Kiwi Jumbo":x1a61gjj said:
...Αν ψάχνουν για νέο αίμα δεν είναι και τόσο τραγικό αυτο!
Δηλαδή, το να απολύεις υπαλλήλους οι οποίοι πιθανότατα έχουν υποχρεώσεις όπως οικογένεια, παιδιά, ενοίκια ή στεγαστικά δάνεια, για να προσλάβεις νεότερους επειδή απλά είναι φθηνότεροι δεν είναι τραγικό;
Αγαπητέ μου, δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις, αλλά ειλικρινά εύχομαι να μη βρεθείς ΠΟΤΕ στη θέση των εργαζόμένων του Alter οι οποίοι κοιμούνται μέσα στο κανάλι επειδή τους έκαναν έξωση από το σπίτι που έμεναν, τρώνε από όσα τρόφιμα τους προσφέρουν άλλοι, αγοράζουν φάρμακα για τα παιδιά τους με έρανο γιατί δεν έχουν να πληρώσουν ούτε τη συμμετοχή στο φαρμακείο.
Πληροφοριακά, σε ενημερώνω ότι πριν τις γιορτές με έξοδα της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής (Ε.Τ.Ι.Τ.Α.) παιδιά επί δέκα μήνες απλήρωτων εργαζομένων εξετάστηκαν από γιατρούς οι οποίοι διέγνωσαν υποσιτισμό.
Ανάλογες καταστάσεις βιώνουν χιλιάδες εργαζόμενοι στο χώρο του τύπου τον οποίο λόγω επαγγελματικής ιδιότητας τον γνωρίζω εκ των έσω, αλλά και ακόμα περισσότεροι εργαζόμενοι σε όλους τους κλάδους.
Δεν ξέρω αν ψάχνουν νέο αίμα όπως εικάζεις, αλλά εύχομαι να μη βρεθεί κανένας μας στην ουρά για συσίτιο επειδή κάποιος εργοδότης ψάχνοντας για νέο αίμα ήπιε το δικό μας.