Είμαι νέος πιλότος και μπήκα σε αυτό το forum νομίζοντας πως θα ξεκαθαρίσω με ερωτήσεις διάφορα θέματα, τα οποία θα διαβάσουν κι άλλοι νέοι χειριστές.
Ως νέος πιλότος η λογική λέει πως ότι παραθέτω φροντίζω να είναι τουλάχιστον αληθές, γιατί δεν είμαι σε θέση να ξέρω ifr διαδικασίες κτλ. Λοιπόν, άκουσα να αναφέρει πτήση πως είναι ifr, πως είναι στο καλό νερό (μπορεί να ανέφερε στίγμα με απόσταση από καλό νερό , δεν είμαι 100% σίγουρος) με πορεία inbound MELI 3000' και απόσταση δε θυμάμαι πόσο, ήταν κοντά στο Καλό Νερό όμως (έλληνας μιλώντας αγγλικά). Για την αναφορά στο Καλό Νερό είμαι 100% σίγουρος γιατί δεν ήξερα καν πού έπεφτε, το έμαθα από την αναφορά αυτή...
Δε μου αρέσει όχι το γεγονός πως αμφισβητείται το τι άκουσα, αλλά ο τρόπος που γίνεται. Και παραθέτω τον τρόπο.
koulis":1wz8dh99 said:
Φιλε aero21 μας τα περιγραφεις λιγο περιεργα σχετικα με την πορεια συγκρουσης, κατι δε πρεπει να καταλαβες καλα στον ασυρματο σχετικα με την πορεια της ifr κυκλοφοριας
Απο που ερχοταν? Απο τη Σικελια? Και ηξερε το <<καλο νερο>>?
Απλα μου φαινεται too much....Ποτε προλαβε να ζητησει visual και να κατεβει τοσο χαμηλα? Αλλα περισοτερο μου κανει εντυπωση που ανεφερε καλο νερο
Θα μπορούσε να είπωθεί πως δε προβλέπονται αυτά που έγραψες, ούτε συνηθίζονται, παρόλα αυτά σε περίπτωση πορείας σύγκρουσης γίνεται αυτό και αυτό
Και στο τέλος δεν είναι το θέμα τι άκουσα, αλλά τι γίνεται όταν είσαι σε πορεία σύγκρουσης, αυτό ρώτησα. Δε θα απαιτήσω απάντηση, ευχαριστώ πολύ. Δε γενικεύω αλλά συμπεριφορές που δε στιγματιζονται, μαυριζουν το forum.