Καταστήματα με είδη για πιλότους

asterixx25

Business-Class-Member
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGMG
Καλημέρα θα ήθελα να ρωτήσω αν υπάρχουν άλλα καταστήματα με είδη για πιλότους (χάρτες, plotters, flight computers, τσάντες κλπ.) εδώ στην Ελλάδα εκτός από τα pilotshop.gr και τα 11aviation stores.

Eγω παντως ψωνιζω απο εδω http://www.transair.co.uk/ και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος...... :)
Μεγαλη ποικιλια σε ολα τα ειδη....

Εκτος απο τα παραπανω που εγραψες δεν νομιζω οτι υπαρχει κατι αλλο στην Ελλαδα.

Μπηκα σημερα στο κοπο να παραγγειλω απο την τρανσαιρ μέσω ίντερνετ.εβαλα κανονικα τα στοιχεία κτλ,τα προιοντα που θέλω αλλα αμέσως μετα η σελιδα δεν μου έδειξε τίποτα.δεν μου ζήτησαν ούτε πιστωτική κάρτα,ούτε τρόπο πληρωμής,ουτε μαιλ επιβεβαίωσης,κατι ρε γαμώτο.προσπάθησα δευτερη φορά και το αποτέλεσμα ήταν μια απ τα ίδια.τους έστειλα μαιλ για την όλη κατάσταση αλλα ακόμα μου απαντάνε.κ τώρα φυσικά δεν ξέρω αν έχει γίνει η παραγελια,και αν έχει γίνει μπορει να έχει γίνει διπλή.εχει δοκιμάσει κανένας να παραγγείλει απο τρανσαιρ μέσω της ιστοσελίδας τους ή μπορεί καποιος λογικός ανθρωπος να μου πει τι να κάνω γιατι τα πράγματα τα θέλω οσο το δυνατόν πιο γρήγορα και να μην τα χρεωθώ τριπλά? :rolleyes:

Μπορεί να είχε κάποιο πρόβλημα η ιστοσελίδα.
Ψωνίζω τακτικά απο την transair και είμαι πολύ ευχαριστημένη.
Αλλά κάνε και μια σύγκριση στις τιμές με το http://www.flightstore.co.uk έχει πολύ καλές τιμές και προσφορές ειδικά στα βιβλία!!

ειναι να παραγγειλω πραγματα αξιας 300 ευρω απο το παραπανω pilot shop και με ειδοποιησαν οτι θα ρθουν με fedex.επειδη εχω πολλα δυσαρεστα προηγουμενα με την συγκεκριμενη εταιρια courier,αν και το δεμα θα ρθει απο αγγλια(εντος ΕΕ), λετε να μου ζητησουν νταβατζιλικια για τον εκτελωνισμο?ποιες ειναι οι εμπειριες σας

.... καλησπερα ......
... για αεροπορικα δερματινα αφθεντικα Αμερικανικα μπουφαν SCHOTT (G1, A2, Top Gun, sheep skin κτλ) εισαγωγης μας σε τιμες Αμερικης στον Χολαργο, Μετωνος 48 με ραντεβου.
Παρακαλω καλεστε 6944 669837 Θοδωρης.
.....ευχαριστω .....