DUS / APEILH GIA BOMBA

  • Thread starter Thread starter IATA/TASOS
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

IATA/TASOS

Concorde-Class-Member
Εγγραφή
13/07/2003
Μηνύματα
1.592
Likes
141
Περιοχή
SKG/MUC
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGTS
YAHOO
TASOS_SKG1983@YAHOO.GR
SHMERA EMATHA OTI EIXAN APEILITIKO TLEFONHMA GIA BOMBA STO AERODROMIO TU DUS .

BASIKA EPEIDH TO EMATHA ENTELOS TYXAIA APO TO AERODROMIO THS SKG . ( MOU TO EIPE EPIBATHS STO CHECK IN THS GWI GIA CGN )

PANTOS H AIR MILES TO APOGEUMA PETAKSE GIA DUS KAI OXI GIA CGN .
ENO H A3 KAI OA GIA CGN .
 
Από τις 11.35 (ώρα Γερμανίας) μέχρι τις 4 το απόγευμα το αεροδρόμιο παρέμεινε κλειστό.

27 πτήσεις προσγειώθηκαν στη Κολονία, 4 στο Muenster και 2 στο Ντορτμουντ. Μάλιστα και στο αεροδρόμιο της Κολονίας δέχτηκαν "απειλιτικό" τηλεφώνημα το Σάββατο, όπου ο "δράστης" έλεγε πως τη Κυριακή θα βάλει βόμβα στο αεροδρόμιο της Κολονίας... η αστυνομία όμως δεν το έκρινε σαν σοβαρή απειλή και έτσι το αεροδρόμιο έμεινε ανοιχτό.
 
news.in.gr

Ντίσελντορφ: Κλειστό επί αρκετές ώρες παρέμεινε την Κυριακή το τρίτο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της Γερμανίας, στο Ντίσελντορφ, μετά από σειρά απειλών για τοποθέτηση βομβών. Έπειτα από εκτεταμένη έρευνα οι Αρχές κατέληξαν στο συμπέρασμα ότι επρόκειτο για φάρσα.

Συγκεκριμένα, τόσο το αεροδρόμιο, όσο και αεροπορικές εταιρίες δέχθηκαν το μεσημέρι της Κυριακής απειλητικά τηλεφωνήματα. Οι άγνωστοι προειδοποιούσαν για την τοποθέτηση βομβών, με αποτέλεσμα στο αεροδρόμιο να σημάνει συναγερμός.

’μεσα εκκενώθηκαν οι χώροι υποδοχής, έκλεισαν οι αεροδιάδρομοι, και περίπου 130 αστυνομικοί έσπευσαν, προκειμένου να εντοπίσουν τα εκκρηκτικά. Ωστόσο η έρευνα απέβη άκαρπη.

Αρκετές ώρες αργότερα, επετράπη η προσγείωση ορισμένων αεροσκαφών, και σταδιακά άρχισε να ανοίγει το αεροδρόμιο.

Από το περιστατικό δημιουργήθηκαν, πάντως, σοβαρά προβλήματα στη λειτουργία του αεροδρομίου, λόγω εκτροπής, καθυστερήσεων ή ακύρωσης περίπου 90 πτήσεων.

Περίπου 64.000 επιβάτες θα διακινούνταν από το αεροδρόμιο του Ντίσελντορφ σήμερα, Κυριακή. Πρόκειται για την τελευταία ημέρα των διακοπών στη Γερμανία, καθώς από αύριο, Δευτέρα, αρχίζει η σχολική χρονιά.


Πηγή: ΑΠΕ/Reuters



AYTAAAAAAAAAAAAAAA :mrgreen:

Aλλα καποιοι πρεπει να μαθουν ορθογραφια... (κοιτα υπογραμμισμενο :!: )
 
Top