Διανυκτέρευση στο Charles De Gaulle Airport (Παρίσι)

• Thread starter Thread starter sig_geo
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

sig_geo

Νέο μέλος (Tourist)
Καλησπέρα σας ,

Θα ταξιδέψω σε λίγες μέρες για Ανόβερο μέσο Παρίσι και θα έχω αναμονή 10 ώρες περίπου. Όποτε καταλαβαίνετε ότι θα φάω όλο το βράδυ στο αεροδρόμιο το οποίο απ'οτι έχω διαβάσει δεν είναι κ το καλύτερο.

Θα ήθελα να ρωτήσω αν γνωρίζει κάνεις τι γίνετε με τις αποσκευές μου αφού θα έχω τόσες πολλές ώρες αναμονή? θα τις παραλάβω στο Παρίσι η θα πάνε κανονικά για Ανόβερο την άλλη μέρα όπως γίνετε σε κάθε ανταπόκρισει ??

Δεν έχει τύχη να περιμένω τόσο πολύ ξανά σε αεροδρόμιο και θα ήθελα την Βοήθεια σας.

Επίσης να ρωτήσω αν θα ήταν κάλο να πάω και να περιμένω, αφού δεν νομίζω να με παίρνει ο ύπνος , κατευθείαν στο Terminal που είναι για να φύγω για Ανόβερο??

Ευχαριστω

Οι αποσκευές σου θα πάνε στο Ανόβερο, εκτός αν επιλέξεις αλλιώς στο τσεκ-ιν στην Αθήνα. Την δεύτερη ερώτηση δεν την καταλαβαίνω, έχεις 10 ώρες να φας στο αεροδρόμιο οπότε μπορείς να κάνεις ότι θέλεις, σε όποιο τέρμιναλ θες. Αν ήμουν εσύ, θα πήγαινα μια βόλτα στο Παρίσι, να φάω τις μισές ώρες.

Ευχαριστώ για την απάντηση.

όσο για την συμβουλή σου το είχα σκεφτεί κ εγώ αυτό άλλα μου φαίνεται μεγάλη ταλεπωρια μέσα στη νύχτα άσε που δεν είμαι κ για άλλα έξοδα.