Hotels in London

• Thread starter Thread starter aas59
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

aas59

First-Class-Member
Περιοχή
HER
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
UAE
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGIR
Παρακαλούνται οι διαμένοντες καθώς και οι γνωρίζοντες (πολυταξιδεμένοι :thx: ) στο Λονδίνο να προτείνουν ξενοδοχεία βολικά (στην μετακίνηση του ταξιδιώτη ) και κατά προτίμηση οικονομικά . 8)

Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις άμεσες απαντήσεις.
Αυτό που ζητώ με το μήνυμά μου είναι προσωπικές εμπειρίες για το ποια περιοχή να κλείσω ξενοδοχείο (ώς προς την ευκολία κινήσεως από/προς Gatwick ) καθώς και κοντινό σταθμό μετρό.
Καλό θα ήταν να είχα μερικές κατευθύνσεις ώς προς τα πού να επικεντρώσω την προσοχή μου για να μήν κλείσω ένα όμορφο και φθηνό μεν ξενοδοχείο , αλλά σε μέρος πού θες 4-5 αλλαγές συγκοινωνίας για να πάς και να έρθεις.

Με λίγα λόγια ....Ζητώ τα φώτα των Λονδινολόγων :mrgreen:

Πρώτα απ όλα, όμορφο και φτηνό δεν υπάρχει στο Λονδίνο γιαυτό μην σκας... εκτός βέβαια σατανικών εξαιρέσεων με μορφή προσφορών αλλά και πάλι μιλάμε για 140 ευρώ τουλάχιστον...

Εγώ σαν τίμια λύση θα σου πρότεινα κάτι στο Paddington. Τηρουμένων των αναλογιών τα περίπου 80 με 100 ευρώ που ζητάνε αυτά τα ξενοδοχεία είναι τζάμπα... Ιδίως το πρώτο είναι το αγαπημένο μου στις κατά καιρούς αποδράσεις μου. Καθαρό, κεντρικό, με στυλ αποτελεί κατά την γνώμη μου ένα από τα the best bets of the town...

http://www.stylotel.com/
http://www.norfolkplazahotel.co.uk/home.html

Και τα δύο είναι δίπλα στον σταθμό του Paddington που έχει μέσω μετρό απευθείας σύνδεση με την Victoria όπου και καταλήγει το Gatwick express... Με άλλα λόγια ένα τρενάκι παίρνεις και φτάνεις στο ξενοδοχείο σου...
Kοντά στη Victoria ίσως βρεις κάποιο αμφιβόλου ποιότητος hostel με τιμές γύρω στις 30 λίρες το κεφάλι αλλά....

aas59":3oie41do said:
Σας ευχαριστώ και τους δύο για τις άμεσες απαντήσεις.
Αυτό που ζητώ με το μήνυμά μου είναι προσωπικές εμπειρίες για το ποια περιοχή να κλείσω ξενοδοχείο (ώς προς την ευκολία κινήσεως από/προς Gatwick ) καθώς και κοντινό σταθμό μετρό.
Καλό θα ήταν να είχα μερικές κατευθύνσεις ώς προς τα πού να επικεντρώσω την προσοχή μου για να μήν κλείσω ένα όμορφο και φθηνό μεν ξενοδοχείο , αλλά σε μέρος πού θες 4-5 αλλαγές συγκοινωνίας για να πάς και να έρθεις.

Με λίγα λόγια ....Ζητώ τα φώτα των Λονδινολόγων :mrgreen:

from/to?