Δρομολόγια Aegean

• Thread starter Thread starter mrk
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Γιατι το SKG-KLX μου βγαζει οτι πραγματοποιείται μεχρι..17/9? Αφου δεν ειναι εποχικο..

Εμένα μου το βγάζει μέχρι 31 Αυγούστου.. o_O

Γιατί στο flightradar βλέπω πτήσεις που δεν υπάρχουν/πουλάει η Aegean;
Πχ σήμερα εμφανίζει την Α3542 για Κολωνία και αύριο πχ την A3534 για Ζυρίχη και A3550 για Ρώμη;
Τσάρτερ είναι;

Τι εννοείς δεν τις πουλάει; Όλες αυτές που αναφέρεις είναι δημοσιευμένες και διατίθενται προς πώληση.

Με την έναρξη του χειμερινού προγράμματος 2023-2024, η A3 αναλαμβάνει το σύνολο των πτήσεων εσωτερικού του Ομίλου (με εξαίρεση τα PSO). Η ΟΑ παραμένει operating carrier μόνο για τα PSO, ενώ η Α3 γίνεται operating carrier του συνόλου των non-PSO δρομολογίων.

Το ότι η Αιγαίου θα χρησιμοποιεί τα ATR της ΟΑ, στο δίκτυο της, φυσικά και δεν την αποκλείει από το να είναι ο operating carrier.

Δεν ξέρω κατά πόσο είναι ευδιάκριτη αλλά SKG-ROM αύριο δεν μου βγάζει απευθείας

Attachments

• IMG_20230721_154955.jpg
    IMG_20230721_154955.jpg
    1,1 MB · Προβολές: 35
Ναι, γιατί η Α3 550|1 (SKG-FCO-SKG) δεν είναι καθημερινή. 1-3-5-7 είναι οι μέρες. Π.χ. την Κυριακή 23/7 η πτήση ξεπουλάει στα 68 ευρώ!

Οπότε έχει θέμα το flightradar; Γιατί την δείχνει αύριο Σάββατο την πτήση. (Και όλες όσες αναφερα παραπάνω)Screenshot_2023-07-21-18-44-15-081_com.flightradar24free-edit.jpg

Το διαπίστωσα κι εγώ ότι το flightradar έχει θέμα με κάποιες από τις μη καθημερινές πτήσεις και ότι το εμφανίζει σε λανθασμένες μέρες. Και Βρυξέλλες κάποιες φορές εμφανίστηκε Κυριακή ή Δευτέρα (ενώ έχει πτήσεις Τρίτη, Πέμπτη, Σάββατο).

Μερικές αλλαγές στα δρομολόγια:

Αθήνα - Κουβέιτ για όλη την χειμερινή περίοδο , 1weekly , κάθε Πέμπτη , με Α320.
Στο Αθήνα - Νιουκασλ προστέθηκαν πτήσεις για τις διακοπές Χριστουγέννων από 22 Δεκεμβρίου έως 5 Ιανουαρίου , 2weekly , κάθε Τρίτη και Παρασκευή με Α320neo.
Στο Αθήνα - Τζέντα διατηρείται η 3η εβδομαδιαία πτήση και για την χειμερινή περίοδο μέχρι 2 Ιανουαρίου και μετά ξανά από 25 Φεβρουαρίου.
Τα Αθήνα - Μαγιόρκα και Αθήνα - Λιουμπλιάνα συνεχίζουν έως 13 Οκτωβρίου από τέλη Σεπτέμβρη που ήταν αρχικά να τελειώσουν.
Το Αθήνα - Μάλαγα συνεχίζει έως 26 Οκτωβρίου από 21 Σεπτέμβρη που ήταν αρχικά να σταματήσει.
Και το καινούργιο Αθήνα - Σεβίλλη συνεχίζει έως 10 Οκτώβρη από 29 Σεπτέμβρη που θα τελείωνε κανονικά.