ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ....

• Thread starter Thread starter milou
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

milou

Low-Cost-Class-Member
Περιοχή
Πειραιάς
Γειά σας.....Μιας και δεν βρήκα πουθενά κάποιο αντίστοιχο θέμα είπα να αυτοσυστηθώ......Είμαι η milou και μου αρέσει πολύ ότι έχει να κάνει με αεροπλάνα και αεροδρόμια......
Δυστιχώς δεν είμαι και πολύ μυημένη στα αεροπορικά....και πολλές φορές μου είναι δύσκολο να παρακαλουθήσω κάποια δημόσια συζήτηση λόγω των "συνθηματικών".......Εννοώ τις μικρές αυτές λέξεις (ξενικές συνήθως) που πρέπει να είσαι γνώστης για να "μπεις στο νόημα".....
Θα είχα λοιπόν να προτείνω (εκτός από την δική μου σκληρή μελέτη για να μπω στο νόημα) να κάνετε ενα λεξικό...η γλωσσάρι.....με την επεξέγηση δίπλα για να βοηθήσετε εμας τους αδαείς.....

Καλή η πρόταση! Θα μπορούσε να υπάρχει ένας κατάλογος με συντομογραφίες που χρησιμοποιούνται στην αεροπορική "αργκό". :wink:

https://www.airliners.gr/community/viewtopic.php?t=2785
O Hristos είχε την ευγενή καλοσύνη να κάνει την αρχή και τον ευχαριστώ..... :wink: αλλά αυτά είναι ανώτερα επίπεδα.....Εγώ έλεγα για πιο απλά όπως hub και spotting......
(Εμαθα τελικά και ευχαριστώ τον "δάσκαλό" μου)

Επειτά θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους με καλως όρισαν.......ελπίζω να μάθω πολλά από εσάς......

kai nai, epitelous kopela!! to paradextike!!! etsi? :D den kanw lathos!!!???

kalws irthes loipon sto forum mas, gia na spaseis allo ena fallokratiko katestimeno tis sygxronis koinwnikis allotriwsis toy anthrwpinou gignesai apo tin fontamentalistiki eksathliwsi kai ton sygxrono ypervatiko tropo zwis

:laola:

alexander":3gstv3bv said:

kalws irthes loipon sto forum mas, gia na spaseis allo ena fallokratiko katestimeno tis sygxronis koinwnikis allotriwsis toy anthrwpinou gignesai apo tin fontamentalistiki eksathliwsi kai ton sygxrono ypervatiko tropo zwis

Mίλα μου "βρώμικα"..... :lol: :lol: :lol: :lol:

alexander":1dhllspo said:

Αμα συνεχισεις αυτα τα συνθηματικα ακαταλαβιστικα KGB CIA κλπ θα φας ban 1 μηνα για να μαθεις :lol: :lol: :lol: !!!
Γιατι δεν μιλας με αεροπορικους ορους για να κανεις και εξασκηση :D !!!
Καλως ηρθες Milou!
Το nickname εχει να κανει κατι με τον σκυλο του Τεν Τεν? :wink:

Καλώς την milou. Βεβαια υπήρχε και ένας "Milou τον Μάιο"...ταινία... :wink:
Ας αρχίσουμε από τα βασικά:
:arrow: spotting = latrevw ta aeroplana kai ta parakolou8w pandou ston kosmo, mexri na mou katsoun kai na vgalw enan va8u anastebagmo/alalagmo pou 8a me odigisei stous epomenous.

Άντε, τώρα νομίζω ότι 8α αρχίσεις να ενσωματώνεσαι... :wink:
Welcome on board
(καλως όρισες δηλαδή) :D