Λίγη Βοήθεια σχετικά με την κράτησή μου...

• Thread starter Thread starter eliasg17
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

eliasg17

Low-Cost-Class-Member
Περιοχή
Ioannina
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
OAL
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGIO
Γεία σας,
Θα ήθελα να με βοηθήσετε σε ενα ερώτημα που εχω...
Ειχα κλείσει θέση με την Α3 για Αθηνα πριν μια εβδομάδα,η μητέρα μου πήρε τηλέφωνο χτες στην Αθήνα και πλήρωσε με την visa της,η κοπέλα της έδοσε εναν αριθμό εισιτιρίου και ειπε οτι είμαι έτοιμος για check in...
Εγω Αύριο που θα παω για check in στην Α3 θα τους πω τον αριθμό εισιτιρίου και θα δείξω την ταυτότητα μου....???Και αυτη θα μου δόσουν το boarding pass???

Φιλικά

Εφ'όσον εχει κλειστει το εισιτηριο με το ονομα σου (και οχι με το ονομα της μητέρας σου), απλά πας στο check in με τον κωδικό αριθμό που σου έδωσαν και την ταυτότητα σου και σου δινουν το boarding pass.

thanks

Ευχαριστώ....Αυτο νόμιζα και εγώ απλώς ήθελα να σιγουρεύτω....
Thanks

Ενδεχομένως να μην χρειαστεί ούτε καν αυτός ο αριθμός. Εγώ όσες φορές έχω αγοράσει e-ticket έχω δείξει μόνο την ταυτότητα μου στο check-in και μου έδωσαν κανονικότατα το boarding pass. :)

Ο check-in-agent μάλιστα, στις περισσότερες περιπτώσεις ούτε καν μπορεί να κάνει αναζήτηση μέσω του κωδικού κράτησης, οπότε και δεν τον χρειάζεται. Είναι πάντως καλά να τον έχει κάποιος μαζί του, ώστε σε περίπτωση προβλημάτων να μπορεί να αποδείξει ότι έχει κάνει όντως την κράτηση ;)

Εγώ όσες φορές ταξίδεψα με eTicket (όχι μόνο με Aegean) σε καμιά περίπτωση δεν χρειάστηκα τον κωδικό.

again thanks

Ευχαριστώ για την βοήθεια...

off topic

Γεία σας και πάλι...
Αυτό που θα πω ειναι off topic και μπορει να εχει απαντηθει κιαλλες φορες...για αυτο συγγνωμη αλλα αυριο που θα κανω flight μπορώ να εχω μαζι μου μια φωτογραφικη μηχανη μιας χρίσεως για να βγάλω pics???Η δε θα μου επιτρέψουν οι αστυνομικοι στον ελεγχο να το παρω???
regards

Re: off topic

eliasg17":1og778j5 said:
Γεία σας και πάλι...
Αυτό που θα πω ειναι off topic και μπορει να εχει απαντηθει κιαλλες φορες...για αυτο συγγνωμη αλλα αυριο που θα κανω flight μπορώ να εχω μαζι μου μια φωτογραφικη μηχανη μιας χρίσεως για να βγάλω pics???Η δε θα μου επιτρέψουν οι αστυνομικοι στον ελεγχο να το παρω???
regards

No problem! Εγώ την παίρνω μέσα στο αεροσκάφος χωρίς ποτέ να μου έχει πει κανείς τίποτα. Γιατί άλλωστε; Δεν είναι κάτι από τα επικίνδυνα ή απαγορευμένα είδη! Εκτός κι αν έχει υγρό :!: :!: φιλμ από κανένα sci-fi b-movie! :D :D

Re: off topic

eliasg17":2o5h3877 said:
μπορώ να εχω μαζι μου μια φωτογραφικη μηχανη μιας χρίσεως για να βγάλω pics??

Γιατι μιας χρησης? Κανονικη μπορεις να παρεις!!!

Φιλικα Στεφος