απογείωση μετ' εμποδίων...

• Thread starter Thread starter mitsos_athens
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας

mitsos_athens

Νέο μέλος (Tourist)
Ένας φίλος μου ταξίδεψε με τη πτήση Α3 110 με προορισμο τη Θεσσαλονίκη στις 19/2.
Όταν γύρισε πίσω στην Αθήνα, μου είπε ότι έγιναν δυο αποπειρες για απογείωση οι οποίες ήταν αποτυχημένες, καθώς το αεροσκάφος πριν αφήσει το έδαφος επιβράδυνε και ξαναγυρνούσε πίσω προς την αρχή του διαδρόμου.Δεν έγινε κάποια αναγγελία από τον κυβερνήτη του αεροσκάφους..Υπάρχει κάποιος που να έχει κάποιου είδους πληροφόρηση για το θέμα αυτο?

Κατι που μπορω να πιθανολογησω (δεδομενης και της πρωινης ωρας) ειναι το γνωστο τεραααστιο σμηνος απο ψαρονια που κανει ο,τι θελει απο τη μεριά του 03R/21L. Eχω δει πολλες φορες αεροπλανα να ξεκινουν απογειωση, να εμφανιζεται το σμηνος, και να ματαιωνουν. Απλα μια υποθεση...

Απλή υποσημείωση, χωρίς να θέλω να ανοίξω πάλι θέμα επί θέματος και να το πολυαναλύσουμε, πως ο εκάστοτε Κυβερνήτης του αεροσκάφους είναι καλό να βγάζει μια ανακοίνωση σε παρόμοιες περιπτώσεις, ώστε να καθησυχάσει τους επιβάτες. Δυστυχώς σε κάθε πτήση υπάρχουν πολλοί που φοβούνται τις πτήσεις και ακόμα περισσότεροι που παρακολουθούν τηλεόραση (ξέρετε, αυτό το φωτεινό κουτί που πουλάει ειδήσεις για διαφημίσεις και το αντίθετο) και πιθανότατα να έχουν δει πρόσφατα τρομοκρατημένα ρεπορτάζ για αεροπορικά δυστυχήματα...