Aviation Movie made by a flight attendant

• Thread starter Thread starter tellyaviatior
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Θα ήταν καλό αν έγραφες στα ελληνικά για αυτούς που δεν ομιλούν την αγγλική γλώσσα :wink: … προτείνω στον Άκη να ανοίξει ένα τόπικ που να γράφουμε και να γράφουν οι αγγλόφωνοι τα τελευταία νέα στα αγγλικά … π.χ news in English ή Aviation fun :wink:

Μαθαίνω τα ελληνικά και είμαι κακός μέχρι τώρα. Παρακαλώ θα μεταφράζατε το πρώτο μήνυμά μου με τη διεύθυνση
ιστοχώρου για τον κινηματογράφο επίσης έτσι όλοι θα μπορούσαν να
απολαύσουν; Θλιβερός. Είστε καλοί :oops:

Tellyaviator welcome to the site. Although you don't know very well greek (as you said), I hope you'll find the airliners.gr interesting. Whenever you have questions, feel free to send me a private message (πμ). Have you seen the film here in Greece or not? I don't know if the greek movies play it already. :wink:
ΚΟΣΤΑΣ1":1xc1zav8 said:
Θα ήταν καλό αν έγραφες στα ελληνικά για αυτούς που δεν ομιλούν την αγγλική γλώσσα :wink: … προτείνω στον Άκη να ανοίξει ένα τόπικ που να γράφουμε και να γράφουν οι αγγλόφωνοι τα τελευταία νέα στα αγγλικά … π.χ news in English ή Aviation fun :wink:
Κωστα, για να γραφει στα αγγλικα ο tellyaviator και γενικα καποιο νεο μελος, σημαινει οτι καποιος λογος θα υπαρχει.Το πιθανοτερο να σημαινει οτι το μελος δεν ξερει καλα ελληνικα. Ηδη υπάρχουν ορισμενα ποστ κατα καιρους (ιδιως με αρθρα απο το εξωτερικο) που ειναι στα αγγλικα. Και ο Longreach747 γραφει επισης στα αγγλικα. Ειναι αστοχο λοιπον να απαντας σε ενα τετοιο ποστ "θα ηταν καλο να εγραφες ελληνικα!!!". Προφανως αν ηξερε, θα εγραφε!

Ο tellyaviator μιλαει για τη νεα ταινια με τιτλο "The Aviary" (στα ελληνικα δεν ξερω τον τιτλο) που βγαινει αυτον τον καιρο στους κινηματογραφους και που εχει γραφτει απο μια αεροσυνοδο. Την εχει δει κανεις?
Εγω τουλαχιστον την ειχα ακουστα οτι θα εβγαινε αλλα δεν ξερω αν εχει βγει στους ελληνικους κινηματογραφους.
Μολις χθες ομως ειδα ενα trailer στην τηλεοραση με μια αλλη ταινια που διαδραματιζεται σε ενα αεροπλανο. Ο ελληνικος τιτλος νομιζω ειναι "σχεδιο πτησης" αλλα δεν ειμαι 100% σιγουρος. Παντως πληροφοριες θα βρειτε στο http://movies.about.com/od/flightplan/ (δεν ειναι στα ελληνικα!!!) και διαδραματιζεται (απ'οτι λεει) σε ενα fake 747 (αν και στο site το λεει 474 :lol: !!!!).

Οσο για το αγγλικο τοπικ, ο Ακης ειναι ο πιο αρμοδιος για να σου απαντησει. :wink:

GP707":2e38m2uc said:
Οσο για το αγγλικο τοπικ, ο Ακης ειναι ο πιο αρμοδιος για να σου απαντησει. :wink:

Ας κάνω κι εγώ το καθήκον μου ... βασικά υπήρχε παλιά αγγλικό και γερμανικό φόρουμ τα οποία όμως "έκλεισαν" μιας και υπήρχαν μόλις 1-2 ποστ τον μήνα Οπότε δεν βλέπω τον λόγο να υπάρξουν πάλι αντίστοιχες κατηγορίες. :wink:

Πάντως η ταινία δεν είναι το "Flight plan" με την Τζόντι Φόστερ.
Άγνωστο πότε θα έρθει στην Ελλάδα, αλλά περιμένω νεώτερα απο το εξωτερικό...

den nomizw na erthei stin ellada san tipota perissotero apo klassiki videokaseta. kai an.

poios na plirwsei dianomi kai metafrasi