Δημιουργια νεας θεματικης ενοτητας

• Thread starter Thread starter makedonas
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

makedonas

Concorde-Class-Member
Website
avianewsgr.blogspot.com
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
RUS
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
EDDM
Καλημερα!

Θα προτεινα τη δημιουργια μιας ενοτητας στην οποια τα μελη θα μπορουνε να βαζουνε μικρες αγγελιες για αντικειμενα σχετικα με την αεροπορια, τα οποια πουλανε η ζητανε για αγορα!
Σε αλλα φορουμ σχετικα με αεροπορικο μοντελισμο πχ υπαρχει μια τετοια ενοτητα. Γιατι οχι και εδω?

Merci 4 reading! :mrgreen:

όχι ρε, δεν πουλάμε SAFETIESεδώ μέσα... :P

Μίλησα για safety cards? Αλλα οποιος έχει τη μυγα μυγιάζεται! :P

Για να διευκρινίσω, δεν εννοώ μονο safety cards, αλλα ο,τι άλλο είναι δυνατόν:
:arrow: memorabilia κάθε είδους,
:arrow: μοντέλα αεροσκαφών σε διαφορες κλίμακες, έτοιμα η προς κατασκευή,
:arrow: περιοδικά / βιβλία αεροπορικού περιεχομενου
:arrow: διαφημιστικά items όπως mousepads, στυλο και ότι άλλο τζιτζιλιμπιτζιλι μπορεί να έχει το όνομα μιας εταιρείας επάνω.
:arrow: slides / φωτό
:arrow: SAFETY CARDS (huhu captainjumbo :P)
:arrow: κουβερτούλες, σαπουνάκια, κουταλάκια, μαχαιράκια κλπ
:arrow: ο,τι άλλο υπάρχει που δε μου έρχεται τώρα στο μυαλό

Cheerz!

Που παω και τα ξεθαβω! ;)

Λοιπον. Ακη, οπως εχεις παρατηρησει πολλοι απο εμας εδω βγαζουμε φωτο και τα φαγητα της πτησης τους. Οι φωτο δεν ειναι και λιγες. Θα προτεινα λοιπον τη δημιουργια μιας νεας στηλης στο αλμπουμ αποκλειστικα για τα airline meals, οπως και της αντιστοιχης στηλης στο φορουμ, οπου θα γινεται περιγραφη των οσων δειχνει η φωτο, αλλα και μια κριτικη για ποιοτητα, ποσοτητα, αλλα και αναφορα εταιρειας και ναυλου (για να περνει καποιος μια ιδεα ποια εταιρεια προσφερει τι...). Ετσι (κατα την αποψη μου) θα δημιουγειται μια πιο ολοκληρωμενη εικονα για μια εταιρεια. Το inflight service το εχουμε παραμελησει αγριως εδω περα, αδικα πιστευω, μιας και ειναι αναποσπαστο κομματι της (οποιας) πτησης! ...

Αυτααααα :)

makedonas":27mov1c2 said:
Που παω και τα ξεθαβω! ;)

Λοιπον. Ακη, οπως εχεις παρατηρησει πολλοι απο εμας εδω βγαζουμε φωτο και τα φαγητα της πτησης τους. Οι φωτο δεν ειναι και λιγες. Θα προτεινα λοιπον τη δημιουργια μιας νεας στηλης στο αλμπουμ αποκλειστικα για τα airline meals, οπως και της αντιστοιχης στηλης στο φορουμ, οπου θα γινεται περιγραφη των οσων δειχνει η φωτο, αλλα και μια κριτικη για ποιοτητα, ποσοτητα, αλλα και αναφορα εταιρειας και ναυλου (για να περνει καποιος μια ιδεα ποια εταιρεια προσφερει τι...). Ετσι (κατα την αποψη μου) θα δημιουγειται μια πιο ολοκληρωμενη εικονα για μια εταιρεια. Το inflight service το εχουμε παραμελησει αγριως εδω περα, αδικα πιστευω, μιας και ειναι αναποσπαστο κομματι της (οποιας) πτησης! ...:)

ΚΑΛΩΣ ΓΥΡΙΣΕΣ ΜΑΚ,ΣΕ ΠΡΟΛΑΒΑ https://www.airliners.gr/community/viewt ... highlight= :wink: LOL

Που με προλαβες ρε συ Γιαννη! Εγω μιλαω για ιδιαιτερη στηλη στο φορουμ, αλλα και στο αλμπουμ και εσυ στο ποστ παραπεμπεις σε εξωτερικη σελιδα(-ες)! :? ;) Ασε δλδ που δεν βλεπω καμμια φωτο ενος μελους στις σελιδες που εδωσες και μη μου αναφερεις το airlinemeals γιατι δεν εχει σχεση με το forum! ;) :P

Καλως σας βρηκα, λλα σε λιγες μερες θα αφησω μια "βομβα" σχετικα με τον τοπο διαμονης μου στο μελλον.. ;)

makedonas":2grne491 said:
Καλως σας βρηκα, λλα σε λιγες μερες θα αφησω μια "βομβα" σχετικα με τον τοπο διαμονης μου στο μελλον.. ;)

Παιδιά προσοχή!!! Ο makedonas αποτελεί ΑΣΥΜΕΤΡΗ ΑΠΕΙΛΗ !!! :laola: