Χειμερινά Δρομολόγια ΟΑ

• Thread starter Thread starter jerry
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

jerry

Concorde-Class-Member
Website
www.air-born.gr
Ψάχνοντας στην αναζήτηση δρομολογίων της ΟΑ είδα ότι έχουν αρχίσει να "περνιούνται" τα επίσημα-χειμερινά δρομολόγια της εταιρείας. (Πλέον το διάστημα ισχύος του δρομολογίου δεν είναι ως τον Ιούλιο 2004 που έδιναν τα "ενδεικτικά" δρομολόγια που υπήρχαν ως τώρα, αλλά υπάρχει η κανονική χεριμερινή περίοδος ως τις 27/3/2004)

Βέβαια δεν έχουν περαστεί όλοι οι προορισμοί ακόμα...
*Δε βρήκα καθόλου πτήσεις για BCN (η οποία έχει κοπεί από σήμερα (22/9-τέλος των "επαυξημένων" πτήσεων της ΟΑ για το καλοκαίρι κυρίως για εσωτερικές πτήσεις)
*Δε βρήκα καθόλου πτήσεις για CPH
*Η STR γίνεται πρωί από Αθήνα (09.25) και όχι 12.25
*Μία επιπλέον απογευματινή για BRU κάθε Τετάρτη που δεν υπήρχε
*Αντίθετα από τη VIE κόπηκε άλλη μία πτήση (πλέον 5xweek)
*Για MUC κόπηκε η απογευματινή πτήση
και διάφορα άλλα...

Μόλις είπα να ρίξω κι εγώ μια ματιά και αυτά που χτύπησαν σε μένα στο μάτι είναι:

:arrow: Προς Βελιγράδι πέταει πλέον 4x την εβδομάδα ATR72 :!: (οι καημένοι οι επιβάτες... και να γιατί η ΟΑ χρειάζετε regional jet τύπου ERJ170 ή παρόμοια)
:arrow: Ούτε στο amadeus υπάρχει πτήση προς Κοπενχάγη. Πάει κι αυτή :?:
:arrow: Προς Κωνσταντινούπολη πετάει τις μέρες -2--5-7 ένα AT4 :!: Κι εδώ ισχύει το ίδιο όπως έγραψα στη πτήση προς Βελιγράδι!
:arrow: Αν δε κάνω λάθος jerry, και στα χειμερινά δρομολόγια 2002/03 δεν υπήρχε απογευματινή πτήση προς Μόναχο. Νομίζω!
:arrow: Αυτό που με ενθουσιάζει περισσότερο από όλα τα άλλα. Δέστε τις πτήσεις προς Αλεξανδρούπολη. Με ΑΤ7, Β734, Β73Μ, ΑΒ6... δηλ. τι γίνεται. Τόσο μεγάλη διαφορά υπάρχει στις πτήσεις προς AXD ώστε να είναι αναγκαίο να μπαίνουν τόσοι τύποι :?: Ή δεν έχει άλλα αεροσκάφη η εταιρεία :?:
:arrow: Και ένα που με πονάει... γιατί δε βλέπω πτήσεις προς Καβάλα :?: Ούτε στο e-draft.shedule υπήρχε και ούτε στο πρόγραμμα δεν έγινε ακόμη update :shock: Γιατί :?

MAS EIPAN OTI OI PTHSEIS PROS CPH & BCN KOVONTAI!!!!
POIOS XEREI POIES ALLES THA AKOLOUTHISOUN...
TELIKA DEN XERW POIA EINAI TA KRITIRIA TOUS...
:cry:
XERETE HDH OTI H SAS THA ARXISEI KATHIMERINO DROMOLOGIO...

Gia,

Kseroume oti i SAS-Snowflake tha arxisi kathimerines Ptisis
kai apo CPH kai apo STK gia athina,
(TDNS.gr)

tora ama katalaba sosta apo to forum kai apo meriki fili mou, oti tha petai kai i SAS kathimerina me MD83 gia CPH,

xeri kanis ama ine sosto avto??

Hristos

Kathimerini Ptisi SAS CPH-ATH kodikos SK 777 me anaxorisi stis 9,20 kai ........ATH-CPH kodikos SK 778 anaxorisi 14,35

Tupos aeroskafous agnostos.....

ama ine mono avti i mia ptisi,
tha ine i snowflake,

kanonika eprepe na ine dio dromologia sto booking system,
ala kata to maio 2004 ine na arxisi i SAS schedule

Σωστά αυτά που γράφει o dtrach. SK777 με MD8 (κάθε ΚΥΡ με ΜD9) και επιστροφή SK778 :!: Έναρξη πτήσεων στις 29/03/04 :!: Και αν δε μετράω λάθος θα υπάρχουν τώρα τέσσερις πτήσεις CPH - ATH - CPH :!:

:arrow: Η Καβάλα δε με ανησυχεί (τόσο ώστε να την κόψουν και αυτή) γιατί ήταν από τους προορισμούς που ανανεωνόταν τελευταία. π.χ. και για Κεφαλονιά δεν υπάρχει ανανέωση.
:arrow: Πέρυσι το χειμώνα για Μόναχο η ΟΑ είχε και δεύτερη καθημερινή πτήση (εκτός ΤΕΤ) στις 15.45...
:arrow: Σχετικά με Βαρκελώνη εγώ περίμενα ότι θα σταματήσει... Εδώ την είχαν κόψει και μια περίοδο πριν τις 20/6, στο χειμώνα θα κολλήσουν!
:arrow: Περί AXD : Προφανώς 734,73Μ δεν κάνουν διαφορά για την εταιρεία (αν και το 73Μ έχει λίγες θέσεις παραπάνω). Μετά η ΟΑ έχει βασικά 2 πτήσεις για AXD και κάθε 1--45--7 3 πτήσεις. Το ΑΒ6 πετάει κάθε Τετάρτη στην απογευματινή ενώ το ΑΤ7 κάθε 1--4--- την τρίτη πτήση.. Δηλαδή θέλω να πω ότι υπάρχει μία -κάπως- ισοδυναμία αν υπάρχουν 2 πτήσεις (734 και ΑΒ6) ή 3 πτήσεις (734,734,ΑΤ7). Αλλά εγώ πιστεύω ότι η εταιρεία σίγουρα έχει πρόβλημα και δεν της φτάνουν τα αεροπλάνα!
:arrow: Εκείνο που μου έκανε εντύπωση είναι ότι για HER και SKG δεν πετάνε πια ATR και ότι δεν υπάρχουν πτήσεις "τα χαράματα" για HER και SKG. Θα διανυκτερεύει a/c και στο ΗΕR και στο SKG!

Logo tis AXD kitaksa ligo ta online-dromologia tis OA. Ektos oti einai ena sketo haos, pou den katalabeno ti ginete ekei pera : 15.000 dromologia, 73M kai 73N (to thimosaste auto :D ) , AB6 (to monadiko dromologio sto esoteriko me Airbus), AT7 ktl. ,

ida kati allo endiaferon:

Apoti fenete sta kalokairina dromologia tou 2004 , diladi apo ton Martio 2004 ta dromologia 940, 942 kai 944 shediazonte ginonte kathe mera me 733. auto simeni oti i OA tha ehei to SX-BLA stathera sto dromologio tis Alex/polis (kati pou to apoklio) i tha agorastoune/nikiastoune epipleon aeroplana tou typou 737-300 .