Georgi1964
Economy-Class-Member
- Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
- ---
- Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
- ATHE
Παιδια θελω να σας ρωτησω κατι:δεν μπορω να καταλαβω πως γινετε αφου η νομοθεσια μας λεει οτι αυτοι που θα θελουν να ακυρωσουν καποιο ξενοδοχειο μπορουν να το κανουν.απλως πριν τις 21 ημερες να ξερουν οτι θελουν να το ακυρωσουν και τα λεφτα τους θα επιστραφουν
Και ομως βγαινουν πολλοι και ενοικιαζουν με δικους τους(ορους) νομους.
Το εχω προσεξει οτι το κανει η booking που εκει αυτη βαζει τους δικους τις ορους ,που γραφει οτι εδω αυτο το ξενοδοχειο μπορεις να το κλησεις ποιο φτηνα ομως τα λεφτα δεν επιστρεφονται.
και θυμαμαι οτι παλια ειχα μιλησει με μια ιδιοκτητρια ξενοδοχειου και μου απαντησε οτι εγω στην booking τετοιους ορους δεν εχω βαλει.
Και μια εβδομαδα να με παρουνε πριν τηλεφωνο εγω τα λεφτα τους θα τα επιστρεψω ολα.
Και ομως βγαινουν πολλοι και ενοικιαζουν με δικους τους(ορους) νομους.
Το εχω προσεξει οτι το κανει η booking που εκει αυτη βαζει τους δικους τις ορους ,που γραφει οτι εδω αυτο το ξενοδοχειο μπορεις να το κλησεις ποιο φτηνα ομως τα λεφτα δεν επιστρεφονται.
και θυμαμαι οτι παλια ειχα μιλησει με μια ιδιοκτητρια ξενοδοχειου και μου απαντησε οτι εγω στην booking τετοιους ορους δεν εχω βαλει.
Και μια εβδομαδα να με παρουνε πριν τηλεφωνο εγω τα λεφτα τους θα τα επιστρεψω ολα.