ΛΑΡΝΑΚΑ: Καπνιστές επιβάτες μηνύουν μηχανικό

• Thread starter Thread starter aakunz
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

aakunz

Concorde-Class-Member
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
GRL
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGKC
Βρήκα το παρακάτω δημοσίευμα σε ένα από τα αγαπημένα μου μπλογκ

http://www.phileleftheros.com/main/main ... &id=533208

Ανευθυνότητα, "Ετσιθελισμός", Ωχαδερφισμός, Θρασος , Νεποτισμός, Αδιαφορία, Ψευτομαγκιά είναι οι πρώτες έννοιες που μου έρχονται στο μυαλό. ΄
Κατά τη λογική των συγκεκριμένων επιβατών, έχεις δικαίωμα να ανατινάξεις ένα αεροδρόμιο, επειδή έχεις συγγενή στο Αρχηγείο της Αστυνομίας. Ντροπή!

Μου εχει τυχει απειρες φορες στη δουλεια μου. Βεβαια, σε τοσο ζωα δεν εχω πεσει (ακομα) αλλα αρκετοι στραβωνουν οταν τους δινω πεσκεσι και τη γοπα μαζι, για να ειναι καθαρο το stand για το οποιο ειμαι υπευθυνος...

Αυτοι δεν φταινε! Φταινε οι "αστυνομικοι" που δεν τους μπαγλαρωσαν εκεινη την στιγμη!

Όπως είπε και ο 747, είναι ένα περιστατικό που τυχαίνει αρκετές φορές. Μου έχει τύχει 5 - 6 φορές, μία από τις οποίες, άκουσα χοντρά μπινελίκια (ακόμα απορώ πως κράτησα την ψυχραιμία μου με αυτά που μου σέρνανε) συν τα γνωστά περί τεμπέληδων, βολεμένων κλπ υπαλλήλων της ΟΑ. Προκάλεσαν τρομερή αναστάτωση και φυσικά δεν ταξιδέψαν, καθώς ο κυβερνήτης αρνήθηκε να τους δεχθεί στο αεροσκάφος.

Ας τολμουσαν να ειχαν παρομοια συμπεριφορα σε αλλο αεροδρομιο της ΕΕ ἠ USA και τοτε θα καταλαβαιναν....
Και μπαρμπα στη Κορωνη να ειχαν θα τους μπουζουριαζαν διχως δευτερη σκεψη. :evil: :evil: :evil: :evil:

Εγώ ελπίζω να τους γυρίσει μπούμερανγκ η αγωγή στο δικαστήριο...Και να δικαιωθούν πανηγυρικά οι υπεύθυνοι της εταιρείας που διώκονται επειδή...μερίμνησαν για την ασφάλεια του κόσμου ! :shock:

Πολύ φοβάμαι όμως ότι δε θα τιμωρηθούν.
Αν ήταν να τιμωρηθούν, σίγουρα δε θα άναβαν τσιγάρο. Ούτε που θα το σκέφτονταν, όχι να το ανάψουν κιόλας.

Μόλις διάβασα το συμβάν και έμεινα .....μακάκας. Μα είναι δυνατόν να υπάρχουν τέτοιοι βουνίσιοι "χώρκατοι" (όπως πολύ ωραία τους αποκαλούν οι Κύπριοι στο blog) στις μέρες μας ?
Δυστυχώς το αεροπορικό ταξίδι έχασε την αίγλη και την ομορφιά που είχε στο παρελθόν, μιας και είναι πλέον προσιτό σε όλους. Αλλά τέτοια ΖΩΑ θα υπάρουν παντού και πάντα. Σοφή η πράξη του Κ1 να τους απαγορεύσει να πετάξουν αλλά είμαι σίγουρος ότι επί Κυπριακής επικράτειας θα επαναλάβουν το κατόρθωμά τους. Δυστυχώς η ψευτομαγκιά είναι ίδιον γνώρισμα της αθάνατης Ελληνικής φυλής (μιας και τέτοια "λουλούδια" υπάρχουν και στη χώρα μας). Οπουδήποτε αλλού στον πολιτισμένο κόσμο οι εν λόγω ...κύριοι θα έβλεπαν τον ουρανό ριγέ. Μπορεί να μην μας αρέσουν τα αυστηρά μέτρα ελέγχων στα αεροδρόμια (και σε μένα μου κακοφαίνεται να με ψάχνουν ξυπόλυτο και χωρίς ζώνη) αλλά σίγουρα πετάμε με περισσότρη ασφάλεια από ότιστο παρελθόν.

Τέλος πάντων. Ελπίζω τα δίποδα που προκάλεσαν το πρόβλημα να τιμωρηθούν και να μη ξανασυμβεί παρόμοιο περιστατικό στο μέλλον.

Το κακό είναι ότι το φαινόμενο της "κουμπαριάς" και του "Μπάρμπα στην Κορώνη" είναι πιο έντονο στην Κύπρο απ' ότι είναι στην Ελλάδα, διότι ως πιο μικρός τόπος, τυχαίνει ο ένας να γνωρίζει τον άλλο καλύτερα. Πολύ φοβάμαι ότι η υπόθεση θα θαφτεί από γνωστούς των γνωστών, εκτός κι αν η εταιρία βρει μια αφορμή και κινήσει αγωγή εναντίον τους...

Επίσης πολύ μου άρεσε η χιουμοριστική αναπαράσταση στα Κυπριακά που έκανε ένας από τους αναγνώστες του μπλογκ. Πραγματικά απολαυστική :thx:

Φοβερή η αναπαράσταση, πράγματι
Αυτά αυτά τα cypglish δεν διαβάζονται.... :wall: