Ελληνας πιλοτος σε ατυχημα

• Thread starter Thread starter KARTER
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

KARTER

Business-Class-Member
Περιοχή
HELLAS
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
BCS
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGEL
Καλησπερα παιδια.Αν ειναι λαθος το μερος που εχω βαλει το θεμα παρακαλω τους διαχειριστές να το αλλαξουν.Στο θεμα μας τωρα.Βλεπωντας ενα ντοκιμαντερ στον σκαι που λεγεται (ΟΙ ΕΠΙΖΗΣΑΝΤΕΣ) στα ελληνικα και I Shouldn't Be Alive στα Αγγλικά.Βλεπω το επεισοδιο που λεγεται "Lost in the African Bush".Βλεπω λοιπον οτι ο συγκυβερνήτης είναι Ελληνας.Ζει απο το ατυχημα και με απίστευτες καταστάσεις που περνάνε αυτός και ο κυβερνήτης καταφερνουν τελικα να την βγαλουν καθαρη.Το απιστευτο της υποθέσεως ειναι οτι αναφερει οτι ο Ελληνας συγκυβερνήτης πεθαινει μετα απο δυο χρονια σε ενα αλλο αεροπορικο ατυχημα.Εδω και πληροφοριες σχετικα με το ονομα(νομιζω οτι η wikipedia το γραφει λαθος) http://en.wikipedia.org/wiki/I_Shouldn't_Be_Alive επεισοδιο 13.Ξερει κανεις λεπτομερεις???????

Το εχω δει στο Σκαι το συγκεκριμενο επεισοδειο
την ιδια απορια εχω και εγω
Εχω την αισθηση ο τι ο Κωστας ο πιλοτος θα ηταν 2ης η 3ης γενειας μεταναστης πιθανον Νοτιοαφρικανος

Αν δεν κάνω λάθος λέει ότι είναι κυβερνήτης, όχι συγκυβερνήτης και ο δεύτερος που λες είναι αυτός που είχε μισθώσει το αεροπλάνο για την πτήση.