Για επιβατες εκτος Σένγκεν.

• Thread starter Thread starter Georgi_1964
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Στεφο δεν ξέρω αν είσαι ο χωροφύλακας του thread αλλά νομίζω είναι βασική κατανόηση κειμένου το πού θέλω να καταλήξω (ή μη, σε φόρουμ είμαστε). Αν θες πάντως να σου εξηγήσω κάτι από αυτά που έγραψα πιο λεποτμερώς, μπορείς να μου στείλεις ΠΜ.

Κι όμως υπάρχει πρόβλημα σε αυτές τις περιπτώσεις.
Εδω σας μεταφραζω τις απαντησεις που πηρε ο επιβατης απο την Α3 και απο το αεροδρομιο :
Καλή σας μέρα . Μέχρι στιγμής προσπαθώ να βρω άκρη για να ταξιδεύω χωρίς βίζα. Η αεροπορική εταιρεία μου έγραψε οτι πρέπει να διευκρινίσω τη δυνατότητα αυτή γράφοντας στο αεροδρόμιο.
Το αεροδρόμιο μου απάντησε να ήρθω σε επαφή με την υπηρεσία ασφαλείας και τον συνοριοφύλακα του αεροδρομίου.
Τους έγραψα και μου απάντησαν ότι αυτή η δυνατότητα είναι διαθέσιμη, αλλά για το σκοπό αυτό η αεροπορική εταιρεία πρέπει να στείλει επιστολή στο αεροδρόμιο με όλα τα στοιχεία του επιβάτη ώστε να μπορούν να εξασφαλίσουν τη διαμονή του επιβάτη στην περιοχή διέλευσης του αεροδρομίου .
Αυτή είναι η απάντηση απο το αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης.

Οταν γραφω αν εχει ευθυνη η Α3 για μενα εχει.Αφου γνωριζουν οτι οι επιβατες θα εχουν προβλημα ποιος ειναι λογος να πουλαει μεσω Θεσσαλονικης ;
Στο κατω κατω τον Οκτωβριο θα γινει η πτηση,τοσο δυσκολο ειναι να της αλλαξουν το εισιτηριο με ανταποκριση μεσω Αθηνων .

Georgi_1964":ayen68go said:
Αφου γνωριζουν οτι οι επιβατες θα εχουν προβλημα ποιος ειναι λογος να πουλαει μεσω Θεσσαλονικης;
Μα... για επιβάτες που δεν χρειάζονται visa.

Ναι ειδικα ολοι τους εκει εχουν βιζα Σενγκεν :)
Θα γραψω και σε λιγα σαιτ να γνωριζουν οτι αν δεν εχουν βιζα μεσω Θεσσαλονικης να μην αγοραζουν εισιτηρια μεχρι που στο μελλον θα φταξουν στο αεροδρομιο τρανζιτ περιοχη .

Ξεχνάς ότι δεν είναι όλοι οι επιβάτες Ρώσοι.

Μπορεί το ίδιο δρομολόγιο με ανταπόκριση στην Θεσσαλονίκη να το κάνει και Έλληνας, ο οποίος δεν θα έχει μεγάλο πρόβλημα, απλώς θα πρέπει να παραλάβει αποσκευές και να ξανατσεκάρει.

Εχουν περασει οι εποχες που καποτε φοβοντουσαν να αγορασουν εισιτηρια με την Α3 .Τωρα παρα πολλοι μονο με αυτην ερχονται στην Ελλαδα η μεσω Ελλαδας σε αλλα κρατη . Τα λιγα ατομα που που θα ερθουν σε εμας που εχουν βιζα νομιζω πρεπει να ειναι λιγοι.Αυτη ετσι κι αλλιως γνωριζουν οτι δεν θα εχουν προβλημα ομως δεν γινετε να μην σκεφτεσαι σαν εταιρεια ολους τους αλλους που δεν εχουν βιζα.Σε πτησεις που ειναι προς Ελλαδα μεσω Θεσσαλονικης η προς την Ευρωπη εκει λογικο ειναι οτι ολοι αυτη που θα πεταξουν δεν εχουν προβλημα ομως απο κρατος εκτος Σενγεν προς κρατος εκτος Σεγκεν 90% νομιζω δεν εχουν βιζα.Καπου στο σαιτ της εταιρειας επρεπε να το ειχαν γραψει.Γινεται μπερδεμα γιατι αφου μεσω αεροδρομιου Αθηνων δεν υπαρχει κανενα προβλημα γιατι το αεροδρομιο εχει τρανζιτ περιοχη ομως της Θεσσαλονικης δεν εχει.Και οταν καποιος βρισκει οικονομικα εισιτηρια και στο σαιτ της εταιρειας δεν εχουν γραψει τιποτα ο αλλος προσπαθει γρηγορα γρηγορα να τα αγορασει.Εκει που η εταιρεια ηταν η καλυτερη που ειχαμε τωρα θα την κανουν μια απο της χειροτερες.

Δεν πειραζει που λιγο θα ξεφυγω απο το θεμα μας.
Τωρα μοιαζει με εταιρεια που μονο παγιδες εχει.Αγοραζεις εισιτηριο και ξαφνικα μαθαινεις οτι πρεπει να πληρωσεις για τις θεσεις(ενταξη εμεις εδω γνωριζουμε οτι δεν χειαζεται να πληρωσεις γιατι το εχουμε μελετησει το θεμα με την πληρωμη θεσεων ομως νομιζω και εκει θα αλλαξουν την πολιτικη και υποχρεωτικα θα πληρωνουμε στο μελλον για ολες τις θεσεις).Το ιδιο και με τις αποσκευες , αγοραζεις ενα εισητηριο που νομιζεις οτι το βρηκες οικονομικο ομως μετα βλεπεις οτι πρεπει να πληρωσεις ακομα 80 ευρω.(εδω ενταξη φταιει αυτος που για πρωτη φορα θα αγορασει εισιτηρια απο την εταιρεια και δεν ηταν προσεκτικος,το φταιξιμο ειναι δικο τους ).
Εγω ενα βλεπω οτι ολοι εκει στην εταιρεια εχουν πεσει με τα μουτρα στην δουλεια και μονο και μονο σκεφτονται απο που να εξοικονομησουν ομως για το κυρος της εταιρειας αδιαφορουν.
Εγω ενα γνωριζω οτι πρωτα ειναι το κυρος και μετα τα λεφτα.Αν ηταν αναποδα τωρα ολοι τους θα αγοραζαν απο την ellinair.Με αυτην κανενας απο αυτους δεν θελει να πεταξει εκτος απο λιγους και οταν θα βαλει πολυ καλες τιμες.

IATA/TASOS":3sayvs04 said:
Είναι λογικό γιατί δεν υπάρχει τρανζιτ εξτρα Σέγκεν και για να μην λέμε τα ιδια και τα ιδια υπάρχει συνοδεία.

Τασο ειναι ακριβως οπως μας τα εχεις γραψει.
Τους εχω γραψει οτι δεν υπαρχει κανενα προβλημα απλως θα εχουν μια μικρη ταλαιπωρια.
Η εταιρεια τους λεει να αλλαξουν εισιτηρια που για μενα κακως το κανουν .
Να σαι καλα !