Eastern flight 401-35 years

• Thread starter Thread starter bari
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

bari

First-Class-Member
YAHOO
brge15
μια πολυ ενδιαφερουσα ιστοσελιδα σχετικα με το ατυχημα της Eastern κοντα στο Μαιαμι το Δεκεμβριο του 1972. αξιζει κανεις να διαβασει ολες τις λεπτομερειες του ατυχηματος καθως και το φαινομενο της εμφανισης των φαντασματων των πιλοτων σε μεταγενεστερες πτησεις των tristar της εταιριας.
παραπερα αναζητηση σχετικα με το φαινομενο αυτο μπορει να οδηγησει σε πολλες ενδιαφερουσες ιστοσελιδες, ασχετως αν καποιος πιστευει στο κατα ποσο αυτα ηταν αληθη η οχι..

bari":2rhs4opw said:
καθως και το φαινομενο της εμφανισης των φαντασματων των πιλοτων σε μεταγενεστερες πτησεις των tristar της εταιριας...

Και μονο το οτι το αναφερει, αρκει για να μην ασχοληθει κανεις με το link

καποιος που επιθυμει να σχολιασει το κανει αφου ριξει μια ματια στο αντικειμενο. αν εβλεπες τη σελιδα, το περιεχομενο της και το ποσο ελαχιστο χωρο δινουν σε εχει αυτη τη φημη σε σχεση με ολες τις υπολοιπες σελιδες που αφορουν το συγγεκριμενο ατυχημα, δε θα εκανες αυτο το αδιαφορο σχολιο-κακία. και στο κατω κατω της γραφης ειναι μια λεπτομερεια που χαρακτηριζει το 'μυθο' αυτου του ατυχηματος ακομα και αν εμας μας αρεσει η οχι.

Και μονο το οτι μιλαει για φαντασματα, με απωθει,δεν πα να εχει ολοκληρο το πορισμα μεσα. Οποιοσδηποτε ασχολειται σοβαρα, δεν θα δωσει σημασια. Τωρα αν εσυ το ειδες σαν κακια, δεν ειναι δικο μου προβλημα... Εκτος κ αν εγραψες εσυ το αρθρο :wink:

Η αναφορά που γίνεται μέσα είναι του στύλ "Μετά από το δυστύχημα, υπήρξαν και αυτές (5-6) οι ιστορίες, που μάλλον αποδεικνύονται βεβιασμένες διότι..... (έχει κάνα-δυό λόγους)". Μικρό το "κακό" νομίζω. Τείνει ελαφρά προς το sensasionalistic, δηλαδή 10χ στο κείμενο "που να το'ξεραν ότι σε λίγο θα πεθαίναν" και τέτοια που - προσωπικά - μου τη δίνουν :lol: Δηλαδή στο φυσικό θάνατο σου στέλνει ο Αι-Μήτσος SMS πρίν; :mrgreen:

Αλλά δεν ήταν κακό σαν διάβασμα, πιστεύω. Για λίγη "ελαφριά" αεροπορική ιστορία...

Δεν το διαβασα αλλα αυτο δεν ηταν που τους ειχαν καει τα λαμπακια για την ενδειξη του gear locked και ασχοληθηκαν ολοι με αυτο και το αεροπλανο επεσε στο circuit? Αν ειναι αυτο ειναι απο τα πιο αδικα ατυχηματα που εχουν συμβει. :party: :1:

αυτο ειναι το ατυχημα. και οντως ειναι απο τα πιο αδικα ατυχηματα και μαλιστα την εποχη που το tristar ηταν ολοκαινουργιο.
προσωπικα με συγκλονιζουν οι φωτογραφιες που εβγαλε το πληρωμα καμπινας το απογευμα, μολις λιγες ωρες πριν τη συντριβη. γενικα η σελιδα ειναι πλουσια σε φωτογραφιες απο τον τοπο του ατυχηματος, αλλα και απο την επετειο των35 ετων (πριν ενα μηνα), και οχι δεν την εχω φτιαξει εγω :twisted: