Λοιπόν επειδή από ότι φαίνεται μόνο τα site των αεροπορικών εταιριών βλέπετε και διαβάζετε. Πρώτον το boeing 737-700 το εκμεταλλεύεται η Georgian Airways και δεν είναι ενεργό στο στόλο της armenia ''ψάξτε το λίγο '' , δεύτερον πέρσι η armenia εκτέλεσε μια charter πτήση για RHO και το αεροπλάνο έκατσε 7 ώρες στη RHO μέχρι που πέρασε τους απαραίτητους έλεγχους και μετά έφυγε '' δεν ξέρει κανένας από εσάς αν γίνονται τα check στα αεροπλάνα τους'' τρίτον η αυτή η αεροπορική εταιρία δεν έχει πάρει καν slots από το αεροδρόμιο της SKG δεν έχει καν permission για να εκτελεί αυτή τη πτήση '' κανένας από εσάς δεν είναι μέλος του συμβουλίου της Γενικής Αεροπορίας της Αρμενίας '' . Που έχεις δει ότι πουλάει στα συστήματα GDS ? Εμένα δεν μου τη βγάζει πουθενά !!! Εφόσον δεν έχει permission πως πουλάει εισιτήρια το έχεις σκεφτεί λιγάκι ? Είναι λυπηρό να μην ξέρετε αναλυτικά κάποια πράγματα και να λέτε ότι κάποιος τρολαρει απλά λέω πράγματα που είναι αληθινά και στεκουνε με βάση το κανονισμό της IATA ότι εφόσον η αεροπορική εταιρία δεν έχει permission απαγορεύεται να πουλάει εισιτήρια.
Τη μόνη πτήση που βλέπω εγώ στα συστήματα της GDS είναι της Atlantis European Airways με διγράμματο (TD) και αριθμό πτήσης 4102/4103 που ξεκινάει από 3 Ιουλίου απευθείας από SKG-EVN/EVN-SKG με αεροσκάφη της Aegean Airlines.
***** 1 TD4102 J4 C2 V4 L4 K4 S4 T4 SKG EVN 2355 0325+1E0/320 2:30
U4 P4 W4 YR
***** 1 TD4103 J4 C2 V4 L4 K4 S4 T4 EVN SKG 0405 0555 E0/320 2:50
U4 P4 WR YR