PILOT-737":1cgnz2f7 said:niogr":1cgnz2f7 said:Η Ryanair επιστρέφει κανονικά τα χρήματα για τις πτήσεις που ακυρώθηκαν.
Μπορείς να μας πεις με ποιο τρόπο ; Έχω φίλο με εισιτήριο για Ισπανία και δεν έχει καταφέρει μέσω site (μήνυμα σφάλματος) και στο e-mail του ακόμη περιμένει απάντηση.
ckabi":3v5tco35 said:niogr":3v5tco35 said:Η Ryanair επιστρέφει κανονικά τα χρήματα για τις πτήσεις που ακυρώθηκαν.
Πολύ ευχάριστη έκπληξη αυτή. Μέχρι τώρα διάλεγα Ryanair όταν η τιμή Ryanair + 30% ήταν < τιμή Aegean. Από σήμερα αυτό αλλάζει, και γίνεται αντίστροφο.
γνωρίζει κανείς τι πολιτική ακολουθεί η easyjet; βλέπω έχει ακυρώσει τις πτήσεις για όλο τον απρίλιο και έχω πτήση (που σίγουρα θα ακυρωθεί) αρχές Μαίου
CHRISTOS55":3hhhkgdo said:Φίλε teris3 σε ευχαριστούμε για την ενημέρωση. Μπορείς όμως να γίνεις ποιο συγκεκριμένος σε παρακαλούμε για να έχουμε όλοι μας μια πλήρη εικόνα στο τι συμβαίνει στον Ελλαδικό Αεροπορικό χώρο? Για το σχετικό θέμα έχει ανοιχθεί Θέμα στο Κεφάλαιο Αεροπορία στην Ελλάδα και Κύπρο και στην Σελίδα Διάφορα με σχετικά ερωτήματα. Απορώ όμως γιατί ενώ έχουν πληγεί εκατοντάδες άτομα στον χώρο, δεν έχουν ανανεωθεί συμβάσεις, σταμάτησαν προσλήψεις, έχουν ανασταλεί συμβάσεις εργασίας, καθηλώθηκαν α/φη και κανείς δεν γράφει τίποτα. Φοβόμαστε ?????
Καλημέρα,AirServ":zznlx9j6 said:Απο οτι μου μετεφεραν συνολικα ειναι πανω 500+..οι απολυσεις σε ολες τις εταιριες handling ειχαν ξεκινησει απο τελη φεβρουαριου..Και μονο οι εταιριες Handling..φανταστειτε σε σεκιουριτι,εστιαση κλπ