In-flight Entertainment πτυχιακή

• Thread starter Thread starter A380
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

A380

Economy-Class-Member
Περιοχή
Oxford
Καλησπέρα σε όλα τα μέλη του φόρουμ.

Δημιούργησα αυτό το θέμα για δύο λόγους. Ο πρώτος είναι για να ζητήσω τη βοήθεια σας στην πτυχιακή μου.

Όπως κάποιοι από σας ήδη γνωρίζουν σπουδάζω στο πανεπιστήμιο του Cranfield (UK) στο τμήμα Διοίκησης Αεροπορικών Επιχειρήσεων. Ένα σημαντικό μέρος των σπουδών μου, που τώρα φτάνουν στο τέλος τους, είναι η έρευνα και η σύνταξη μιας πτυχιακής εργασίας. Το θέμα που έχω επιλέξει αφορά την ψυχαγωγία των επιβατών (IFE) κατά τη διάρκεια της πτήσης και πιό συγκεκριμένα την βαρύτητα που έχει η συγκεκριμένη υπηρεσία. Κομμάτι της πτυχιακής μου είναι και το κατα πόσο το IFE μπορεί να επιφέρει κέρδη στις αεροπορικές εταιρείες.

Μπορείτε να με βοηθήσετε συμπληρώνοντας ένα ερωτηματολόγιο που έχω τοποθετήσει στο διαδίκτυο. Το link είναιεδώ.

Το ερωτηματολόγιο είναι στα αγγλικά και σε 2-3 ερωτήσεις χρησιμοποιώ την αγγλική λίρα ως νόμισμα (1 λίρα=1,44 ευρώ περίπου).

Θα το εκτιμούσα αν μου κάνατε πμ σε περίπτωση που αντιμετωπίσετε κάποιο πρόβλημα. Οποιαδήποτε σχόλια σχετικά με το θέμα ή το ερωτηματολόγιο είναι φυσικά ευπρόσδεκτα, όπως και ό,τι ερωτήσεις έχετε.

Επιπλέον δημιούργησα το θέμα για όσους ενδιαφέρονται ιδιαίτερα για το IFE και τα συστήματα που προσφέρουν οι αεροπορικές εταιρείες. Μπορούμε να συζητήσουμε οτιδήποτε σχετικό (π.χ. κάποια εμπειρία σας απο πτήσεις, το μέλλον της τεχνολογίας στα αεροσκάφη, κλπ.).

Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων και ελπίζω να σας ενδιαφέρει το συγκεκριμένο θέμα όπως ενδιαφέρει και μένα :wink:

Φιλικά,

Διογένης