Boeing 737 της KLM απογειώθηκε από τροχόδρομο

• Thread starter Thread starter Cross
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Δεν ειπα τιποτα ουτε πηρα το μερος του πληρωματος. Ισα ισα που ειναι παρα πολυ σοβαρο οπως λεει και η αρμοδια αρχη. Τοσο σοβαρο που οι αναφορες σε ενα παιχνιδι μου φενονται γελοιοτητες. Η αποψη μου παντα ετσι... :)

Ανεφερε καποιος παραπανω για DELTA , διαφορετικο, εκει ηταν προσγειωση σε τροχοδρομο ,
αντε ας πουμε οτι κατα λαθος ευθυγραμμίστηκαν στον παραλληλο τροχοδρομο με τον διαδρομο και ηταν ετοιμοι για απογειωση , ο φωτισμος ειναι διαφορετικος ,οι διαγραμμισεις ειναι διαφορετικες ,φανταζομαι και το πλατος ειναι μικροτερο , δεν μπορει κανενας απο τους δυο στο πιλοτηριο να μην ειδε και να μην καταλαβε που βρισκεται , το χειροτερο ειναι οτι ενω βρεθηκαν σε εκεινο το σημειο συνεχισαν τη διαδικασια και απογειωθηκαν αν υπηρχε κινηση στον τροχοδρομο τι θα γινοταν ? εγω παντως σκεφτηκα οτι εχει ξανασυμβει και περασε στο ντουκου τοτε , ας μας γραψει αν θελει και ενας ανθρωπος που ειναι επαγελματιας οσο και να ειχε καθυστερησει αν θα το ρισκαρε.

Δεν ειναι θεμα ρισκου... Δεν το συζηταμε αυτο ουτε για αστειο.. Εγινε λαθος που ειναι θεμα κακης συγκεντρωσης, οργανωσης τα οποια προερχονται απο αλλους παραγωντες οπως η κουραση.