youngpilot27
Νέο μέλος (Tourist)
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- SWR
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- LGAV
Ειμαι πορωμενος με τα αεροπλανα απο πολυ μικρος.Ο θειος μ ειναι συνταξιουχος πιλοτος της πολεμικης αεροποριας και τωρα ειναι πιλοτος αερογραμμων και συγκεκριμενα αυτων της Qatar .Αυτος με αβαλε στην τρελα των αεροπλανων και οτι εχει σχεση με την αεροπορια.Ηθελα να ακολουθησω την πολεμικη αεροπορια και την ικαρων αλλα λογω του μικρου βαθμου μοιωπιας που μου εμφανιστικε με εκανε ακαταλληλο για το επαγγελμα.Ετσι στραφικα σε αυτο του πιλοτου πολιτικης.
1:ποιες σχολες υπαρχουν στην ελλαδα και ποσο το κοστο τους.Ο θειος μου μου προτεινε την Egnatia aviation με πολλες επιφλαξεις.
2:ποση η ελαχιστη μυωπια για την εισαγωγη
3:ενδιαφερομαι για συγκεκριμενες εταιριες της ευρωπης τις οποιες μ συστησε ο μεγαλος θειος ειναι αυτες της Lufthansa,SWISS,British και Αir France-KLM.
4:ποιοι ειναι περιπου οι μυσθοι και ποια τα στανταρ για καθε μια απο αυτες
5:για να με "παρουν" σε μια απο αυτες (με ιδιαιτερη αδυναμια στην SWISS λογω της αγαπης για τηνΕλβετια)
πρεπει να φοιτησω στις δικες τους σχολες αποκλειστικα η μεσω των διπλωματων απο τισ σχολες εδω μεσω εξαιτασεων μπορω να γινω δεκτος
Ελπιζω οι γνωσεις σας να μου φανουν χρησιμες.Αν μπορειτε απαντηστε μ οσο το γρηγοροτερο καθως το θεμα επιγει γιατι θελω να ξεκινησω μαθηματα γλωσσας αλλα και πτησεων.
Με εκτιμηση,Γιωργος,17
1:ποιες σχολες υπαρχουν στην ελλαδα και ποσο το κοστο τους.Ο θειος μου μου προτεινε την Egnatia aviation με πολλες επιφλαξεις.
2:ποση η ελαχιστη μυωπια για την εισαγωγη
3:ενδιαφερομαι για συγκεκριμενες εταιριες της ευρωπης τις οποιες μ συστησε ο μεγαλος θειος ειναι αυτες της Lufthansa,SWISS,British και Αir France-KLM.
4:ποιοι ειναι περιπου οι μυσθοι και ποια τα στανταρ για καθε μια απο αυτες
5:για να με "παρουν" σε μια απο αυτες (με ιδιαιτερη αδυναμια στην SWISS λογω της αγαπης για τηνΕλβετια)
πρεπει να φοιτησω στις δικες τους σχολες αποκλειστικα η μεσω των διπλωματων απο τισ σχολες εδω μεσω εξαιτασεων μπορω να γινω δεκτος
Ελπιζω οι γνωσεις σας να μου φανουν χρησιμες.Αν μπορειτε απαντηστε μ οσο το γρηγοροτερο καθως το θεμα επιγει γιατι θελω να ξεκινησω μαθηματα γλωσσας αλλα και πτησεων.
Με εκτιμηση,Γιωργος,17