Bόρειος Κορέα

COMPUTERISE

First-Class-Member
Μετά από πολλές σκέψεις με ιδιαίτερη χαρά μπορώ να ανακοινώσω (θεού,υγείας και χρημάτων θέλοντος) ότι με τον φίλο aakuzn επιτέλους σχεδιάζουμε να πραγματοποιήσουμε το προσκυνηματικό ταξίδι στην Β.Κορέα τον ερχόμενο Σεπτέμβριο//Οκτώβριο.

Η ανακοίνωση φυσικά έχει θέση πρόσκλησης.Οσοι πιστοί ονειρεύονται να καταθέσουν λουλούδια στο μαυσολείο του αιώνιου ηγέτη,να παρακολουθήσουν από κοντά Arirang και φυσικά να ταξιδέψουν με το ιστορικό IL-62 της Αir Koryo παρακαλούνται να το γνωστοποιήσουν. Οσοι περισσότεροι μαζευτούμε τόσο καλύτερες τιμές θα πετύχουμε!
Γνωρίζουμε ότι είναι αρκετά νωρίς ακόμη για σχέδια αλλά λόγω της ιδιαιτερότητος του συγκεκριμένου ταξιδιού (visa-κόστος) πρέπει να αποφασίσουμε και να δράσουμε γρήγορα.

Ημερομηνίες 26/9/07 - 06/10/07

Το κόστος με εισιτήρια ΑΤΗ-PEK-ΑΤΗ μέσω DOH, ξενοδοχεία 4 βράδια στην Κίνα, εισιτήρια PEK-FNJ με Αir Koryo και επιστροφή με τρένο,ξενοδοχεία (4 βράδια) πλήρης διατροφή στην Κορέα και εισιτήρια Αrirang γύρω στα 2600-2700€

Πάρτε μια μικρή γεύση προγράμματος.

KORYO group tour 2007

CHINESE NATIONAL DAY TOUR
Saturday 29th September
Plane
Wednesday 3rd October

Arrive Beijing:

Thursday 4th October
Train

Sat
Flight from Beijing, arrive in DPRK, meet guides
Mansudae Grand Monument (Statue of Kim Il Sung), Fountain Park, Arch of Triumph, check in hotel MASS GAMES
Pyongyang

Sun
Kumsusan Memorial Palace (Mausoleum of Kim Il Sung), Revolutionary Martyr’s Cemetery,
Victorious Fatherland Liberation War Museum (Korean War Museum), War Victory Monuments, USS Pueblo, Coach to Nampo, West Sea Barrage
Nampo Hot Springs Resort

Mon
Coach to Mount Kuwol area, Buddhist temple, Sinchon Village, Museum of US War Crimes
Drive through the countryside to Kaesong, Panmunjom/DMZ, return to Pyongyang
Pyongyang

Tues
Mangyongdae Native House (Birthplace of Kim Il Sung), Mangyongdae Funfair, Pyongyang Metro
Party Founding Museum, Juche Tower, Monument to Party Foundation, Schoolchildren’s Palace performance
Pyongyang

Wed
Depart Pyongyang by train
Sinuiju/Dandong border crossing
On Train

Thurs
Arrive in Beijing 8:34 AM

Επίσης, ανακοινώνουμε, πως μετά την επιστροφή από τα άγια χώματα της ηρωικής Pyongyang, και επειδή δεν είμαστε καθόλου διατεθειμένοι να ζήσουμε τις ετοιμασίες στο προ-Ολυμπιακό Πεκίνο (αρκετά τραβήξαμε στην Αθήνα), αποφασίσαμε να εκδράμουμε στην εξωτική Σανγκάη ή Καντόνα ή Χονγκ Κονγκ ή Μακάο και ο Βούδας να βάλει το χέρι του.

Oλα ομορφα, αλλα... σε 62αρι εγω θα δισταζα να μπω :?

Mην του το χαλάς του Computerise! Του πήρε δύο μήνες να με πείσει να συμφωνήσω να πάμε με αεροπλάνο και όχι με τρένο. Πάντως, αν σε χαλάει το IL6, υπάρχει το ΙL8 κάθε Πέμπτη, το οποίο δυστυχώς δεν είναι το IL-86 αλλά το ΙL-II 18! :doubt: To ότι θα παρακαλέσω ένα φίλο γιατρό να μου γράψει δυνατά ηρεμιηστικά που θα πάρω πριν μπω στο Ιλιούσιν είναι η πικρή αλήθεια.

Δηλαδη, μπρος 62 και πισω 18 ε? aakunz δες το σαν περιπετεια τουλαχιστον... ;)

Tι πράγματα είναι αυτά που διαβάζω????????????????????????

Ποιός διστάζει να μπει στο υπερσύγχρονο IL-62 της εταιρίας μοντέλο ΑΙR KORYO? Αν είναι δυνατόν!! Η εν λόγω εταιριάρα συντηρεί άψογα τα 3 IL-62 της κανιβαλίζοντας τα υπόλοιπα!! Ποιοί είμαστε εμεις που θα αμφισβητήσουμε την άψογη κατάσταση του στόλου της Αir Koryo???
Ξεχνάτε ότι μιλάμε για την Β.Κορέα, το κράτος υπόδειγμα, το οποίο κάτω από την σοφή καθοδήγηση του μεγάλου τιμονιέρη και το άγρυπνο βλέμα του μακαριστού γαλήνιου ηγέτη οικοδομεί τον πραγματικό σοσιαλισμό?
Ρωτάω λοιπόν, σε ένα τέτοιο παράδεισο όπου όλα λειτουργούν τέλεια υπάρχει έστω και μια πιθανότητα τα αεροσκάφοι της επίσημης αγαπημένης ΑIR KORYO να αντιμετωπίζουν το παραμικρό πρόβλημα?
Σας παρακαλώ να προσέχουμε τι γράφουμε!!!

Χωρίς πλάκα όμως δεν θα ήταν η απόλυτη εμπειρία να μπούμε σε ΙL-18??
Που θα το ξαναβρούμε?? Μην μου βάζετε ιδέες!!!

εγω ειμαι μεσα...αρκει να εχω μαζεπει τα χρηματα....

αν παλι μπορεσουμε να βρουμε να παμε β.κορεα μεσω ρωσιας θα το γουσταρα τρελα!

soviettrip!

οσο για την ασφαλεια του il18....απαιτω σεβασμο!!!! ενα θα σας πω και αρκει για να πειστειτε!!!ο ηγετης διεταξε πως οποιο αεροσκαφος τολμησει να χαλασει εν ωρα πτησης..θα εκτελεστει!

Mετά λοιπόν τις αποκλειστικές πληροφορίες του NO FRILLS περί ασφαλείας πιστεύω ότι και οι πιό δύσπιστοι έχουν πλέον πιστεί. ΙL-18 σου ερχόμαστε!!

O μεγάλος γαλήνιος ηγέτης με επισκέφτηκε εκτάκτως χτες στον ύπνο μου.
Με προέτρεψε να δεχτώ την πρόκληση και ότι θα βοηθήσει από την ουράνεια γαλήνη του να δώσει καλό αέρα στο ΝΛ-62...
Είχε βέβαια μία ένσταση. Η τιμή. Προσπάθησε να με πείσει ότι είναι φανταστική, αλλά αν θυμάμαι καλά πρέπει να του είπα ότι εγώ αυτά τα λεφτά δεν τα έχω και να με βοηθήσει το κόμμα λίγο.
Φεύγοντας (καβάλα σε ένα ΝΛ-18 ) μου υπενθύμισε ότι σε τέτοια ταξίδια πρώτα ζητάς συμμετοχές και μετά καθορίζεις κάτι σε προγραμματάκι. Βέβαια γνωρίζω ότι οι δημοκρατικές διαδικασίες δεν είναι πάντα και οι ευτυχέστερες στην κατάληξη. Αλλά ίσως υπάρχει μία δημιουργία λειτουργικότερου προγράμματος και για εξοικονόμιση ζωτικών € για κάθε χρήση. Βλεπε individual ανάγκες.
Ωραία ιδέα. Θα την στηρίξω. Ο τρόπος θα βρεθεί...
:D

Σύντροφε captainjumbo, να του πεις του Αιώνιου Ηγέτη, ότι οι δικοί του υπήκοοι μας υποχρεώνουν να κανουμε ταξίδια φασόν χωρίς πολλά περιθώρια επιλογών στη χώρα του. Αν τυχόν δεν του αρέσει, να του πεις πάλι ότι θα πάμε στον σύντροφο Σαπαμουράτ Νιγιάζοφ στο Τουρκμενιστάν ο οποίος κατάφερε σε δεκαξι χρόνια όσα δεν κατάφερε ο Αιώνιος Ηγέτης σε σαράντα πέντε.

Πάντως είσαι πολύ τυχερός που σε επισκεφθηκε στον ύπνο και όχι στον ξύπνιο σου, εμένα πάλι, μόνο ο Βησσαρίων με επισκέφθηκε στον ύπνο μου και μάλιστα είδα ότι βρισκόταν στον πύργο ελέγχου του αεροδρομίου των Ιωαννίνων. ΄Μεταμοντέρνες καταστάσεις δηλαδή...