Eisitiria mes o miliwn

• Thread starter Thread starter dtrach
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

dtrach

Concorde-Class-Member
Περιοχή
Athens,Greece
Geia sas!

Ithela na rotiso...an exeis sumplirosei ta apaitoumena milia gia na pareis ena dorean eisitirio...to eisitirio auto einai one way i return? Roto gia tin OA sugekrimena ...uparxoun periorismoi sta dorean eisitiria ktlp? Oti kserete sas parakalo na me voithisete! :)

Όλα τα παρακάτω είναι από το έντυπο με τους αναλυτικούς όρους συμμετοχής που δίνεται στα μέλη του Ίκαρος της Ολυμπιακής.

Τα εισιτήρια πρέπει απαραίτητα να εκδίδονται με επιστροφή. Αν δεν χρησιμοποιήσεις ολόκληρο το εισιτήριο (π.χ. δεν επιστρέψεις), το υπόλοιπο των μιλίων δεν επιστρέφεται.

Επίσης, ο αριθμός των διαθέσιμων δωρεάν εισιτηρίων ανά πτήση είναι περιορισμένος και, αν και στο αεροπλάνο μπορεί να υπάρχουν κενές θέσεις, αυτό δε σημαίνει απαραίτητα ότι υπάρχουν και δωρεάν εισιτήρια. Μάλιστα αναφέρεται ότι η εταιρία "μπορεί να ορίσει απαγορευτικές ημερομηνίες στις οποίες δεν εκδίδονται δωρεάν εισιτήρια" (ποιες είναι αυτές, δε διευκρινίζεται, φαντάζομαι εννοεί 15Αύγουστο, Χριστούγεννα, Πάσχα κ.λ.π.). Εξάλλου, η κράτηση πρέπει να γίνει 21 μέρες νωρίτερα μόνο μέσω της ΟΑ και όχι από ταξιδιωτικό γραφείο.

Υπάρχουν και μερικοί όροι ακόμα, για ειδικές περιπτώσεις. Αν θέλεις οποιαδήποτε άλλη διευκρίνηση και μπορώ να σου απαντήσω, ευχαρίστως :wink:

Στην ιστοσελίδα της Ολυμπιακής παρέχονται όλες οι πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Icarus.

chrisg":2twipz07 said:
Στην ιστοσελίδα της Ολυμπιακής παρέχονται όλες οι πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα Icarus.

Για την ακρίβεια, παρέχονται οι περισσότεροι όροι συμμετοχής και φυσικά οι πίνακες μιλίων. Αλλά οι λεπτομέρειες των όρων συμμετοχής (π.χ. τι γίνεται αν κάποιος δεν μπορέσει να χρησιμοποιήσει ένα δωρεάν εισιτήριο λόγω ασθένειας) δίνονται στο έντυπο που στέλνεται στη διεύθυνση του κάθε μέλους. Από το site φυσικά μπορεί να πάρει κανείς μια καλή ιδέα σχετικά με το αν τον/την συμφέρει να γίνει μέλος...

Euxaristo polu!!! 21 meres prin???? kala ego giati den diavasa tipota tetoio?? :oops: Isos kai na prepei na viasto haha .Gia na doume! :)

Kai pali euxaristo polu!!

Βασικά, αυτό το "21 μέρες πριν" αναφέρεται στον αναλυτικό οδηγό που έχω εγώ στα χέρια μου (από το 2000) και δεν το έχω δει στο site ούτε εγώ. Δεν έχω ενημερωθεί για καμία αλλαγή ως προς αυτό πάντως, άρα πιστεύω ότι ισχύει ακόμα.