ΜΑΛΔΙΒΕΣ

• Thread starter Thread starter dreamer
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

dreamer

Low-Cost-Class-Member
Περιοχή
Abu Dhabi/athens
Πιαδια βοηθεια...εχει παει κανεις Μαλδιβες και να μπορει να δωσει καποιες πληροφοριες/tips για την χωρα?????? εχω βρει ενα πακετακι στα 1000 ευρω περιπου με ημιδιατροφη με EMIRATES. Δεν μου φαινεται ακριβο...

Ενα φιλικο μου ζευγαρι πηγε ταξιδι του μελιτος εκει.
Οταν τις πρωτες 2 μερες τους περασε ο ενθουσιασμος οτι μενουν σ ενα bungalow διπλα σε τυρκουαζ νερα, τις υπολοιπες 8 δεν ειχαν τι να κανουν. Μπανιο, υπνο,ποτο,μπανιο,υπνο,ποτο,μπανιο,υπνο,ποτο, κ.ο.κ. Σε καποια φαση πηγαν και για ψαρεμα. Κοντολογις, βαρεθηκαν τη ζωη τους την ιδια!
Το συν, ειναι οτι μπορεις να κανεις μεγαλες αλητειες με υδροπλανα. Μπανιο,ποτο,υπνο, αλλα δε διαφορετικη ατολλη καθε φορα. :wink:

Ε καλά,σε ταξίδι του μέλιτος είχαν πάει,τι άλλο ήθελαν;Μπάνιο,ποτό,ύπνο,και τρελίτσες :lol: :lol: :lol:

Το swinging δεν το σκεφτηκαν, ε? :mrgreen:

@ dreamer
Βρέθηκα στις Μαλδίβες τον Μάρτιο. Αν επιλέξεις να μείνεις σε κάποιο από τα αμέτρητα resorts, τα μόνα πράγματα που θα κάνεις θα είναι "μαμ, κακά και νάνι" (άντε και κάποιες δραστηριότητες όπως καταδύσεις, ψάρεμα κλπ κάποιες από τις οποίες θα πληρώσεις εξτρά).
Για μετακίνήσεις από ατόλη σε ατόλη τα πράγματα δυσκολεύουν γιατί οι αποστάσεις είναι μεγάλες (άρα και ακριβές).
Αν απλώς θέλεις να απλώσεις κάπου το κορμί σου χωρίς να κάνεις τίποτα είναι ό,τι πρέπει. Το μέρος είναι όντως ειδυλλιακό.
Από την άλλη, αν θέλεις να δεις και κάτι παραπάνω (όχι πολύ παραπάνω όμως :wink: ) μπορείς να μείνεις στην πρωτεύουσα Male ή σε κάποιο νησάκι σε κοντινή απόσταση από αυτήν έτσι ώστε να μπορείς να κάνεις και τις βόλτες σου.
Μια τελευταία συμβουλή. Προτίμησε να πας κατά την άνοιξη γιατί είναι η περίοδος με τις λιγότερες βροχές!