KATALILO REGIONAL A/C GIA AEGEAN AIRLINES.

• Thread starter Thread starter GIANNIS_ATH
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

KATALILO REGIONAL A/C GIA AEGEAN AIRLINES.

• AIRBUS 319-320

Votes: 0 0,0%
  • BOEING 737 NG

• AVRO RJ-100

• ERJ 135-145

• ATR

• FOKER 100

• DASH 8

• BOMBADIER CRJ-200

• Total voters
    0
Poio to vonma tetoiwv polls dev mporw va to katalabw... Kai dn otav eva paremferes thread to opoio avaferotave sto idio 8ema kleidw8nke ndn :oops:

Ligoi apo emas eivai se 8esn lambavovtas OLES tis parametrous va kataln3ouve sto poio eivai to kalutero regional a/c gia tnv A3 - oi pio polloi dev eimaste se 8esn va diavon8oume tis parametrous mexpi tnv teleutaia leptomereia - pws 8a poume loipov poio skafos eivai ta katallnlotero?

Oti kai va poume avtikatoptrizei tnv proswpikn mas geusn kai apopsn, parmevn me teleiws upokeimevika kpitnria!

Kai episns dev mporw va katalabw POIA etaireia stnv Eurwpn xpnsimopoiei B737NG gia ka8apa regional ptnseis!!!!!

File Giavvn dev exw tipota evavtiov sou, apla ekfrazw tnv apopsn mou.... Dev eivai kai polu genius va avoigeis eva 8ema me idio periexomevo me eva allo 8ema pou avoi3es pio priv (ligo diaforetika diatupwmevo) kai to opoio kleidw8nke dioti eva allo thread uparxei edw kai mnves sto forum!!!

PS: 3exases va baleis to BAe ATP, Saab 2000, F70, An74 - etsi gia va avaferw movo merika... ;)
PS2: Molis eida ta apotelesmata... Giati va eisagei re paidia veo tupo skafous kai giati to A319, efosov to A318 ovtas pio mikpo tairiazei kalutera stnv ellnvikn pragmatikotnta? (edw erxomaste sto snmeio twv proswpikwv mas epilogwv me upokeimevika kpitnria...)

Nomizw oti polu eukola sygxeondai oi ennoies "regional" kai "aeroplana". :!:

apo mena ena Dash 8-400

:lol: an kai meriki tha me barane:

dino psifo sto Fokker 100.
einai poly aksiopisto aeroplananaki, den kaei polla kausima kai stis epimou tis amerikis yprahoun arketa kommatia pou perimenoun agorasti o opios tyheros tha ta parei se timi doro.

episis sta eksoda einai ftinorero apo to AVRO (to poio einai episis aeroplanara)

(alla i aegean ama thelei na kanei regional regional ptisis se ohi toso megalous proorismous tha hriasti kati mikrotero.)

alex2":1na2w6oo said:
:lol: an kai meriki tha me barane:

dino psifo sto Fokker 100.

Όντως μερικοί θα σε βαράνε :D :bash:
Ιδικά άμα το πεις αυτό στους κρητικούς της Air-Greece που όταν έπαθε βλάβη ένας μπροστινός τροχός σε ένα από τα 2 τους Fokker 100 χρειάστηκε :x ΕΝΑ ΜΗΝΑ μέχρι να βρεθεί τροχός κάπου στην Αμερική. Το α/φος καθηλωμένο αλλά το leasing να τρέχει..... NIGHTMARE !! :roll:
(Άσε που το εργοστάσιο έκλεισε)

Avidriver 8)

Kathe allo para tha se varane Alex2.
H Fokker prepei na epanakamse kai hdh kataskeyazei ta fokker70 new generation gia ta opia endiaferetai amesa h Air France.
Ean skeftoyme oti ta Ayro den paragontai pleon(dystyxos).
Ta 319 einai ligo megala kai ta ATR turboprop tote den tha htan katholoy asxhmh protash.

jetflight":1b9stqxr said:
Kathe allo para tha se varane Alex2.
H Fokker prepei na epanakamse kai hdh kataskeyazei ta fokker70 new generation gia ta opia endiaferetai amesa h Air France.
Ean skeftoyme oti ta Ayro den paragontai pleon(dystyxos).
Ta 319 einai ligo megala kai ta ATR turboprop tote den tha htan katholoy asxhmh protash.

gia tin REKKOF milas? -einai i eteria pou eiche agorasei ta dikaiomata tis fokker....kai malista aplos anagramatise to onoma tis-

to 70ari einai to agapimeno mou aeroplano...i fokker tin patise giati pisteuo oti eftiakse ena telio -gia ta dedomena tis agoras pou stocheue- aeroplano...alla noritera...para poli noritera apo oti eprepe...ase pou den mporouse na paiksei to paichnidi ton timon......kati akousa episis gia mia kineziki pou eiche agorasei ta dikaiomata tou 70 kai tou 100 kserete tipota?

KGP":3515iat7 said:
kati akousa episis gia mia kineziki pou eiche agorasei ta dikaiomata tou 70 kai tou 100 kserete tipota?

Basika edw kai eva-duo xpovia paizouve oi upeu8uvoi me tnv skepsn va apxisouve va paragouve ta aeroskafn, logw tns megalns zntnsns twv ndn uparxovtwv! Eipw8nke oti ta aeroskafn 8a suvarmologouvtai stnv Kiva, kai me tn summetoxn evos stratngikou investor.. To 8ema kollnse apo tote pou n etaireia paragwgns vtomatosoupas, pou eixe agorasei ta dikaiwmata tou D728 knru3e ptwxeusn ... Kaveis dev 8elei va piskarei tipota... Eutuxws pou o idealismos merikes fores exei to pavw xeri...

Den gnorizo poios kai poy ta anaparagei alla gia na paraggelnei h Air France 80 fokker 70 kati tha gnorizei...
H zhthsh toy synexos anevainei kati to poio sigoyra den symvainei se stasimo arithmo aeroskafon.