Μου αρκεί η υιοθέτηση του διαλεκτικού ύφους και ήθους του FlyHigh εκ μέρους των περισσοτέρων...Η ειρωνία, η απαξία και το άλλα λόγια ν αγαπιόμαστε είναι επαγγελματική ασθένεια!
Eτσι έχουν οι έλληνες χειριστές και wanna be pilot μάθει να συνομιλούν στα forums, στις αερολέσχες, στα αεροδρόμια κλπ.
Ξέρετε μια σκασίλα που είχα για τους επισμηναγούς που βγάζουν τη φόρμα και φοράνε τη στολή με το τριγάλονο και πετάνε εκπαιδεύσεις με τα C 172!
Επισημάνσεις και διαπιστώσεις κάνω. Τα κεφάλια κάτω όλοι οι άνεργοι λοιπόν και παραδεχτείτε την σκληρή πραγματικότητα...Το πού θα βρείτε αεροπλάνα για να βάλετε 25 ετών εμπειρία όπως οι απόστρατοι που πετάνε Gulfstream με οικογένειες, προφανώς δεν αφορά τη συζήτησή μας. Επισμηναγός εν ενεργεία, κυβερνήτης σε ιδιωτικό jet, κυβερνήτης σε εταιρία αερομεταφορών, εκπαιδευτής αέρος σε σχολή, εκπαιδευτής εδάφους σε άλλη σχολή, εκπαιδευτής simulator σε άλλη σχολή και θιασώτης του δόγματος "Ναι, να βοηθήσουμε τα νέα παιδιά να δουλέψουν" δεν το έχω ξαναδεί στον πλανήτη. Αυτά γίνονται μόνο στην Ελλάδα.
Η συζήτηση περί των ατυχημάτων του ΕΚΑΒ έχει γίνει αλλού και παλαιότερα κι έχει εξαντληθεί. ΚΨΜ Ελευσίνας:" Ρε Μητσάρα, για σάλιωσε το δάχτυλο και βγάλτο εξω απ το παράθυρο να δεις αν φυσάει...Πού να τρέχουμε τώρα στην Ανάφη με 5 κόμβους δυτικό άνεμο! Ασε να πάει το Super Puma!". Αμ έτσι δεν γίνεται ατύχημα.
Σας αφήνω να συνεχίσετε τη συζήτηση χωρίς εμένα. "Τοιούτοι έλαχον ημίν αρχιερείς...".