Socrates
First-Class-Member
- Περιοχή
- KZI - KSO
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- DLH
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGTS
Πραγματικά η ταλαιπωρία που περάσαμε οι επιβάτες της 412 από JFK to ΑΤΗ στις 19 Ιουλίου, ήταν μεγάλη. Με δυσαρέσκεια ακούσαμε από τους υπεύθυνους της Ολυμπιακής στο JFK, όταν φτάσαμε στο αεροδρόμιο στις 12:45 το μεσημέρι της Πέμπτης, ότι η προγραμματισμένη πτήση της ΟΑ για τις 16:30 δεν θα πραγματοποιηθεί!!! Ο λόγος άγνωστος (αρχικά). Το Α340 που έπρεπε να αναχωρήσει από την Αθήνα στις 14:10 της περασμένης ημέρας δεν είχε ξεκινήσει ακόμη και παρέμενε στο Βενιζέλος για άγνωστους λόγους. Τελικά και μετά από τα έντονα αιτήματα μας να ενημερωθούμε, οι υπεύθυνοι της Ολυμπιακής μας κάλεσαν να τσεκάρουμε στις 14:30 ώρα USA λέγοντας μας πως το αεροσκάφος αναχώρησε από Αθήνα και θα φτάσει στο JFK στις 12:35 τα ξημερώματα της 20ης Ιουλίου και θα αναχωρήσει για Αθήνα στις 02:35! Για τον λόγο αυτόν λοιπό μας έδωσαν voucher των – άκουσον άκουσον- 10$ τον καθένα για τις 12 περίπου ώρες που θα περνούσαμε στο αεροδρόμιο. Δεν υπήρχε περίπτωση! Μας είπαν πως μπορούμε να φύγουμε και να είμαστε στο αεροδρόμιο στις 11 το βράδυ για να φύγουμε. Κατά την επιστροφή μας στις 9 το βράδυ στο αεροδρόμιο, βλέπουμε πως η ώρα αναχώρησης άλλαξε και το αεροσκάφος θα αναχωρούσε στην 01:30. Οι περισσότεροι επιβάτες ενημερώθηκαν για την αλλαγή με τηλεφώνημα στα σπίτια τους, αλλά εγώ όπως και άλλοι οι οποίοι επισκεφθήκαμε την Νέα Υόρκη για τουρισμό και είχαμε ήδη φύγει από το ξενοδοχείο μας τίποτα. Με την επιστροφή μας στο Βενιζέλος, η οποία ομολογώ πως ήταν πολύ γρήγορη, μόνον 8 ώρες και 55 λεπτά, περιμένουμε να φύγει η ανταπόκρισή μας για Θεσσαλονίκη (μιας και η προγραμματισμένη χάθηκε). Στο LGAV στις 20 Ιουλίου από τις 6 το απόγευμα έως τις 22:00 που αναχώρησα από τον αεροσταθμό (με καθυστέρηση 2 ωρών για Θεσ/νικη), μόνον 4 πτήσεις έφυγαν στην ώρα τους μιας και οι καθυστερήσεις πέραν της ώρας έδιναν και έπαιρναν. Είμαι λάτρης της ΟΑ και γι αυτό επέλεξα να πετάξω με αυτήν. Όμως αυτό που ζητώ είναι το να μάθω γιατί όλη αυτή η ταλαιπωρία με τις καθυστερήσεις; Τι έφταιξε και υπήρχαν τόσο μεγάλες καθυστερήσεις και ειδικότερα θέλω να μάθω αν κάποιος γνωρίζει τον λόγο της καθυστερήσεις από Αμερική!!