνκι με κάποιο ελληνικό νησί (Ρόδο, Κρήτη, Ζάκυνθο).

Ειδικότερα, ενδιαφέρομαι για πτήσεις τσάρτερ, κατά τον Ιούλιο. (Αν ενδιαφέρει στον υπολογισμό, η διάρκεια παραμονής των επιβατών στην Ελλάδα θα είναι 1 ή/και 2 εβδομάδες). Γνωρίζουμε κάποιο "συγκεκριμένο" κόστος ναύλωσης; Εννοείται ότι θα απευθυνθώ και στις αεροπορικές εταιρίες του λινκ που έδωσε ο athlios, απλά ρωτάω -έστω και καθ' υπερβολήν- μην τυχόν, επειδή είναι πιο συνηθισμένο δρομολόγιο, υπάρχει κάτι πιο άμεσο ως απάντηση, έστω και για να πάρω μια ιδέα. Για παράδειγμα, αν κυμαίνεται μεταξύ 10-20.000€, ή 20-30.000€, ή 30-40.000€ κοκ.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

ΥΓ: Είναι η πρώτη φορά που μπαίνω στο σάιτ σας και οφείλω να ομολογήσω ότι είναι σούπερ-ντούπερ διαφωτιστικό. Συγχαρητήρια σε εμπνευστές, επαΐοντες και διαχειριστές.

Aegean, Astra, Bluebird, Olympic ασχολούνται με το άθλημα όπως επίσης TUI Nordic, Thomas Cook Scandinavia, Norwegian και Finnair. Καλό θα ήταν να κάνεις inquiry για τιμές και availability στις ίδιες διότι μιλάμε για Ιούλιο. Τέλος, υπάρχουν και κάτι all around τσαρτεράδες τύπου Air Explore, Bingo Airways, Enter Air, Orbest Orizonia, Small Planet που μπορείς να απευθυνθείς...

Σ' ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια. Καλό βράδυ.

Πληροφοριες για την ναυλωση αεροσκαφους

Καλημερα σε ολους και ολες καλη Κυριακη....θελω να ρωτησω κατι ....γνωριζει καποιος πως μπορω να ναυλωσω αεροσκαφος για την εκτελεση πτησης η πτησεων σε αεροδρομιο της Ελλαδας που δεν εχει αεροπορικη συνδεση με την Αθηνα ....εχω το δικαιωμα ?και ποια η διαδικασια και που να απευθυνθω? Ευχαριστω πολυ....

Καλησπέρα
Από πού θέλεις να πετάξεις και για πού; Αν δεν δώσεις περισσότερες πληροφορίες δεν μπορεί να απαντηθεί η ερώτηση σου.

Σας ευχαριστω που θελετε να με βοηθησετε ...θελω να πεταξω απο Αθηνα για Πρεβεζα .....

Δεν σε συμφέρει να το κάνεις αυτό.Θα πετάξεις στά Ιωάννινα και από εκεί με το ΚΤΕΛ θα πάς Πρέβεζα.Πριν από δέκα χρόνια είχα πάει Πρέβεζα και με αυτόν τον τρόπο επισκέφθηκα και τα Ιωάννινα.Είναι δύο ώρες με το λεωφορείο.