H BlueAir στη Ελλάδα

• Thread starter Thread starter spotterakis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: H BlueAir στη Θεσσαλονίκη

CandyCandy που ζηταει στο site της BlueAir την ημερομηνια ληξης της ταυτοτητας??Εγω εκλεισα και δεν ζητουσε τπτ

Δικιο εχεις! Μολις εκλεισα!!! Αλλα πριν απο ενα μηνα ζητουσε! :great:

Τελη Αυγουστου το εκλεισα εγω και δεν ζητουσε..Το μονο σχετικο που ζητουσε με ημερομηνια ληξης ηταν η πιστ. καρτα

Καλημέρα παιδιά,

Ξέρει κανείς να μας πει αν πραγματοποιήθηκαν κανονικά τα πρώτα δρομολόγια προς λονδίνο της εταιρίας, σκέφτομαι να κλείσω για τέλη Νοέμβρη...

Ευχαριστώ...

κλεισε

Ξερει κανεις να μου πει, ποτε περιπου θα ειναι διαθεσιμα τα εισιτηρια στο site της Blue Air, για πτηση τον Απριλιο SKG-STN;Εστειλα mail στην εταιρεια αλλα δεν μου απαντησαν

Ισως είναι λίγο νωρίς για ένα δρομολόγιο που τωρα ξεκίνησε και δεν ξέρουμε πως θα πάει..μπαίνε πάντως στο σάιτ ανά τακτά χρονικά διαστήματα και όλο και κάτι θα πετύχεις..πάντως για την πρωτοχρονιά δεν βγαίνει και πολύ φτηνη η μπλου..315 παρακαλώ για 30/12-4/1...και υποτίθεται ότι επειδη δεν την ξέρει πολύς κόσμος ακόμη τα α/φη έχουν πολλές άδειες θέσεις..Ξέρει κανείς το δρομολόγιο για λονδίνο με τι ά/φος γίνεται? 738/734/733/735?

To site του Stansted λεει οτι εκτελειται με 733..Θελω να ελπιζω πως ειναι λαθος,θα ηθελα ενα 738!
11/11 SKG-STN
16/11 STN SKG

P.S. Αν θελει να κανει καποιος ενα tour στα Βαλκανια,μπορει να παει ή να γυρισει απο το Λονδινο μεσω Βουκουρεστιου στην ιδια τιμη(65Ε)

Ενα ταξιδακι και στα Βαλκανια:
19/1/2010 SKG-BBU
24/1/2010 BBU-SKG
Price: 72E +check in baggage free!

Υ.Γ. Δεν ξερω αν το προσεξε κανεις αλλα τωρα οταν κανεις την κρατηση σου βγαζει και seat map και επιλεγεις θεσεις στην κουτρα,εκτος απο τις εξοδους κινδυνου που τις χρεωνουν..Ααα γραφει και το νηολογιο( YR-BAG στην δικη μου περιπτωση)

Παρασκευή 27/11 με 737-800 και μισογεμάτο, και 30/11 ,με 737-300 (really shabby) .. ο πιλότος ούτε κουκ ούτε μουκ.. που λέμε στην Κοζάνη, σαντουιτσάκι 4 ευρώ, καφές 2 ευρώ υποχρεωτικά με ζάχαρη.. βρώμικο μέσα.. κυριολεκτικά .. αλλά με 67ευρώ rtn.. ποιος μπορεί να γκρινίαξει.. όταν μάλιστα και οι ώρες είναι ιδανικές. !!