booking assessment day for ETIHAD

airbus-320sx

Low-Cost-Class-Member
Καλησπερα σας,
πριν 2 μηνες ειχα κανει αιτηση online στην ETIHAD.μου εστειλαν αρχες δεκεμβριου μια προσκληση για να περασω assessment.επισης μου εστειλαν και μια λιστα απο τα μερη στα οποια θα βρισκοντε τον δεκεμβριο και τον ιανουαριο.ετσι εκλεισα και με βολευε καλυτερα να παω στο manchester 18 ιανουαριου.σημερα που μπηκα παλι στον λογαριασμο μου στην ETIHAD ,εχουν δημοσιευσει και την λιστα με τα μερη στα οποια θα βρισκοντε τον φεβρουαριο.ερχοντε και στην αθηνα!και θελω να αλλαξω το μερος και να μην παω στο manchester ...δυστυχως δεν υπαρχει κανενα τηλεφωνο επικοινωνιας ή email ωστε να ρωτησω αν γινεται να το αλλαξω...αν υπαρχει καποιος ή καποια που να γνωριζει καποιο τηλεφωνο ειτε email του recruitment σας παρακαλω να μου γραψει.καλες γιορτες να εχουμε!
ευχαριστω πολυ

Καλησπέρα. Και εγώ έκανα την αίτηση μου στην ΕΤΙΗΑD πριν 2 μέρες και αναρωτιόμουν αν όντως ισχύει αυτό που λέει για τηλεφωνική συνέντευξη πριν από την μέρα που θα γίνει το recruitment.

καλησπερα,
δεν εχω διαβασει κατι τετοιο πουθενα.που το ειδες αυτο?και στο invitation που μου εστειλαν λεει για την μερα του assessment και τι certificates πρεπει να εχουμε μαζι μας.

Το είδα στη σελίδα τους στις πληροφορίες για career Cabin crew λέει ότι πριν στείλουν πρόσκληση κάνουν τηλεφωνική συνέντευξη . Σου στέλνω ακριβώς τη φράση :

If you meet all requirements, you will be invited to participate in a telephone interview and if successful you will then be invited to attend an assessment day either in your own country or Abu Dhabi.

Δώσε ένα link καλύτερα, να το δούμε και οι υπόλοιποι. Πάντως τα ξαναδιάβασα, και βρήκα αυτό:
Cabin Crew FAQs
Q 10. Do you conduct telephone interviews?
A. No we don’t. All stages of our recruitment process are done in one Assessment day. Only F&B Managers may require a secondary phone interview.

Εδώ: http://careers.etihadairways.com/ehire/ ... wfaqs.aspx

Έκανα και log in αλλά ούτε εκει υπήρχε κάτι.
Ίσως κάνουν τηλεφωνικές συνεντεύξεις για άλλες θέσεις.
Πάντως στείλε μας το link για να το δούμε.

Καλή πρωτοχρονιά και καλή τύχη με την αίτησή σου.

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ,
χρονια πολλα ευχομαι και καλη χρονια!
ουτε και εγω διαβασα κατι για τηλεφωνικο interview ουτε μου ειπαν κατι .

Καλησπέρα παιδιά και από μένα...μήπως κάποιος γνωρίζει πότε ακριβώς μέσα στον φεβρουάριο έρχεται η Etihad?ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων. :)

καλησπερα :)
ακομα δεν εχει εμφανισει το συστημα ποτε ακριβως τον φεβρουαριο θα ερθουν.σε λιγες μερες θα εμφανιστει και θα ενημερωσω΄. :)

καλησπερα !
τελικα το συστημα δειχνει οτι η ETIHAD ερχεται 8 φεβρουαριου στο Radisson BLU Park Hotel για assessment day.Οσοι εχουν λαβει προσκληση μπορουν να κανουν booking για αθηνα.καλη επιτυχια οσοι θα πανε!! :)