αυστραλια

• Thread starter Thread starter pagouras
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

pagouras

Νέο μέλος (Tourist)
Αγαπημένη αεροπορική εταιρεία (ICAO Code)
bri
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
ioan
γεια σας, ειμαι καινουργιος στο forum αλλα θα προσπαθησω να ειμαι οσο μπορω εδω.
θελω να ταξιδεψω στην μελβουρνη τον ιανουαριο,τι θα μου προτεινατε?
μπορω να βοηθησω οποιον θελει να ταξιδεψει λονδινο-γλασκωβη-εδιμβουργο-ινβερνες-σαλτσμπουργκ-ιννσμπουργκ-μοναχο-ρωμη-βενετια-φλωρεντια-σιεννα-ναπολι-μπαρι-μαδριτη.
ευχαριστω

Γεια σου φιλε μου και γεια σε ολοκληρο το φορουμ!!

Να πω γενικα πως ειναι ενα απιστευτο φορουμ,που ο ποιο τρελος λατρης των αεροπλανων και των ταξιδιων,μπορει να περασει ατελειωτες ωρες στον υπολογιστη του και να τον χωρισει η γυναικα του!!

Για την ερωτηση σου φιλε παγουρα,η μελβουρνη ειναι η ωραιοτερη πολη στην αυστραλια.Δεν μοιαζει καθολου με το συδνευ,το οποιο ειναι ποιο μεγαλουπολη.
Η μελβουρνη ειναι ποιο ''επαρχιακη'' πολη.

Να πας στο τσαντστοουν(εμπορικο κεντρο),και να γυρισεις πισω γεματος ψωνια!!

Για αεροπορικες θα σου ελεγα να πας με singapore airlines.Απιστευτη εταιρεια,με πολυ καλο προσωπικο,γενικοτερα απιστευτη.Απλα τα εισητηρια ειναι ποιο ακριβα απο καθε αλλη εταιρεια.

Μπορεις να πας με etihad,αλλα κατι δεν μου καθισε καλα σε αυτη την εταιρεια.
Μπορεις να πας με emirates,με εισητηριο γυρω στα 1250 ευρω αλλα ποτε δεν θα χωνεψω το 3-4-3 στο boeing 777-300er που θα πας στη μελβουρνη,πολυς κοσμος...
Μπορεις να πας και με thai αλα δεν εχω πεταξει ποτε μαζι της και δεν ξερω!!Ισως φετος ελπιζω για πουκετ!!Ονειρα!!

Αυτο που θα σου προτεινα εγω,ειναι να πας με την QATAR airways.
Παρα πολυ ανετα αεροπλανα,πολυ καλο προσωπικο,πλησιαζει αυτο της singapore,ωραια φαγητα,ωραιο συστημα ψυχαγωγιας κατα τη διαρκεια της πτησης,καλες ανταποκρισεις με ντοχα(πρωτευουσα του καταρ),και το κυριοτερο για εμενα,το ξαναλεω,πολυ ανετα αεροπλανα.
Το 777-200lr που πεταει για μελβουρνη απο ντοχα,ειναι σε 3-3-3,με τον ποιο ανετο χωρο απο καθισμα σε καθισμα για τα ποδια.

Και μια ακομα ''μικρη'' λεπτομερεια.Ειναι η φθινοτερη απο ολες τις εταιρειες!!

Ψαξου,βαλατα κατω ολα και ειμαι σιγουρος οτι θα πας με qatar!!! :wink:

Ευχαριστω φιλε μου, θα το κοιταξω

Εάν υπάρχει χρόνος, τρόπος και διάθεση, θα σου πρότεινα να επισκεφθείς το Philip Island. Βρίσκεται στα 140 km νότια της Μελβούρνης (περίπου 2 ώρες με το αυτοκίνητο) και ο βασικός λόγος για να το επισκεφθείς είναι οι πιγκουίνοι που βγαίνουν από τον ωκεανό στην ακτή κάθε βράδυ και παιρνούν σε απόσταση αναπνοής από τους παρευρισκόμενους. Είναι πολύ ωραίο θέαμα.

http://www.visitphillipisland.com/searc ... php?id=125