Εορταστικό Αεροπορικό Κουίζ 2007 by Gonso

• Thread starter Thread starter gonso
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.
Εγώ απλά να προσθέσώ ότι το εύκολο κουίζ που είχες βάλει το 2008 είχε ανταπόκριση (συγκεκριμένα είχε 17 συμμετοχές τουλάχιστον, μόλις τις μέτρησα), συνεπώς δε χρειάζεται να ανησυχείς για τη συμμετοχή σε αυτού του επιπέδου το κουίζ. Τώρα, στο άλλο επειδή οι Νέστορες της αεροπορίας είναι πεπερασμένοι (και πολύ συγκεκριμένοι), προφανώς θα γίνει μάχη μεταξύ ολίγων. Σε κάθε περίπτωση,

ΔΩΣΕ ΑΙΜΑ ΣΤΟ ΛΑΟ ΣΟΥ! :laola:

Πρέπει να φερθούμε όλοι με τιμιότητα όμως. Δε θέλω ξεεσκόνισμα του νετ για το 20/20, ο,τι ξέρει ο καθείς απαντάει 8)

Υ.Γ. Εμμέσως πλην σαφώς ζήτησα 20 ερώτησεις και όχι 10 :wink:

20? Ωραια... Θα γραψω πολλες κοτσανες δηλαδη...Και οτι ελεγα οτι με 10 ισως γραψω λιγες!! :roll:

amoydar":9e4u31zs said:
Πρέπει να φερθούμε όλοι με τιμιότητα όμως. Δε θέλω ξεεσκόνισμα του νετ για το 20/20, ο,τι ξέρει ο καθείς απαντάει

Aγαπητ amoydar, μπορεί τιμιότατα κάποιος να φάει τα μάτια του και τον χρόνο του αν θέλει να μάθει κάτι. Άτιμο θα ήταν, μετά το όλο τρελό ψάξιμο, να δηλώσει ότι δεν άνοιξε ούτε μία σελίδα. :wink: Είπαμε ότι πρέπει να τυραννάμε το μυαλό μας. Όχι τα λόγια μας.
Δηλώνω παρόν στο κυνήγι της γνώσης και στην ευκαιρία αποκαθήλωσης του "συντρόφου πτητικού" κου mernion.. (μπα...δεν παίζει...) :mrgreen:

δικός σας

Δηλώνω ταπεινά και εγώ συμμετοχή! Και ελπίζω σε μια αξιοπρεπή τουλάχιστον εμφάνιση...
Πάντως είμαι υπέρ του να μπουν ερωτήσεις τύπου ''Ποιά πόλη-στάδιο-αεροδρόμιο αναγνωρίζετε?". Να τσιμπήσουμε και καμιά σωστή απάντηση! Να έχει καμιά από ATC ε...! :)
Eύγε προκαταβολικώς για την προσπάθεια στον συνφορουμίτη ,σημείο της ΤΜΑ του LGIR-gonso!!!

Θα προσπαθήσω κι εγώ, αν και δεν βλέπω να απαντάω σε πολλές σωστά. Πάντως με σκοπό να βρεθούν κάποιοι παραπάνω, μόλις είναι έτοιμο το quiz και το γράψεις εδώ, θα το κάνω επισημασμένο σε όλες τις κατηγορίες του φόρουμ. Τουλάχιστον να το δουν όσο το δυνατόν περισσότεροι ;)

@gonso
Όπως και τις τελευταίες φορές, μπορείς να μου το στείλε σε email για να το ανεβάσω στον server.

+1. Μπορείτε να προσθέσετε στις συμμετοχές και την δική μου. :D

Εγώ νομίζω πως ήδη έχω δηλώσει συμμετοχή. Τελικά με πόσες ερωτήσεις θα είναι το Quiz;;;;

Κατσε καμαρι μου να το φτιαξει ο ανθρωπος και θα μας πει. Το μαχαιρι στο λαιμο θα του βαλουμε? 8)

Count me in! Νομίζω οτι είμαστε πολλά τα φαβορί για την τελευταία θέση...Oπότε gonso βάλε και κανένα ευκολάκι! :D

Πρέπει να φερθούμε όλοι με τιμιότητα όμως. Δε θέλω ξεεσκόνισμα του νετ για το 20/20, ο,τι ξέρει ο καθείς απαντάει 8)

Οι διακρίσεις σε τέτοια quiz,copies κτώνται! 8)

Πέρα απ΄την πλάκα...Γράφουμε οτι ξέρουμε-θυμόμαστε και μετά,οι γκουρού,μας λένε τα σωστά...Τί λέτε;;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.