FlyGlobeSpan? Ποιοι είναι τούτοι??

• Thread starter Thread starter Sovjohn
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

Sovjohn

Low-Cost-Class-Member
Περιοχή
Πειραιάς
Website
www.narfhosting.com
Καλησπέρα,

κάνω μια μικρο-έρευνα για το πως να επιστρέψω στην Αθήνα τον Ιούνιο, και έχω βρει μερικά ιδιαίτερα ενδιαφέροντα πράγματα...Μπορείτε να με διαφωτίσετε?

*Υπάρχουν εισιτήρια από Γλασκώβη για Αθήνα με μόλις 100 Ε περίπου...Με 2 εταιρίες, την Flyglobespan και την Air Scotland.

*Για την δεύτερη, άκουσα ότι έχει οικονομικά προβλήματα, δεν ξέρουμε τι αεροπλάνα έχει, γενικά 3 λαλούν και 2 χορεύουν, άρα δεν πετάω με αυτή...

*Η πρώτη...τι είναι?? Μου φαίνεται αξιοπρεπέστατη εταιρία low cost από την σελίδα της, προσφέρει 10 κιλά αποσκευές στην τιμή των...2 (αν τα προ-πληρώσεις φυσικά), προσφέρει extra legroom, έχει υπερατλαντικές πτήσεις...

...Αλλά δεν την έχω ξαναδεί ποτέ. Να πετάξω με αυτή με το εισιτήριο - ευκαιρία που έχει? Θα ζήσω γιατρέ?

Οποιαδήποτε συμβουλή ή άποψη καλοδεχούμενη... :)

Καλημερα Γιαννη!

Δεν θα εκανα τοσες σκεψεις για την Flyglobespan, αλλα για την AirScotland! Γιατι? Διοτι η Air Scotland ειναι η Greece Airways, και το μοναδικο Β757 που ειχε το εδωσε, ενω παιζονται φημες για 3 Α319-Α320 τον Ιουνιο! Χωρις δικο της αεροπλανο, ισως πεταει με κατι αλλο με lease, αλλα ακομη τπτ δεν ειναι σιγουρο!!! Το Β757 ειναι πλεον στον στολο της Jet2go.

H Flyglobespan ειναι η loco της Islandsflug (if I'm not mistaken...)

epanaferw to thema tis flyglobespan. exei kaneis proteri empeiria mazi tis? kapoion pou na tin kserei?

stin ellada den exei grafeia.
exei ekseftelistikes times. kai poly kales wres.

thelw na kleisw eisitirio gia enan filo mou kai den thelw na ton steilw sto stoma tou lykoy!!!

any inputs please?

Μοιαζει σοβαρη εταιρια χαμηλου κοστους.Λειτουργει 3 χρονια,αναπτυσσεται και εχει στολο συγχρονο.Βραβευτηκε και ως η καλυτερη αεροπορικη εταιρια στο Ηνωμενο Βασιλειο το 2005.

sinfono apolita me ton jetflight kai pisteuo oti einai kai dinamika anerchomeni eteria.

etsi kai allios den einai i moni pou den echei grafeia ellada...edo oute i easy echei kala kala...

αυτο πιστευω και εγω....ειναι πολυ καλη εταιρια...και το υποβαθρο της δειχνει..στιβαρο....οταν εχεισ τετοιου ειδους αμφιβολιες το καλυτερο ειναι να ψαχνεις για το ποιον του ιδιοκτητη....και η globesspan... εχει καλο απο αυτο...καλο ταξιδι...

αν πετουσε και χειμωνα θα την χρησιμοποιουσα και εγω για μια gla....