drakkar
Low-Cost-Class-Member
Θα ήθελα να παρακαλέσω όποιος θυμάται, ή έχει data για τρομοκρατικές επιθέσεις στην ιστορία του ελληνικού civil aviation, να τα αναφέρει. Είτε αφορούν ελληνικές αερογραμμές, ειτε ενέργειες σε ελληνικά αεροδρόμια, είτε ενέργειες σε ξενες αερογραμμές σε ξένα αεροδρόμια, αλλά με έλληνα δράστη. Κάνω μια έρευνα και έχω ήδη καταλήξει σε πίνακα συμβάντων, όμως θέλω να είμαι σίγουρη, ότι δεν μου έχει διαφύγει περιστατικό (άνθρωποι είμαστε- ένα μυαλό έχουμε). Δεν χρειάζομαι λεπτομέρειες, απλά αναφορά χρόνου τόπου, για να τσεκάρω αν είναι ανάμεσα σε αυτά που έχω, άλλως να ερευνήσω στις πηγές μου.
Αγαπητοί συντονιστές, αν θεωρείτε ότι το συγκεκριμένο θέμα ανήκει σε άλλη θεματική ενότητα (εγώ το έθεσα εδώ, επειδή υπάρχει ο τίτλος συμβάντα που είναι γενικότερος απο τα ατυχήματα), παρακαλώ πολύ να το ταξινομήσετε ανάλογα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Αγαπητοί συντονιστές, αν θεωρείτε ότι το συγκεκριμένο θέμα ανήκει σε άλλη θεματική ενότητα (εγώ το έθεσα εδώ, επειδή υπάρχει ο τίτλος συμβάντα που είναι γενικότερος απο τα ατυχήματα), παρακαλώ πολύ να το ταξινομήσετε ανάλογα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων!