Ν.Υόρκη: Continental or Delta/Northwest???

• Thread starter Thread starter ATH-MAN
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

ATH-MAN

Low-Cost-Class-Member
Το καλοκαίρι είναι προγραμματισμένο να ταξιδέψω Αμερική. Σε μια πρόχειρη έρευνα κατέληξα στο να επιλέξω μεταξύ των 2 εταιριών-Θα ήθελα με Ολυμπιακή,αλλά δε βρήκα εισιτήρια τις μέρες που θέλω!!! Θέλω τη γνώμη σας, ποια από τις 2 να επιλέξω?? Το 762 ή το Α330,που όπως φαίνεται θα έχουμε από το καλοκαίρι???? Επίσης θα ήθελα,αν κ είναι πολύ νωρίς ακόμα, ποιες θέσεις θα ήταν οι καλύτερες( οικονομίκη θέση,4 άτομα με παράθυρα λόγω μικρών παιδιών). Ελπίζω να μη ζητάω πολλά...!! Ευχαριστώ προκαταβολικά.

Aγαπητέ/ή ΑΤΗ-ΜΑΝ, η ευχάριστη προσωπική μου εμπειρία από την Continental με κάνει να την προτείνω ανεπιφύλακτα. Βασική φυσικά παράμετρος παραμένει η οικονομική προσφορά της κάθε εταιρείας. Εάν οι τιμές που θα βρείτε είναι πάνω κάτω οι ίδιες, τότε αξίζει να δοκιμάσετε την καλύτερη αμερικανική εταιρεία αυτή τη στιγμή και συγκριτικά καλύτερη ακόμη και από τις παραδοσιακές ευρωπαϊκές.

δικός σας

Continental σιγουρα, ειναι η καλυτερη Αμερικανικη αεροπορικη εταιρια και το 767 ειναι ανετο και ισυχο αεροπλανο με πολυ λιγες πιθανοτιτες να καθεσαι στη "μεση". Υπαρχουν ατομικες οθονες με πολλες επιλογες μουσικης και video.

Ευχαριστώ παιδιά! Θα περιμένω λίγο ακόμα,αν κ μάλλον Continental θα προτιμήσω...

αν η DELTA φερει τα Α330 της NWA δε νομιζω οτι τιθεται συγκριση, ειναι μακραν η καλυτερη επιλογη. η Continental ειναι πολυ καλη, αλλα τα Α330 ειναι εκπληκτικα αεροπλανα, ολοκαινουργια και σε αριστη κατασταση. επισης εχεις να διαλεξεις μεταξυ Newark και JFK.
προσωπικα αν φετος βρεθω στο ευχαριστο αυτο διλλημα θα επελεγα Delta με κλειστα ματια