Μικρό υδροπλάνο στην Σιθωνία Χαλκιδικής

• Thread starter Thread starter vassio
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

vassio

Low-Cost-Class-Member
Περιοχή
Thessaloniki
Σάββατο 12 Ιουλίου, πλατσόυρίζω αμέριμνος σε μια από τις παραλίες της Νικήτης, ώσπου συνέβη το απίστευτο !

Ένα μικρό αεροπλανάκι (cessna?) με πλωτήρες περνάει σε ύψος 15-20 μέτρων πάνω από το κεφάλι μου !

Νηολόγιο: G-????, άργησα να το πιστέψω αυτό που βλέπω και είδε μόνο το G !

Το έχει δει κανείς άλλος;

Ξέρει κανείς τι προβλέπεται από τους κανονισμούς (λιμενικό, αεροπορία και άλλα) για κάτι τέτοιο;

Με έχει ιντριγκάρει απίστευτα ότι υπάρχει κάποιος που το κάνει αυτό ! Έχω ζηλέψει απίστευτα, μόνο αυτό σκέφτομαι από τότε !

Re: Μικρό υδροπλάνο στην Κασσάνδρα Χαλκιδικής

Την καλημέρα μου και από εμένα!Εγώ που μένω Φούρκα στην Κασσάνδρα είχε περάσει στο ίδιο περίπου ύψος αλλά μπορεί και χαμηλότερο το Σάββατο κατά τις 18:30, και ήταν πάρα πολύ κοντά πάνω από τον ναβαγοσωστυκό πύργο που έχει η Φούρκα.Αν νομίζω καλά η PREL δεν έχει τέτοια αεροπλάνα;Το σίγουρο είναι ότι έχει ένα ελικόπτερο υδροπλάνο. Και επίσης αν δεν απατώμαι, φίλε vassio δεν ήταν ένα άσπρο με ρίγες κόκκινες; Τέλος πάντων τώρα κάτι ψιλοάσχετο, την περασμένη εβδομάδα ήτανε ένα ελικόπτερο έκοβε βόλτες πάνω από την Φούρκα και μετά από ένα 5λέπτο προσγειώθηκε στο beach bar babewatch (για όσους γνωρίζουν). Μετά από μισή ώρα 40 λεπτά απογειώθηκε και έφυγε προς την άλλη μεριά της Κασσάνδρας δηλαδή προς Χανιώτη Πολύχρονο κτλ.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων