Ατύχημα των red arrows στο Ηράκλειο!

• Thread starter Thread starter morpheus78
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

morpheus78

Business-Class-Member
Πριν λιγο ειχε εκτακτο δελτιο στο ΑΛΤΕΡ με θεμα "Αεροπλάνο των red arrows κατέπεσε στη περιοχή του αεροδρομίου Καστελίου στο Ηράκλειο της Κρήτης σε επιδείξεις αεροσκαφών."

Χωρις θυματα ευτυχως....

Ατυχημα με red arrows στο Καστελι

Ακουσα ότι πριν λίγο, μετα απο συγκρουση στον αερα έπεσε το ένα αεροπλάνο, το άλλο προσγειώνεται στην 126σμ

Ακούσατε κάτι?

Re: Ατυχημα με red arrows στο Καστελι

Ναι....confirm !! Μια εγκατάλειξη επιβεβαιωμένη !! Εν αναμονή για νεότερα.

Re: Ατυχημα με red arrows στο Καστελι

Πληροφορίες λένε ότι ό ένας χειριστής (αυτός που το αεροσκάφος του κατέπεσε) είναι σε σοβαρή κατάσταση στο νοσοκομείο.

Edit(15:30): Τελικά έχει σπάσει ΜΟΝΟ το χέρι του.

Κατα την διαρκεια ελιγμων πανω απο το αεροδρομιο του καστελιου LGTL στο Ηρακλειο δυο BAC HAWK συγκρουστηκαν εκ των οποιων το ενα κατεπεσε σε σημειο αναμεσα στον διαδρομο προσγειωσης και τον τροχοδρομο.Ο χειρηστης προλαβε να εγκαταλειψει αλλα λογω του μικρου υψους πτησης προσεδαφιστηκε ανωμαλα με αποτελεσμα να τραυματιστει.
Τα υπολοιπα αεροπλανα προσγειωθηκαν στο αεροδρομιο του Ηρακλειου (LGIR) καθως το Καστελλι ειναι κλειστο μεχρι να μαζευτουν τα συντριμια.

Αυτοπτης μαρτυρας αναφερει πως το αεροπλανο που επεσε ειχε κατεστραμενα τα πτερυγια υψους βαθους...

Νεοτερα συντομα....

[album]19198[/album]

Βρετανικη εκδοχη με πολυ δοση κρυου χιουμορ....

http://www.thespoof.com/news/spoof.cfm?headline=s1i71427#this

Red Arrows Crash Theory

An investigation into the Red Arrows mid-air collision has revealed pilot Flight Lieutenant Kirsty Moore's make-up bag was open in her cockpit.

Moore caused controversy when she joined the elite squadron earlier this year and turned up for her first flight in a mini skirt crop top and stilettos.

Squadron Leader Dave Manning said 'There was a bit of joking about it. Kirsty was asked to change into something more suitable and asked if 'flatties' or her Ugg boots would be alright.

'But on the other hand we have always made allowances for her.

'She has yet to learn how to taxi the Hawk jet, and usually gets out of the cockpit at the end of the runway and asks someone else to park it for her.

'Kirsty also doesn't like to wear a helmet on Thursday afternoons, which is when she gets her hair done.'

Manning added: 'She is also not very good with technical terms - for example she calls the jet exhaust ''the place where all the hot air whizzes out.'

The Red Arrows are considering adding a disabled person to the squadron to carry on the tradition of politically correct tokenism.

'But we have had a little trouble modifying the Hawk jet to get a wheelchair into the cockpit,' said Manning.

'We are thinking of making a large glider so the disabled person can be tugged around by one of able bodied pilots.'

Αν αληθεύουν τά γραφόμενα από τούς Βρεταννούς,δέν βλέπω πού είναι το χιούμορ.

Τί θά πή "δέν φοράω κράνος τίς Πέμπτες γιατί είναι η μέρα που πάω στο κομμωτήριο";

Τί θα πή "είμαι πιλότος σέ ακροβατικό σμήνος αλλά δέν μπορώ να πάω το αεροπλάνο μου στο stand";

Τί θα πή "είμαι πιλότος αλλά δέν ξέρω τους απαιτούμενους τεχνικούς όρους γιά την δουλειά μου";(δηλαδή τό turn coordinator πώς τό λέει; "τό κυκλάκι που έχει μέσα ένα αεροπλανάκι και μιά μπίλια";).

ΥΓ.Μήπως η εν λόγω κυρία είναι "ξανθιά";

Edit:τό Spoof,απ'ό,τι είδα,είναι σατιρικό έντυπο.Αλλά σέ τέτοια ζητήματα δέν χωράνε σατιρικές προσεγγίσεις.Είτε τά είπε αυτά ο αρχηγός τού σμήνους,οπότε είναι αλήθεια,είτε δέν τά είπε,οπότε τό δημοσίευμα είναι συκοφαντικό καί γιά τούς δύο-τήν Moore και τόν Manning.

ε, ενταξει βρε hastaroth, προφανως τιποτα απο αυτα δεν ισχυει και το spoof κανει πλακα.
Λιγο χοντροκομενη πλακα, αλλα εγω γελασα διαβαζωντας το παντως
χα χα χα

Δέν θά τό θεωρούσα και τόσο "πλάκα" νά διαβάζω σ'ένα οποιοδήποτε έντυπο λόγια που δέν είπα ποτέ μου....

Ειδικά άν ήμουν στρατιωτικός,όπως ο εν λόγω κος Manning.

Μάλλον φαίνεται ότι και το χιούμορ τών Αγγλων άρχισε να χαλάη.....

Παρακαλειται ο κυριος Manning να κανει μηνυση στο παραπανω site...

Φυσικα και ειναι χιουμοριστικος ο τονος του κειμενου...και φυσικα δεν ειναι πραγματικες δηλωσεις.

Φαινεται πως δεν εχουν ολοι οι λαοι για τους στρατιωτικους τους την σοβαροφανη εικονα που εχουμε εμεις για τους δικους μας στρατιωτικους με τα τσιγκελωτα μουστακια.

Εξαλλου και οι ενοπλες δυναμεις της Μεγαλης Βρετανιας (στην υπηρεσια παντα της Ελισαβετ :-) ..) κανουν οτι μπορουν για να ενισχυσουν τα παραπανω... απλα δειτε το παρακατω βιντεακι...

http://www.youtube.com/watch?v=4IDltFa1tN4