Φωτογραφίες στο διαδίκτυο - Ι

• Thread starter Thread starter Akis
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Δεν μου αρέσει καθόλου....παραείναι πορτοκαλί! :) .Θέλω να πιστεύω το livery αυτό να αφορά το συγκεκριμένο αεροπλάνο σαν το διακοσιοστό του στόλου και όχι όλο τον στόλο!

Εκτός απο το Α380 της Korean να και μια φότο απο το Α330 της Malaysian που και αυτό φένεται να έχει το πράσινο στις πτέρυγες του fan....http://www.airliners.net/photo/Malaysian-Airline-System/Airbus-A330-323X/1917777/M/
solro":pwr3batd said:
Νομίζω ότι το γαλάζιο μπροστά από το fan είναι παγκόσμια πρωτοτυπιά, κάθως μέχρι τώρα εκείνη η περιοχη ήταν άβαφτη.
Αλλά μιλάμε για μια παγκόσμια μόδα :P

Υ.Γ. Μήπως οι κατασκευαστές θέλουν να δείξουν τον "πράσινο" χαρακτήρα του κινητήρα τους και τους βάζουν μια πινελιά πράσινου???? :roll:

Γιατί κύριοι να χτίζουμε αεροδρόμια, εεεεεε?

Παίρνουμε έναν δρόμο, βάζουμε μια στάση πολλαπλών χρήσεων (ΚΤΕΛ, αστικό, terminal), βάζουμε μια καντίνα για φαϊ και καφέδες, έναν πλανόδιο "τσαντες, καπέλα, γυαλιά" κι είμαστε έτοιμοι.

Δηλαδοί οι Κογκολέζοι είναι πιο μάγκες?

Χώρια που είναι και spotters friendly... :mrgreen:

:thx:

Τα μπλε βαρέλια είναι τα καύσιμα; Επίσης μού προκαλεί το ενδιαφέρον ο γιγαντιαίου αναστήματος πιλότος στο κέντρο :shock: :shock: 8)

Άλλη μια φωτογραφία του hub:

http://www.airliners.net/photo/Untitled ... d04ea0db6f

Νά και άλλο ένα Κογκοδρόμιο.Η μαύρη έκταση είναι λάβα στερεοποιημένη,η οποία έχει αχρηστεύσει τον παλιό διάδρομο τού αεροδρομίου.Το μεγάλο αεροπλάνο που διακρίνεται κοντά στο apron είναι DC8 με νηολόγιο 9Q-CLV τής LAC (Lignes Aeriennes Congolaises),που είχε προσγειωθεί εκεί αλλά με την αχρήστευση τού διαδρόμου έμεινε αμανάτι.Ο νέος διάδρομος (πάνω δεξιά) δημιουργήθηκε αργότερα,αλλά εν τώ μεταξύ το αεροπλάνο είχε αχρηστευθεί.
Επίσης παρατηρείστε με πόση τάξη είναι σταθμευμένα τα υπόλοιπα αεροπλάνα.Προφανώς οι επιβάτες πάνε σ'αυτά ποδαράτοι-άλλωστε "όσο πιό πολύ βαδίσης,τόσο πιό πολύ θα ζήσης",μάς έλεγε ο τέως δήμαρχος Αθηνών Δημήτριος Μπέης καθώς περνούσε με το υπηρεσιακό του αυτοκίνητο...