Μεταφορα σκύλου απο Αθηνα στο Μοναχο

• Thread starter Thread starter kostasfmx
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

kostasfmx

Low-Cost-Class-Member
Καλησπέρα
Στις 8 /12 /2012 πετάω για Μοναχο (καταραμένη κριση) με airchina.
Επειδή εχω και ένα σκυλο 12 ετων ,ημιαιμο,μεσαιου μεγεθους 13 κιλα και θέλω να τον πάρω μαζι μου στο Μοναχο θα ηθελα καποιος να με ενημερώσει σχετικα με αυτο.
Αν και ειναι πρωην συναδελφος στην Ο.Α. ,αν και πηρα καποια τηλεφωνα δυστυχως δεν βγαζω ακρη.
Τηλεφωνησα AEGEAN μου ειπαν οτι χριεαζετε αντιλυσσικο εμβόλιο και μικροτσιπ και επειδη ο σκύλος ειναι πάνω απο 8 κιλα ταξιδευει με τις αποσκευες.Βεβαια η τιμη εκτοξευετε γυρω στα 400 ευρω για να μεταφέρω το σκυλο ενω εγω πεταω με 89 ευρω.
Αν γνωριζει κανεις κατι σχετικα με την διαδικασία και μηπως μπορω να το πάρω στην πτηση μου "air china" και όχι ασυνοδευτω με αλλη αεροπορικη παρακαλώ ενημερωστε με.Επισης αν μπορω να βρω πιο φτηνο αεροπορικο εισητηριο για το σκύλο θα ηταν καλυτερα.
Ευχαριστω

Απο μενα μονο καποιες συμβουλες.Τα παιδια ξερουν καλυτερα και θα σου βρουν μια λυση.Απο αυτα που εχω διαβασει ειναι λιγο δυσκολο.
Το κακο ειναι οτι το σαιτ δεν μεταφραζετε μεσο google.
Οτι μπορεσα μεταφρασα
http://www.kinodog.ru/info/sobaka_v_samolete.html

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή όταν κάνετε ένα εισιτήριο για να εξασφαλίσει ότι τα σκυλιά ήταν μέχρι τον ταμπάκο.
Charset πρεπει να είναι γραμμενο "ένα ζώο στο αμπάρι" (AVIH), και όχι «μη-πρότυπο φορτίου" (SPEQ), με ένα σημείωμα "DOG"

Μην ταΐζετε το κατοικίδιο ζώο σας για έξι ώρες πριν από την πτήση και μην του δεινετε ηρεμιστικά: μειώνουν την πίεση του αίματος και μπορεί να δώσει επιπλοκές στους πνεύμονες και την καρδιά. Οι κτηνίατροι προτείνουν επίσης να μην μεταφέρουν στο αμπάρι ακόμη και αν το αμπάρι θερμαίνεται , τα ζώα ηλικίας άνω των δέκα ετών, έγκυες , τους νέους και κουτάβια.

Εχει γραψει και μια κακη εμπειρια με την Lufthansa.
Και μας συμβουλευει:εαν εχετε ζωα(και χωρις) ποτε μην πετατε με την Lufthansa :mrgreen:

Πάρε κατ' ευθeίαν στην Air China: 2103534245

Air China
Ζώα
Εάν ένας επιβάτης τσουλάτε μικρά οικόσιτα ζώα, όπως μια γάτα ή ένα σκύλο, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την αεροπορική εταιρεία Air China για την επίλυση του ζητήματος. Προκειμένου να λάβει έγκριση για ζώα πιστοποιητικών καραντίνας και έγκυρα πιστοποιητικά που επιτρέπει την εισαγωγή, την εξαγωγή και τη μεταφορά των ζώων στην Κίνα. Τα ζώα δεν πρέπει να είναι στην καμπίνα, που λαθραία ως καταγεγραμμένες αποσκευές. Για τη μεταφορά του ζώου σε ένα δοχείο χρεώνεται ως αποσκευές πέραν του επιτρεπόμενου ρυθμού βάρους. Air China δεν φέρει καμία ευθύνη εάν το ζώο δεν τραυματίστηκε, έχασε, άρρωστος ή πέθανε, ή εάν κατά την άφιξή τους στη χώρα προορισμού απαγορεύει την εισαγωγή ορισμένων ειδών ζώων.

Απαιτήσεις για δεξαμενές για τη μεταφορά των ζώων:

Ο σχεδιασμός του δοχείου θα πρέπει να αποφύγετε την πρόκληση βλάβης σε ανθρώπους που υποβάλλουν αίτηση των ζώων, αποσκευές, εμπορεύματα και αεροσκάφη.
Το δοχείο θα πρέπει να έχει αρκετό χώρο για να κινούνται με καλή πρόσβαση αέρα στην ασφυξία των ζώων.
Δύο μικρά κατοικίδια ζώα που ζυγίζουν λιγότερο από 14 kg (30 lbs) μπορούν να μεταφέρονται στο ίδιο δοχείο.
Μικρά κατοικίδια ζώα που ζυγίζουν περισσότερο από 14 kg (30 lbs) να μεταφέρονται σε χωριστά εμπορευματοκιβώτια.
Τρία μικρά ζώα αν δεν είναι περισσότερο από έξι μήνες, μπορούν να μεταφέρονται στον ίδιο ή σε διαφορετικά δοχεία.
Προσοχή! Air China διατηρεί το δικαίωμα να αρνηθεί τη διακίνηση των ζώων, και αν φαίνεται άγριο ή επικίνδυνο.
και λιγα ακομα απο το σαιτ της εταιρειας.