Καρτοκινητά για τα ταξίδια μας!

• Thread starter Thread starter makedonas
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

makedonas

Concorde-Class-Member
Website
avianewsgr.blogspot.com
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
RUS
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
EDDM
Τωρα (λεμε "τωρα", τον Αυγουστο) που θα κατεβω, θελω να παρω μια νεα καρτα για το κινητο. Ποια ειναι η πιο φτηνη λυση που θα μου προτεινατε? Γιατι αμα παω να δω τις ταριφες στις ιστοσελιδες των δικτυων, καλη μου νυχτα.. ;) Α! Κινητο ΕΧΩ! Μονο καρτα θελω! ;)

Θενξ ιν αντβανς!

Εαν ενδιαφέρεσαι για χαμηλή χρέωση για κλήσεις προς όλα τα δίκτυα και φθηνά SMS, Q-Card (χρησιμοποιεί το δίκτυο της Wind). Το πακέτο σύνδεσης το βρίσκεις σε περίπτερα και καταστήματα ACS. :wink:

Αν και προοδευει να προσεχεις γιατι δεν έχει και τόσο καλό σήμα ούτε η Q ούτε η WIND (TIM)... Παρα ταυτα συνήθως όντως έχει τις καλύτερες τιμές...
Αν πηγαίνεις σε περλιεργα μέρη καλύτερα πάρε Cosmote / Vodafone

Εγώ έχω συμβόλαιο. Από τότε που η Q πέρασε στα χέρια του ίδιου ιδιοκτήτη με την τότε ΤΙΜ, δηλαδή της Τexas και μετά του Sawiris (και σταμάτησε τις απίστευτες προσφορές που έκανε) έκανα μεταφορά του αριθμού μου σε Cosmote. Πάντως, στην Ελλάδα μετά και την απορρόφηση της Q από την ΤΙΜ/WIND πληθαίνουν οι φωνές που κάνουν λόγο για καρτέλ και εναρμονισμένες πρακτικές, πράγμα που σημαίνει πως ό,τι και να πάρεις θα σου κοστίσει το ίδιο. Σε αυτό συμφωνώ απόλυτα.

Αν στέλνεις πολλά SMS σε εξωτερικό, θα σου πρότεινα Q-Card ή την εξ ίσου καλή FROG της Cosmote τις οποίες και θα βρεις σε όλα τα περίπτερα και έχουν ενιαία χρέωση στα SMS σε εσωτερικό και εξωτερικό. Πάντως πρόκειται για no-frills επιλογές αλλά το καλό που έχουν είναι ότι δεν έχουν ελάχιστη χρέωση κλήσης τα 30' που έχουν τα άλλα πακέτα.

Αν θέλεις κάτι παραπάνω, όπως τηλεφωνητή και άλλα τέτοια, τότε θα σου πρότεινα τα ευρέως διαδεδομένα -και λίγο ακριβότερα- πακέτα των τριών μεγάλων, τα οποία και βρίσκεις κυριολεκτικά παντού:

Cosmote: Cosmoκάρτα
WIND: Free2Go
Vodafone: Vodafone a la Carte

Όποια επιλογή και να κάνεις πάντως, να ξέρεις πως όλοι χρεώνουν σχεδόν τα ίδια στις κλήσεις ανάμεσα στα δίκτυα αλλά έχουν κάποιες πολύ καλές προσφορές για κλήσεις σε προεπιλεγμένους αριθμούς εντός του ίδιου δικτύου.

Αν θες απλά να σε καλούν, μην το σκεφτείς πολύ. Όποιο και να πάρεις είναι το ίδιο.

Περισσότερα μπορείς να βρεις στο φόρουμ του myphone.gr που εξετάζονται τα πάντα με κάθε λεπτομέρεια και όπου πολλοί από τους γράφοντες εκεί αντιμετωπίζουν τις εταιρίες κινητής με τον ίδιο φανατισμό που υποστηρίζουν μια ποδοσφαιρική ομάδα. Άσε που έχω βρει και μέλη αυτού του φόρουμ που συμμετέχουν κι εκεί.

H ala carte της vodafone ήταν πάρα πολύ καλή για εμάς του εξωτερικού μέχρι πρότεινος. Σού έκανε δώρο 2 ή 3 ευρώ μονάδες κάθε μήνα. Δηλαδή αν είχες να πάς στην Ελλάδα 8 μήνες, προσγειωνόσουν και έυρισκες περίπου 20 ευρώ μέσα ήδη !

Δυστυχώς όχι πιά :cry:

Αν έχεις 1-2 αριθμούς vodafone (φίλων-συγγενών κλπ) που θες να μιλήσεις όσο θα είσαι Ελλάδα, πάρε Vodafone a la carte. Μπορείς να μιλάς σχεδόν τσάμπα με 2 αριθμούς Vodafone της επιλογής σου, μόνο με 1 cent το λεπτό!

Γνωρίζω ότι εδώ και κάτι μήνες έχει τεθεί σε εφαρμογή το Eurotariff, παρ' όλα αυτά, και επειδή "τσουρουφλίστηκα" με τον πρόσφατο λογαριασμό από κλήσεις σε περιαγωγή, θέλω να αποφύγω να χρησιμοποιήσω το "ελληνικό" κινητό μου στο εξωτερικό.

Αυτό που θα ήθελα να μου πει κάποιος, είναι μία πρόταση καρτοκινητής στην Ιταλία. Είδα ότι υπάρχουν εκεί οι ΤΙΜ, WIND και VODAFONE. Ποια θα μου προτείνατε;

Προς συντονιστές: μήπως να γενικεύαμε το τόπικ και να αφορούσε τις προτασεις καρτοκινητής στο εξωτερικό και όχι μόνο στην Ελλάδα;

Φίλε aakunz,
Θα σου πρότεινα Wind, και σε καμία περίπτωση Tim καθώς είναι η πιό ακριβή (μαζί με την 3 (tre)). Το μόνο θετικό της Tim είναι το σήμα της...
Η Wind έχει ένα πακέτο για φτηνές κλίσεις στην ΕΕ, που μπορείς να αγοράσεις.
Οπότε άμα κινηθείς σε αστικά κέντρα, πάρε wind (κάνει και εσωτερική περιαγωγή με την Vodafone όπου δεν έχει καλό σήμα). H Vodafone είναι μια μέση λύση σε επίπεδο τιμών (ανάμεσα στη "φωτιά" Τιμ και οικονομική Γουίντ).
Αν βαριέσαι όλα τα παραπάνω, διάβασε εδώ...-->
Το μόνο καλό που έχει η Vodafone είναι ότι άμα είσαι συνδρομητής στην Ελλάδα (συμβόλαιο ή κ καρτοκινητό), μπορείς να ενεργοποιήσεις το "Vodafone Passport" που σε χρεώνει με 1

flightnumber said:
Το μόνο καλό που έχει η Vodafone είναι ότι άμα είσαι συνδρομητής στην Ελλάδα (συμβόλαιο ή κ καρτοκινητό), μπορείς να ενεργοποιήσεις το "Vodafone Passport" που σε χρεώνει με 1

Λίγο πολλά δεν είναι; Μια εξερχόμενη κλήση 5 δευτερολέπτων θα κόστιζε 3