Bratislava-budapest-vienna

• Thread starter Thread starter payton
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

payton

Low-Cost-Class-Member
Website
www.flickr.com
Καλησπερα, αρχες Αυγουστου θα πεταξω για μια βδομαδα για Μπρατισλαβα,απο εκει θελω να παω βιεννη και βουδαπεστη ξερει κανεις πληροφοριες πως μπορω να παω ή με τραινο ή με λεωφορειο,φτανω αργα και θα προτιμουσα να παω κατευθειαν 2 μερες βουδαπεστη 2 βιεννη η αντιστροφα και τις τελευταιες μερες μπρατισλαβα,

Επισης οτιδηποτε πληροφοριες εχετε να μου προτεινεται για Βουδαπεστη και Μπρατισλαβα

Ευχαριστω προκαταβολικα.

Καλησπέρα!
Είναι αρκετά εύκολο να πας με λεωφορείο ή τρένο.
http://www.eurolines.com Επιλέγεις χώρα και πόλη αναχώρησης & άφιξης , μπορείς δε να κλείσεις το εισιτήριο σου on line!
Όμως επιλέγοντας από Αυστρία/Βιέννη για κάποιον προορισμό η γλώσσα είναι στα Γερμανικά χωρίς όμως να είναι δύσκολο.
Δοκίμασέ το και πιστεύω ότι θα τα καταφέρεις.
Καλό ταξίδι!
(Κρίμα που ακόμη και 'δω η Ελλάδα είναι τόσο πίσω σχετικά με δρομολόγια και κρατήσεις ηλεκτ. εισιτηρίων λεωφορείων ή τρένων.
Πάντως έχω δοκιμάσει και κλείσει διάφορα μέσα σε ευρωπαϊκές αλλά και χώρες όπως Τουρκία και Ιράν)

Από Μπρατισλάβα η Sky Europe έχει δικά τις Shuttle Bus που συνδέουν με Βιέννη (μιας και η Βιέννη είναι ελάχιστη ώρα από την Μπρατισλάβα) για Βουδαπέστη επίσης οπός είπε και ο flyglobesman εκτός αυτών των γραμμών υπάρχουν επίσης παρά πολλές από το κεντρικό σταθμό των Σλοβακικών ΚΤΕΛ που σε πάνε σε όλη την χώρα. Επίσης και το σιδηροδρομικό δύκτιο είναι φθηνό και καλό.

3 ημέρες στην Μπρατισλάβα τι μπορείς να κάνεις;
Μην μου πείτε Βιέννη γιατί γνωρίζω ότι είναι μόλις 60 χλμ. μακριά. (Οι κοντινότερες πρωτεύουσες στον κόσμο)
Υπάρχει κάποιο άλλο μέρος / σημείο που είναι κρυφό διαμάντι;
Γενικά πληροφορίες για την πόλη θα ήθελα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Belavia μέχρι πότε θέλεις ινφο? γτ μπορώ να σε φορτώσω με πολλά κιλά πληροφορίες για το τι να κάνεις ;) ;)

Ευχαριστώ Thanasi_U2, έχω χρόνο σχεδιάζω για αρχές του 2012

Τουριστικα μπορεις να τα κανεις ας πουμε σε μια μερα.

''Τουριστικα'' παλι μεινε οσο περισσοτερο μπορεις!!!Ελπιζω να πας ανδροπαρεα!!

Επισης σου προτεινω να ψαξεις να πας στο poprad,μια μικρη πολη διπλα σε βουνα με ωραιες διαδρομες και τα σχετικα.

Γενικα μια ηρεμη πολη,για μια ησυχη ζωη μαζι με τη γυναικα σου!!!

Την επομενη φορα εχω υποσχεθει στον εαυτο μου να επιστρεψω εκει πραγα και βουδαπεστη με ανδροπαρεα.

Αρε skyeurope μας αφησες χρονους και δεν μπορουμε να παμε φθηνα στους καλυτερους προορισμους!

μια καλή ιδεα ειναι να πας και στο Brno (Τσεχία) που είναι περιπου 1 ώρα με το τραίνο απο Bratislava.
πολύ όμορφη πόλη και την γυρνάς σχετικά γρήγορα