Δυστύχημα με UL στο αεροδρόμιο της Σπάρτης

• Thread starter Thread starter gkatsou
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Re: Δυστύχημα με Cessna στο αεροδρόμιο της Σπάρτης/

To μονο που ξερω ειναι οτι ο τιτλος δειχνει μια ασχετοσυνη με την αεροπορια.... Απο ποτε τα UL αποκαλουνται "Cessna"?

Καλό θα ήταν να μπορούμε να εκφράζουμε την άποψή μας όταν θα γνωρίζουμε καλά τον άλλο.
Και επειδή είσαι τόσο σίγουρος για την ασχετοσύνη μου, πριν πολύ μικρό χρονικό διάστημα (λιγότερο από 30'), το συγκεκριμένο άρθρο στο συγκεκριμένο site έγραφε τύπου Cessna.
Καλά θα ήταν να μην μιλάμε όταν δεν ξέρουμε, σε ευχαριστώ....
Και όσον αφορά την ασχετοσύνη μου, η ελληνική γλώσσα συμπεριλαμβάνει τον τονισμό στις λέξεις, δεν είναι προαιρετικός...

Αλκιβιάδη έμαθα πως ζητάνε άτομα στο NTSB....

X A Λ Α Ρ Ω Σ Ε

Κρίμα για τους δυο χειριστές

Iταλικό υπερελαφρό αμφίβιο αεροσκάφος , με νηολογιο = Ι-Α651 .

Δυστυχώς, σε στολάρισμα του κινητήρα οφείλεται η πτώση του αεροσκάφους, από ύψος περίπου 80-100 μέτρων μετά την απογείωση του.

Το αλεξίπτωτο καταδίκασε τη πορεία του αεροσκάφους αφού ευθύνεται για την πτώση του με την ''μούρη'' και τα τόσο τραγικά αποτελέσματα.

Κρίμα.

Ανδρέα, αυτής της κατηγορίας οι κινητήρες δεν στολάρουν, προφανώς εάν γνωρίζεις κάτι, θα πρέπει
να το ονομάσεις διαφορετικά.
Τα βαλλιστικά αλεξίπτωτα είναι σαν τις ζώνες ασφαλείας στα αυτοκίνητα. Υπάρχουν περιπτώσεις που σκοτώνουν αντί να σε γλυτώσουν.
Πάντως είναι αποτελεσματικά από μεγαλύτερα ύψη.
Εδώ προφανώς δεν υπήρχε το περιθώριο ανάπτυξης και συγκράτησης του α/φους.

Δυστυχώς έχω πολύ ''κοντινή'' πληροφόρηση. Δεν γνωρίζω την σωστή ορολογία, αλλά μου μετέφεραν οτι έχασε την ισχύ του.

Ανδρέα, (δεν είναι ρποσωπικό) όσο κοντινή και αν είναι η πληροφόρησή σου δεν παύει να είναι πληροφόρηση και ως εκ τούτου καλό θα είναι να αφήσουμε την Ομάδα διερεύνησης να κάνει την έρευνα και μετά συζητάμε, αν μας πέφτει λόγος. Τώρα άλλα λόγια να αγαπιόμαστε. Μόνο ο χειριστής γνωρίζει τι συνέβη, αν το γνωρίζει και αυτός , διότι στο χώρο των Υπερελαφρών επικρατούν άλλες θεωρίες. Κάθε φορά που γίνεται ένα ατύχημα τρέχουμε όλοι να προλάβουμε να αναπτύξουμε το δικό μας σενάριο και την θεωρία. Ποιός είναι ο λόγος. Έχουμε μπερδέψει την ένοια της είδησης με την αιτία.

Η ΥΠΑ έχει βγάλει το πόρισμα της πάντως. Τι περαιτέρω μπορεί να περιμένει κάποιος?