Κλοπή απο αποσκευές σε transit πτήση

Nαι, ρε συ spibou, αλλα εσυ εχεις την εντυπωση οτι θα εχει βουηξει ο Βενιζελος ολακερος επειδη κλεψαν λεφτα απο μια αεροσυνοδο? ΟΧΙ!
Ο Βενιζελος βουιζει ολακερος για αλλα πραγματα. Σαν το 225 ας πουμε... ;)

spibou":6c5djgt9 said:
και σας ξεφευγουν εσας που ειστε εκει στα πραγματα;
Αν ήταν να βουίζει ο Βενιζέλος με την κάθε καφρίλα που συμβαίνει όλοι μας θα είχαμε προβλήματα ακοής τώρα. Είμαι στο αεροδρόμιο περίπου 3 χρόνια (δηλαδή όχι πολύ καιρό) και έχω ακούσει ένα σωρό παρόμοια περιστατικά :)

Σχεδόν το ίδιο συνέβει πριν τρια χρόνια περίπου στο SKG όπου εκλάπει πορτοφόλι μέσα απο την τσάντα μιας υπαλλήλου της ΟΑ ΜΕΣΑ απο το desk της ετάιρείας στον αεροσταθμό. Ήταν μετά 1 τα μεσάνυχτα περίπου και το θυμάμαι γιατί με είχαν ρωτήσει και εμένα οι αστυνομικοί αν ειδα κάτι γιατί ήμουν εκέι και περίμενα την άφιξη της LX απο ZUR

Καλα λαμωγια παντου υπαρχουν... Εδω ειχε παει πτηση ενα Α306 της Air Atlanta Icelandic στις Βρυξελλες για maintenance και ξαφρηασανε και τα 2 fly away kit!! Τωρα τα 500 ευρο δεν ειναι τπτ

Το λαμωγιο ήταν ένας υπάλληλος του αεροδρμίου ξέρεις στο περιστατικό που είπα για το SKG. Μου το είπε ο αστυνομικός, γιατί τον είχαν ξαναπιάσει. Τα κρούσματα αυτά γίνονταν αρχη του μηνος όπου τα πορτοφόλια ήταν γεμάτα

........ και τα 2 fly away kit!! Τωρα τα 500 ευρο δεν ειναι τπτ....

.................τι ειναι αυτο ?

chrispilot":36pedtda said:
Αληθευει......μια κοπελα συναδελφος μου ηταν στην πτηση εκεινη πληρωμα....βεβαια τον επιασαν τον κλεφτη και συνεληφθη.

συνηθως, αμα τον πιανουνε.....συλλαμβανεται κι'ολας!

fotis":1rov521f said:
Πιστεύω πως αν συνέβη θα είχε "βουίξει ο τόπος"

Τι εννοείς ακριβώς? Γιατί να βουήξει ο τόπος για μια κλοπή στο αεροδρόμιο? Τέτοια συμβαίνουν σε τακτική βάση στα αεροδρόμια...

Btw, το topic ενώθηκε μ' ένα παλιότερο σχετικό θέμα.

Εννοώ πως, αν έπιαναν έναν αεροσυνοδό να έχει κλέψει χρήματα (σεβαστό ποσό μάλιστα) και γυαλιά από κάποια συνάδελφό του, τότε σίγουρα από στόμα σε στόμα θα το μάθαινε (πάρα) πολύς κόσμος. Αυτά δε νομίζω ότι κάποιος μπορεί να τα αποκρύψει από τους υπόλοιπους συναδέλφους του.

Κλοπή από υπάλληλο!

Καλησπέρα!
Το Σάββατο που μας πέρασε ταξίδευα με την Ολυμπιακή από Μαδρίτη στη Θεσσαλονίκη μέσω Αθήνας. Παρέδωσα κανονικά την βαλίτσα μου στο αεροδρόμιο της Μαδρίτης αλλά όταν την πήρα πίσω στη Θεσσαλονίκη έλειπαν από μέσα τα γυαλιά ηλίου μου και η ψηφιακή μηχανή!!! Έκανα δήλωση κλοπής στο αεροδρόμιο στην Ολυμπιακή αλλά από ότι κατάλαβα δεν θα βοηθήσουν και πολύ.. Πέραν του απαράδεκτου του περαστικού, γιατί προφανέστατα η βαλίτσα μου ανοίχτηκε από υπάλληλο που μετέφερε τις βαλίτσες, μπορεί κάποιος να μου πει τι άλλο μπορώ να κάνω για να πάρω έστω κάποια αποζημίωση?