Φωτογραφίες στο διαδίκτυο - Ι

• Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας
Προφανώς έχει "ξεμείνει" εκεί και η ιδιοκτήτρια εταιρία δέν έχει ακόμα βρεί πού θα το δώση.

Πρόκειται γιά το "Πόλις τής Αλεξανδρούπολης"-οπότε ευκόλως μπορούμε να βρούμε και το reg που είχε στην "αείμνηστη".

Off Topic αλλά σχετικό με τη φωτογραφία:

Όταν υπήρχε η σκέψη για το λοξό διάδρομο στο HER υπήρχε conflict με την είσοδο του λιμένα... Η μόνη λύση που υπήρχε ήταν ένα είδος συντονισμένου κέντρου ελέγχου (3 άγνωστες λέξεις στην Ελλάδα "συντονισμός", "κέντρο", "έλεγχος")

Flight XYZ, αναμείνατε σημείο κράτησης διαδρόμου 09, διέλευση... κρουαζιερόπλοιου! :D

Μόνον οι λέξεις "συντονισμός" και "έλεγχος" είναι άγνωστες στην Ελλάδα.

Η λέξη "κέντρο" είναι πασίγνωστη,αφού τα πάντα προσδοκώμεν εκ τής κεντρικής κυβερνήσεως και αποκέντρωσις εξαγγέλλεται κατά καιρούς αλλά δέν γίνεται.

Η φωτογραφία πάντως δείχνει το πλοίο να πλέη πολύ κοντά στην ακτή,πράγμα που νομίζω ότι δέν συμβαίνει. Μάλλον οφείλεται στο πολύ μεγάλο zoom που χρησιμοποιήθηκε γιά την φωτογράφιση.Ωστόσο,πολύ θα ήθελα να ήμουν επί τού πλοίου την συγκεκριμένη στιγμή,ώστε να βγάλω και καμμιά φωτογραφία τής προκοπής από τροχοδρομούν αεροπλάνο.

Hastaroth":rzxn30ym said:
Η φωτογραφία πάντως δείχνει το πλοίο να πλέη πολύ κοντά στην ακτή,πράγμα που νομίζω ότι δέν συμβαίνει. Μάλλον οφείλεται στο πολύ μεγάλο zoom που χρησιμοποιήθηκε γιά την φωτογράφιση.Ωστόσο,πολύ θα ήθελα να ήμουν επί τού πλοίου την συγκεκριμένη στιγμή,ώστε να βγάλω και καμμιά φωτογραφία τής προκοπής από τροχοδρομούν αεροπλάνο.
Αν και το ζουμ ξεγελάει, επειδή έχω κάνει τη διαδρομή και μάλιστα με το συγκεκριμένο καράβι δις, περνάει αρκετά κοντά. Μηχανή έτυχε να μην έχω μαζί μου, νομίζω όμως ότι με 10-12Χ ζουμ και καθαρή ατμόσφαιρα θα έβγαιναν αρκετά κοντινές...

Βασικα ειναι θεμα το πως αποτυπωνει ενας φακος με μεγαλο zoom την εικονα.Μικρο βαθος πεδιου και πολυ μεγαλο εστιακο μηκος εχουν σαν αποτελεσμα αυτην τη flat εικονα που σε μπερδευει οσον αφορα την ικανοτητα συνηδειτοποιησης της πραγματικης αποστασης μεταξυ των 2 αντικειμενων.