ATH-NRT[VIA FRA}me A-380!

• Thread starter Thread starter markisios
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

markisios

Low-Cost-Class-Member
Πλησιέστερο αεροδρόμιο (ICAO Code)
LGAV
ΠΡΟΛΟΓΟΣ

Το χειμώνα του 2010 η ερευνα που γινότανε στα άδυτα τις αντικατασκοπίας μας είχε σαν στόχο να παγιδεύσουμε την top προσφορα για Νέα Ζηλανδία.Δυστυχώς η απειρία μας κόστισε πολύτιμο χρόνο και το πουλάκι πέταξε,Άλλωστε οι "μασονες" του φόρουμ δεν χρειάζονται να απαγοητεύονται αφού γνωρίζουν ότι κάποιοι θρυλικοί taksidiotes βρήκαν τον τρόπο να πάνε για μια ξεπετά στο κάτω κόσμο όπως μας περιγραφει γλαφυρά ο COMPUTERISE{sto DOWN UNDER}.Βεβαια οι θεοί τον ταξιδιών είχαν τουλάχιστον για μένα αλλα συναρπαστικά σχέδια.Κάπου τον Μάιο οι άγγελοι τις Λουφτχάνσα με καλούσαν στην Ιαπωνία στην κολασμένοι τιμή τον 550 γιούρο και με A-380!. Δυστυχώς σκέψεις να κάνω επανάσταση κατά τhς γερμανικής κατοχής πήγαν περίπατο.Δεν ήταν ώρα για ηρωισμούς.Άλλωστε η σπαρτιάτικη καταγωγή μου με την κρhτική και πrowsikh ανατροφή που έδωσε η φαμίλια μου, μου υπαγόρευαν να βρω άλλες στιγμές για ηρωισμούς.Το μονο δυστύχημα είναι ότι έμεινα σε αυτή την περίεργη και συνάμα συναρπαστική χωρα μονο 6 νύχτες.

M ια ζεστη {!} νύχτα πια του Νοέμβρη καθώς ετοιμαζόμουνα να αναχωρήσω για το αεροδρόμιο τwν Σπάτων ετοίμαζα ένα υπόμνημα στη κουζίνα τις οικίας μου και ξαφνικά η πένα έσπασε και όλο το μελάνι έπεσα στο δεξί μου χέρι.Τώρα να πείσω ton εαυτό μου ότι είναι καλός οιωνός i να κλαψουρίζω για την ατυχία μου ?Μπα δεν ήταν ώρα για τέτοιes άστοχες σκέψεις. Άλλωστε η μπλε χερούκλα μου θα λειτουργούσε σαν αντιπερισπασμός τις επόμενες ώρες.Γελοιότητες ότι μοιάζω σαν αποτυχημένο κατάσκοπο σε κωμωδία του Mr. Bin να μου λείπουν.Άλλωστε οι συνήθεις πράκτορες είναι παρανοϊκοί όπως η αφεντιά μου. Έτσι με μπόλικη αυτοπεποίθηση ξεκίνησα το πρώτο μου ταξίδι στην Asia και μάλιστα σε μέρη όπου ο Mega-Αλέξανδρος δεν κατάφερε να πατήσει.{Αυτοπεποίθηση σας γράφω}

Λίγη υπομονήγια την συνεχεια !

Δυστυχώς δεν είχα μελάνι στον εκτυπωτή μου με συνέπεια να μην κάνω Web- ckeck in και έτσι να υποστώ την ταλαιπωρία τhς τεραστιας ουράς στο αεροδρόμιο.Καθώς με όχι taxi ρυθμό πήγαινα προς το γκισέ τις LH είδα αρκετά πιο πίσω τον αστέρα τις προπονητικής k.Τοπαλίδη με κάτι τεραστια μπαούλα να μπαίνει και αυτός με τους κοινούς θνητούς .Το θεώρησα καλο οιωνό ώστε να ηρεμήσω και λίγο ώστε να σηκώσω και ego κάποια κούπα στο Tokyo.Για την ώρα σήκωνα τον σταυρο του μαρτυρίου περιμένοντας να φτάσω στις…. Checkinazouses.Όταν έφτασε η ώρα μου πήγα στην πιο όμορφη υπάλληλο όλwν τον εποχών που είχα δει ποτε στα ckeck in.Αδέλφια πίστεψε με καμια φορα είναι παντελώς ανόητο να κάνει κανεις web ckeck in.Τέτοια Γερμανίδα με άψογα Ελληνικά ανασταίνει και ….νεκρούς.Αξίζει?Xm καθώς ετοιμάζομαι να μιλήσω μου λέει ξαφνικά

-Κύριε επειδή υπάρχει ένα μικρό πρόβλημα πηγαίνετε σας παρακαλώ κάπου αλλου!Και η ομορφιά μου σηκώνεται και πηγαίνει στο ckeck in για τις first class όπου παίρνει κάποιο τηλέφωνο όπου προσπαθεί να λύσει ένα θέμα με tia aposkeves μιας πελάτισσας.

Μετά από λίγο τελειώνει επιτέλους me την εξυπηρέτηση epivati η διπλανή υπάλληλος και καθώς βάζο τις βαλίτσες πάνω για να τις ζυγίσει μου λέει ότι πρέπει να με εξυπηρετήσει κάποια άλλη συνάδελφος τις!!!!!Kai feugei!!!Νόμιζα ότι μου κάνανε χοντρή πλακα.Μα δυο φορες.Μπα θύμα σε κάποια φάρσα τηλεοπτικού show θα είμαι.Κάπως αμήχανος κοιτάω το μπλε από το μελάνι χέρι μου και μετά τον Τοπαλίδη που άρχισε απειλητικά με τα μπαούλα του να πλησιάζει.Και τις δυο άδειες καρέκλες στο γκισέ τις LH.Να δοκιμάσω πια την τύχη μου στα αλλα γκισέ τις LH η …..ξαφνικά το πανέμορφο θηλυκό που σας elega επέστρεψε με την Ελληνίδα πελάτισσα.Αποφάσισα να ξαναδοκιμάσω την τύχη μου παρα τις προτροπές κάποιου που με λυπήθηκε να παw στη first class. Κάποιες φορες ένα έργο τέχνης για να το απολαύσεις αξίζουν τα βασανιστήρια.

Έχοντας οριακά τα πολυπόθητα εισιτήρια στα χερια μου πήγα να πάρw εφημερίδες και όντως παρα το πολύ πρωινό 05.40 βρήκα την Καθημερινή και Sport Day ώστε να διαβάσω .Δεν θυμάμαι σε ποιο gate με φυσούνα μπήκα τελευταίος και καθόλου καταϊδρωμένος στο A321 τις LH για το σκέλος ATH-FRA αλλα κάποια στιγμή το Alsxaimer με επισκέφθηκε.Μην μπορώντας να θυμηθώ που ξανάβαλα τα εισιτήρια πάλι και αδυνατώντας να θυμηθώ σε ποια θέση eprepe na kathiso με έπιασε αισθήματα ανασφάλειας.Θυμήθηκα ότι για το παρόν σκέλος ζήτησα θέση διαδρόμου και μετά αργά και βασανιστικά θυμήθηκα έναν "αριτhμο" C14.Έτσι πήγα εκεί αλλα η θέση ήταν πιασμένh.Ήταν λογικό μια και η C14 ήταν η θuρα επιβίβασης για το FRA-NRT.Αλλα εκείνη τι στιγμή ο Μαρκήσιος ήταν …για αλλου.Ο φροντιστής με έβαλε στην πρώτη ελεύθερη θέση που βρήκαμε ώστε να φύγουμε.Καθώς απογειωνόμαστε ανακάλυψα πια με φρίκη ότι ξέχασα τις ωτοασπίδες [oime] μου στο σπίτι αλλα τουλάχιστον βρήκα τα εισιτήρια και στη συνεχεια κάθισα εκεί που έπρεπε.Αλλα το jet lang είχε ξεκινήσει πριν την ώρα του και ο εκνευρισμός μου.Για το σκέλος αυτό δεν έχω να προσφέρω τίποτα σπουδαίο.Εννοείται ότι φτάσαμε στην ώρα μας στο πιο "πολuσuχνατο" αεροδρόμιο τις Γερμανίας και επειδή είχα κάνα 5 οροι αναμονή αποφάσισα να παο ξανά μια γρηγορη βόλτα στη πολύ.

Συνεχίζεται…….

Mia paraklisi! Xrisimopoio programma greeklish to greek alla pali ta kano oligo mantara, :D

Μετά την βόλτα στη πολύ τις Φρανκφούρτης επέστρεψα στο αεροδρόμιο.Αφού πέρασα γρήγορα τον πρώτο έλεγχο και στο tsak πρόλαβα το βανάκi όπου θα μεταφερόμουνα στο terminal C.Ήμουν κουρασμένος από τι βόλτα που προηγήθηκε και δεν πολύeixa διάθεση να περπατήσω πάλι.Άσε που δεν είναι καθόλου μικρή και η διαδρομή από τον ένα terminal στο άλλο.Μόλις φτάσαμε εκεί με περίμενε νέος έλεγχος του διαβατηρίου και μια όχι μικρή ουρα.
Σε λίγο δεν μπορούσα να κρύψω τι χαρά μου.Το A-380, η ναυαρχίδα τις γαλλικής βιομηχανίας ήταν μπροστά μου όπου θα με μεταφέρει με αλλα 500 άτομα στην άλλη άκρη τις gis,στο Ναρίτα τις Ιαπωνίας.Η είσοδος στο αεροπλάνο έγινε βάζοντας το εισιτήριο σε ένα μηχάνημα και αυτόματα ανοίγανε οι μπάρες όπου έραινες στις φυσούνες.Και για αυτό το αεροπλάνο στη FRA είχαμε νομίζω 3 εισόδους όπου ο επιβάτης έπρεπε να πάει σε αυτήν που του αναλογούσε.Το κάθισμα ήταν πολύ άνετο.Μάλιστα μπορούσα να απλώσω και να τεντώσω τα πόδια μου κάτω από το κάθισμα του μπροστινού μου χωρίς να τον ενοχλήσω καθόλου.Επιπλέον το μαξιλαράκι μπορούσε κανεις να το μετακινήσεις ψιλά στο κάθισμα ώστε να ακουμπά και ο πιο ψηλός το κεφάλι του.Αν κάποιος έριχνε το κάθισμα πίσω πάλι είχες αρκετό χορό χωρίς να ρήξεις και si το κάθισμα πίσω.Παρότι πέρασα κάνα 11 wρο εκεί μέσα το σώμα μου δεν κουράστηκε καθόλου.ΤΕΛΕΙΑ!
Ψυχαγωγία.Στο σκέλος FRA-NRT η οθόνη και το σύστημα λειτούργησαν dioti stin epistrofi eixame kapoies diskolies.Μπορούσε κανεις να διαλέξει πληθώρα προγραμμάτων,όπως ντοκιμαντέρ ,μουσική,διαφορες ταινίες{SALT,INCEPTION,ΤΟΥ STORY 3 k.a.}Μονο παιχνίδια δεν μπορούσες να παίξεις μια και δεν διάθετε σε αυτό το σκέλος.Παράλληλα το αεροπλάνο είχα τρεις κάμερεςi mia pano stin oura,i alli kato konta stis rodes kai mia alli sto pilotirio όπου μπορούσε οποιοδήποτε επιβάτης μέσο τις προσωπικής του οθόνης να απολαύσει τις διαδικασίες τις απογείωσης και τις προσγείωσης και βέβαιος την θεα.Εμενα με ενθουσίασε παρα πολύ να παρακολουθώ κατά την διαδικασία τις απογείωσης τις ζωντανές εικόνες κάτω από την κοιλια του αεροπλάνου.Super! Το προσωπικό, τόσο οι φροντιστές όσο και οι κυριες, ήταν απλά άψογες.Ο ορισμός του επαγγελματία σε όλη την διάρκεια του ταξιδιού. Μας δώσανε ένα μενού όπου θα σας το παραθέσω παρακάτω την αγγλική του έκδοση….
LUNCH
HORS D OEUVRE
SUSHI INARI AND SUSHI MAKI SHIBA SERVED WITH PICLED GINGER
ENTREES
A}BEEF GOULASH WITH RED CABBAGE AND POTATO DUMPLINGS
OR
B}MAKU NO UCHI TORI KARA AGR
MARINATED AND BAKED LEG OF POULARD WITH CARROTS
SHIITAKE MUSHROOMS AND CHINESE BEENS
ACCOMPANIED BY JAPANESE RICE WITH BLACK SESAME
k.a.
Στην αρχή αν δεν με απατά η μνήμη μου ήπια Dewars με πάγο Μετά παρα τις αντιρρήσεις που μου εξέφρασαν οι Γερμανοί διπλα μου προτίμησα το μοσχαράκι που ήταν πολύ μέτριο{μην με αποδοκιμάζεται και σεις ok?}αλλα η μεγάλη μου απαγοήτευση ήταν τα κρασιά.Drama τόσο το λευκό όσο και το κόκκινο.Εδώ έχουμε drama.Η Α3,Baboo, ακόμη και η τραγική ba σε ευρωπαϊκές πτήσεις προσφέρουν καλύτερης ποιότητας κρασί.Εδώ η LH τα χάλασε τελείως.Και είναι κρίμα gmt μου. Για το πρωινό δεν θυμάμαι μάλλον τίποτα σπουδαίο ενώ κατά τι διάρκεια τις πτήσης στο galley μπορούσε κανεις μονοs του να πιει κάτι η να τσιμπήσει p.x. μια σοκολάτα.

Episis οι τουαλέτες ήταν άνετες,oxi oso tha thela όπου έριξα και δυο θρυλικά "κατουριμαtα". Η πτήση ήταν πολύ καλή αν και μου τα χάλασε πολύ το κρασί τους.
Κατά τις 8 το πρωί φτάσαμε στο Ναρίτα όπου η έξοδος έγινε μονο από μια φυσούνα όσοι ήταν πίσω θα περιμένανε αρκετά και μετά με ρίτμο ταχύ ξεπέρασα παρα πολλούς ώστε να φτάσω ταχύτερα στον έλεγχο διαβατηρίωνgemato to 380"ετσιπροσπερνοντας" κατάφερα να φτάσω "εκαιρος" όπου μπροστά μου υπήρχε μονο ένα ζευγάρι Γερμανών όπου τους βοήθησα να συμπληρώσουν κάποια χαρτιά και στη συνεχεια αφού έδωσα τα δικό μου έντυπο,δακτυλικό αποτύπωμα και "σκανaρισμα" του ματιού μου πήγα να πάρw ενθουσιασμένος την βαλίτσα μου.
Το αεροδρόμιο Ναρίτα εμενα δεν μου πολυάρεσε.Παλιό.Καμια σχέση με κάποια καινούργια αεροδρόμια τις Ασίας που έχω δει σε φωτό στο internet.Αδιάφορο θα το χαρακτήριζα. Σύντομα πλήρωσα και 25 περίπου e σε ιιέν στο ταμείο όπου με το express Ναρίτα σε 50 περίπου λεπτά έφτασα στο Tokyo. Συνεχίζεται…….

Δώσε και καμιά φότο στο λαό 8) . Αναμένουμε συνέχεια.

Καταρχάς οι Ιαπωνέζοι είναι πολύ φιλικοί και εξυπηρετικοί.Παρότι δεν μιλάνε η πλειοψηφία καθόλου Αγγλικά οι υπηρεσίες τους για τον τουρίστα βρίσκονται σε πολύ υψηλό επίπεδο.Ακόμη και οι Γερμανοί θα ζήλευαν.Χαμογελαστοί με διάθεση να εκπληρώσουν οποιαδήποτε επιθυμία σου.Εμενα κάπως με ενοχλούσε μονο οι πολλές υποκλίσεις που κάνουν αν και θέλανε απλά να δείξουν μάλλον σεβασμό.Απλά να τονίσω ότι δεν είχα κανένα παράπονο από κανέναν σε ότι αφορά τον τομέα του τουρισμού.Στα bar,στα εστιατόρια,στο ξενοδοχεία ,στα μέσα μαζικής μεταφοράς και στα μουσεία οι άνθρωποι δίνουν ρεσιτάλ εξυπηρέτησης.

Όμως οι Γιαπωνέζοι είναι πολύ μα πολύ υποχόνδριοι.Και μάλλον ρατσιστές.Πολλοί φορούν μάσκες στους δρόμους ενώ αρκετοί χρησιμοποιούν και γάντια.Ποτε μου δεν έχω δει κάποιον λαό να φοβάται τόσο πολύ τα μικρόβια.Στα εστιατόρια πάντα σου δίνανε και μαντιλάκι για να πλύνει κανεις τα ….χεράκια του.Εντάξει ίσwς για αυτό να είναι με μας τους λευκούς ρατσιστές.Mας θεωρούν βρώμικους.Αργότερα θα σας περιγράψω και μια ιστορία όπου έπεσα θύμα…… αγριας ρατσιστικής επίθεσης από Γιαπωνέζες.

Προβλήματα ασφαλειας δεν υπάρχουν.Οι πολλοί αστυνομικοί που θα δείτε στη πολύ απλά βρίσκονται για να βοηθούν τους τουρίστες η να περάσει ένα ηλικιωμένο ζευγάρι στον απέναντι τετράγωνο.

Η αλήθεια είναι ότι αφορά το Τόκιο ότι απαγοητευτικά λίγο.Μπορεί ναι μεν η ζωή,η κουλτούρα τους ,τα φαγητά τους,τα κρασιά και πολλά αλλα να είναι εξαιρετικά ενδιαφέροντα ενώ συνάμα να είναι καθαρή χωρίς να δει κανεις ούτε ένα καλάθι για σκουπίδια{?} αλλα η πολh τους είναι άσχημη.Δυστυχώς έχει ναι μεν κάποια λίγα μεγάλα και πανέμορφα πάρκα αλλα ελάχιστο πράσινο άναρχη δόμηση με άσχημα και κακόγουστα{entelos} κτίρια. Μπορεί να υπάρχουν κάποιες γειτονιές στην Ueno και στην Asakusa όπου έχουν κάποια γραφικότητα ενώ παράλληλα συνεχίζουν να βλέπεις και γυναίκες opou foroun paradosiakes endimasies εκεί ,αλλα μιλάμε για μια πρωτεύουσα με μεγάλη ιστορία όπου οι παραδοσιακές και γραφικές γειτονιές τις έχουν εξαφανιστεί σχεδόν τελείως.Και είναι κρίμα!

Ελπίζω σύντομα θα σας παραθέσω αυτά που πρέπει να αποφύγετε στο Τόκυο distixos stathika atixos,τι δεν πρέπει να xasete{p.x.tin ψαραγορά} μερικές barovieς ιστορίες {opos se ena bar mono gia Giaponezous,}ίσος τι έκανε ο Μαρκήσιος στη κόκκινη ζώνη του Tokyo {alla kiris auta pou den ekane},τις εκδρομές στη Kamakura και στο πανέμορφο Νίκο και αλλα πολλά.

Τις μασκες τις φορούν όσοι είναι άρρωστοι για να μην μεταδώσουν την ίωση και σε άλλους. Κομμάτι του Γιαπωνέζικου και όχι μόνο πολιτισμού. Αναμένουμε την συνέχεια.

Αφού ξεκουράστηκα κάνα δίωρο στο ξενοδοχείο μου μετά από τις κραιπάλες στο Shinjuku αποφάσισα στις 05.00{Deutera pia} να αναχωρήσω για την μεγαλύτερη και πιο ξακουστή ψαραγορά του κόσμου το Tsukiji Αντί να αγοράσω ένα cafe από ένα μαγαζάκι που ήταν ανοικτό όλες τις ώρες κοντά στο ξενοδοχείο παίρνω μια φτηνιάρικη μπίρα ώστε να καταπολεμήσω την νωχελικότητα μου και argotera prolavaino το πρώτο τρένο όπου θα μεταφερθώ σε έναν καινούργιο{?}σταθμό το Tsukijishijo και μετά με λίγο ποδαρόδρομο στη μεγάλη ψαραγορά. Στο πρώτο στάδιο τις περιπολίας μου απολαμβάνω μυρωδιές και εικόνες apo τα πάμπολλα μαγαζάκια όπου οι έμποροι πωλούν τα διαφορα είδη θαλασσινών μεζέδων στους πελάτες του .Στη sinexeia σε μια άλλη περιοχή eixa μια μεγάλη έκπληξη. Παρα πολλά μεγάλα φορτηγά μπαινοβγαίνανε στο κύριος μέρος τουTsukiju.Episis ipirxan dεκάδες περίεργα δίτροχα με καροτσάκια όπου μετακινούνται και με μαεστρία απέφευγαν σαν από θαύμα εμενα και κάποιους περίεργους.Όταν κοντοστάθηκα κάποια στιγμή και apofasisa να παw στο τεράστιο κτίριο που απλωνόταν μπροστά μου αυτή η απόφαση δεν ήταν ακριβώς εύκολη.Σαν αποστολή αυτοκτονίας μου έμοιαζε στο γενικό χαμό που επικρατούσε.Εδώ σειρά προτεραιότητας στο πεζό και αλλα τρυφερά δεν ισχύουν.Ουκ ολίγες fores είχα την αίσθηση είτε ένα φορτηγό η μια καρότσα θα με πατούσε allla…….η paranoia μου και η αφεντιά μου πια ήταν pia σε ένα τεράστιο κτιριακό συγκρότημα με πολλούς διαδρόμους όπου εκεί αγοράζανε οι έμποροι τα φρέσκα ψαρια που ερχόντουσαν από όλες τις θάλασσες.Τι είδα?Τα πάντα και σε οποιοδήποτε μέγεθος.Δεν ξέρω πόση ώρα χάζεψα εκεί μισοζαλισμένος kai xaroumenos αλλα mάlloν δεν έπρεπε να ήμουν εκεί!!Διότι κάποια στιγμή είδα και κάποιους φυλακες ευγενικά να με προστάζουν να βγω από το κτίριο.Ήταν τόσο ωραία που κάποια στιγμή ξαναεισεβαλα αλλα αυτή τι φορα με πιάσανε σύντομα και ξανά έξω στο ….χάος.Μπόλικοι τρελοί μετακινοντουσαν ταχύτατα και χωρίς φρένα έξω,οποτε κάποια στιγμή μια όμορφη και αποφασισμένη κοπέλα κρατώντας ψιλά μια γιαπωνέζικη σημαία έκανε την εμφάνιση τhς.Την ακολουθούσαν κάποιοι πλούσιοι λευκοί .Δεν ήξερα σε μια νησίδα ασφαλειας τους οδηγούσε αλλα διακριτικά αποφάσισα να ακολουθήσω τα λευκα κολορακια..Μετά από αρκετά λεπτά διανύσαμε μια μικρή απόσταση και φτάσαμε σε ένα καλόγουστο μέρος όπου υπήρχαν κάμποσα εστιατόρια και μαγαζιά όπου πουλούσαν διαφορα τουριστικά.E δεν μπορώ να πω ότι εξεπλάγην. Κάποια στιγμή η γκόμενα με την σημαία συστήνει δυο εστιατόρια όπου θα μπορούσαν να πάνε να δοκιμάσουν το πιο φρέσκο sushi για πρωινό.Πριν το gtoup αποφασίσει-συσκεφτεί ,ego dratto tin eukairia kai ταχύτατα να παw στο πιο καλόγουστο σε διακόσμηση μικρό μαγαζάκι.Βεβαια πάλι θα περίμενα αρκετή ώρα μια και προϋπήρχε και kei άλλη μια μικρή ουρα που έγινε τεραστια στη συνεχεια.Δυστυχώς για μένα ήταν η μοναδική άσχημη εμπειρία μου στο Τόκυο σε ότι αφορά το φαγητό.Αλλα για να είμαι δίκαιος ήμουν στο άτυχος μια και τις προηγούμενες ώρες είχα γεμίσει το στομάχι μου με πολλές λιχουδιές ενώ παράλληλα η κατανάλωση άφθονου αλκοόλ δε βοηθούσε και πολύ να εκτιμήσω το sushi.Που ήταν με το συμπάθιο μια τεραστια μερίδα.Έτσι το υπόλοιπη μιση μερίδα την έφαγε με μεγάλη ευχαρίστηση ο χοντρούλης από το Τέξας{?} που είχε την τύχη να καθίσει διπλα mou και etsi sti sinexeia πήγα να επισκεφτώ τον ….Morfea.

markisios":6kgp1zu2 said:
Δυστυχώς δεν είχα μελάνι στον εκτυπωτή μου με συνέπεια να μην κάνω Web- ckeck in και έτσι να υποστώ την ταλαιπωρία τhς τεραστιας ουράς στο αεροδρόμιο.
Φιλε markisie (επειδη κι εγω δεν εχω εκτυπωτη) οταν κανεις Web-ckeck in δεν ειναι απαραιτητο να εκτυπωσεις την καρτα επιβίβασης.
Μπορεις να πας κατευθειαν στο dropp off γκισε να παραδωσεις τις αποσκευες σου και να σου δωσουν την καρτα επιβίβασης εκει.
Ειδικα για πτησεις της Lufthansa απο Αθηνα παραδιδεις αποσκευες στο bussines class γκισε που συνηθως δεν εχει πολυ κοσμο.
Επισης εχεις παντα και την επιλογη ακομα κι αν εχεις κανει (Web-ckeck in απο το σπιτι) να εκτυπωσεις την καρτα επιβιβασης στα μηχανηματα των self check-in του αεροδρομιου...αν εχεις αποσκευες πας στο dropp off, αν πετας μονο με χειραποσκευη πας κατ' ευθειαν στην πυλη εξοδου.

Επισης για τους πιο (ΕΜΠΕΙΡΟΥΣ)... υπαρχει παντα και η δυνατóτητα του check-in μεσω κινητου τηλέφωνου με παραλαβη της κάρτα επιβίβασης µέσω SMS
απο την Lufthansa με τον ειδικο barcode, οποτε ξεμπερδευεις μια και καλη με τις εκτυπωσεις, ανεξαρτητως το αν πετας µε ή χωρίς αποσκευές!

Θυμίζω στο φίλτατο γιατρό ότι γράφω greeklish και στη συνεχεια μέσο κάποιου προγράμματος γίνονται greek. Ντάξει φτηνές δικαιολογίες αλλα σας προετοιμάζω διότι θα συνεχίσουν τα ... τρελα.

Ευχaριστω τους red fly9 και thange για την χρήσιμη παρέμβαση τους.

Όσο για τις φωτό που ζητα ο amoydar θα προσπαθήσω αργότερα να βάλω ορισμένες.Στη παρούσα φάση είναι δύσκολο.