Καθυστέρηση 10 ωρών της ΟΑ 412 απο JFK to ΑΤΗ 19/7

• Thread starter Thread starter Socrates
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Socrates

First-Class-Member
Περιοχή
KZI - KSO
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
DLH
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGTS
Πραγματικά η ταλαιπωρία που περάσαμε οι επιβάτες της 412 από JFK to ΑΤΗ στις 19 Ιουλίου, ήταν μεγάλη. Με δυσαρέσκεια ακούσαμε από τους υπεύθυνους της Ολυμπιακής στο JFK, όταν φτάσαμε στο αεροδρόμιο στις 12:45 το μεσημέρι της Πέμπτης, ότι η προγραμματισμένη πτήση της ΟΑ για τις 16:30 δεν θα πραγματοποιηθεί!!! Ο λόγος άγνωστος (αρχικά). Το Α340 που έπρεπε να αναχωρήσει από την Αθήνα στις 14:10 της περασμένης ημέρας δεν είχε ξεκινήσει ακόμη και παρέμενε στο Βενιζέλος για άγνωστους λόγους. Τελικά και μετά από τα έντονα αιτήματα μας να ενημερωθούμε, οι υπεύθυνοι της Ολυμπιακής μας κάλεσαν να τσεκάρουμε στις 14:30 ώρα USA λέγοντας μας πως το αεροσκάφος αναχώρησε από Αθήνα και θα φτάσει στο JFK στις 12:35 τα ξημερώματα της 20ης Ιουλίου και θα αναχωρήσει για Αθήνα στις 02:35! Για τον λόγο αυτόν λοιπό μας έδωσαν voucher των – άκουσον άκουσον- 10$ τον καθένα για τις 12 περίπου ώρες που θα περνούσαμε στο αεροδρόμιο. Δεν υπήρχε περίπτωση! Μας είπαν πως μπορούμε να φύγουμε και να είμαστε στο αεροδρόμιο στις 11 το βράδυ για να φύγουμε. Κατά την επιστροφή μας στις 9 το βράδυ στο αεροδρόμιο, βλέπουμε πως η ώρα αναχώρησης άλλαξε και το αεροσκάφος θα αναχωρούσε στην 01:30. Οι περισσότεροι επιβάτες ενημερώθηκαν για την αλλαγή με τηλεφώνημα στα σπίτια τους, αλλά εγώ όπως και άλλοι οι οποίοι επισκεφθήκαμε την Νέα Υόρκη για τουρισμό και είχαμε ήδη φύγει από το ξενοδοχείο μας τίποτα. Με την επιστροφή μας στο Βενιζέλος, η οποία ομολογώ πως ήταν πολύ γρήγορη, μόνον 8 ώρες και 55 λεπτά, περιμένουμε να φύγει η ανταπόκρισή μας για Θεσσαλονίκη (μιας και η προγραμματισμένη χάθηκε). Στο LGAV στις 20 Ιουλίου από τις 6 το απόγευμα έως τις 22:00 που αναχώρησα από τον αεροσταθμό (με καθυστέρηση 2 ωρών για Θεσ/νικη), μόνον 4 πτήσεις έφυγαν στην ώρα τους μιας και οι καθυστερήσεις πέραν της ώρας έδιναν και έπαιρναν. Είμαι λάτρης της ΟΑ και γι αυτό επέλεξα να πετάξω με αυτήν. Όμως αυτό που ζητώ είναι το να μάθω γιατί όλη αυτή η ταλαιπωρία με τις καθυστερήσεις; Τι έφταιξε και υπήρχαν τόσο μεγάλες καθυστερήσεις και ειδικότερα θέλω να μάθω αν κάποιος γνωρίζει τον λόγο της καθυστερήσεις από Αμερική!!

Άκου να δεις. Ενημερωση στους επιβάτες καμια όμως. Όταν ρωτήσαμε γιατί άργησε μας είπαν πως όταν ήταν επάνω απο την Ευρώπη αρρώστησε ένας επιβατης και αναγκ΄στηκε να γυρίσει στην Αθήνα! Γελοιότητες! Ευχαριστώ για την απάντηση

το voucher-ξεφτιλα των 10$ μου εχει τυχει κι εμενα σε αναλογη πολυωρη καθυστερηση πτησης ΟΑ. και ομολογω οτι εκεινη την ωρα ακουγεται πολυ ασχημο, σαν καποιος να γελαει μαζι σου!

Την ωρα που οι τιμες στο JFK είναι διπλασιες απο την χωρα μας: Καφες 4$ - νερο 2,5$ κρουασαν 3$ τι να πρωτοπάρω??

που να δεις στο Λονδινο, που δινουν voucher που δεν φθανει ουτε για την αγορα εμφιαλωμενου νερου.
το θεμα ομως δεν ειναι το δολλαριο της παρηγοριας, αλλα το οτι οι περισσοτερες βραδυνες αναχωρησεις εχουν καθυστερηση. σε προσωπικο επιπεδο και οι 2 βραδυνες πτησεις που εκανα με ΟΑ φετος απο ευρωπαικο αεροδρομιο ειχαν καθυστερηση ανω των 2 ωρων.
το να παθω ομως τη λαχταρα 10ωρης καθυστερησης στις ΗΠΑ δεν θα θελα να το ζησω ποτε. καλυτερα με ανταποκριση...μεχρι (και αν ποτε) φτιαξουν τα πραγματα

Παίρνεις ένα από όλα και σου μένουν και 50cents.

Socrates":yk1ebyx9 said:
Είμαι λάτρης της ΟΑ και γι αυτό επέλεξα να πετάξω με αυτήν.
Σε αυτά τα πράγματα οι λατρείες δεν έχουν θέση. Διαλέγεις την εταιρεία με την καλύτερη εξυπηρέτηση. Και εμένα μου αρέσει να χαζεύω liveries από διάφορες αεροπορικές εταιρείες από την Κεντρική Ασία και την Αφρική, αλλά δεν πρόκειται να πετάξω με αυτές.

.

Και εμένα μου έχει τύχει αντίστοιχη περίπτωση κατά την επιστροφή μου από Παρίσι, όταν μας κοροϊδευαν κανονικά για περίπου 8 ώρες και τελικός επιστρέψαμε στην Ελλάδα με Air Madrid. :evil:
Kαι το αστείο της υπόθεσης είναι οτι ήταν- και θα είναι- η μοναδική φορά που πέταξα με Ολυμπιακή μετά από πολλά χρόνια και αυτό λόγο της γυναίκας μου που είναι "Ελληνάρας".
Την Ολυμπιακή-σαν εταιρεία καθαρά- την ΣΥΧΑΙΝΟΜΑΙ!!!!!!. Δεν έχω εξυπηρετεί ποτέ σωστά- και μιλάω και για παλιότερα οχι μόνο τώρα...
Ελπίζω επιτέλους να την κλείσουν να μην πηγαίνουν τσάμπα και τόσοι φόροι, να ελευθερώσουν πλήρως την αγορά να δούμε και εμείς άσπρη μέρα...