Απολύσεις στην Olympic Air

• Thread starter Thread starter exadas
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Τι εννοεις ακριβως με αυτο?Ετοιμαζεται κατι?Γιατι ακουγονται πολλα,μεχρι και συγχωνευση με αλλο handler....?

σημερα μαλλον εχει ξεκινησει ενας 2ος γυρος απολυσεων στην OH...και στην πλειοψηφια τους οπως και την προηγουμενη εβδομαδα ειναι ατομα απο την παλια ΟΑ...ατομα που στηριξαν την νεα στο ξεκινημα της...

Μήπως την στιριξαν με λάθος τρόπο? :roll:

οχι φιλε μου...απλως τωρα ολοι αυτοι οι ανθρωποι ειναι στυμμενες λεμονοκουπες....για τα κεφαλια...
και να το καταλαβαν μετα απο 2 χρονια;Κατι μου φερνει σε παραδειγμα Olivetti...αν ψαξετε στο ιντερνετ μια συνεντευξη του προεδρου της για τα χρονια μετα τον Β' Παγκοσμιο..οι μανατζερ δεν αλλαζουν συνηθειες...

Μπορείς να γίνεις λίγο πιο συγκεκριμένος? Αν ψάχνουν για νέο αίμα δεν είναι και τόσο τραγικό αυτο!

δυστυχως δεν ψαχνουν για νεο αιμα..μετα το κλεισιμο της Spanair,την αποσυρση της Czech Airlines,Adria και ισως της Georgian και μην εχοντας χτυπησει συμβολαια με αλλες εταιριες(πχ Cyprus)δινει μια εικονα απαξιωσης του προιοντος της,αφηνοντας χωρο στην Goldair...λες και δεν το θελουν..τι να πω...

Με μπέρδεψες τώρα μιλάς για το Handling ή για την Air??

για το Handling...εβαλα εδω τα posts γιατι δεν υπαρχει αντιστοιχο topic στο φορουμ.

Προφανως για την HANDLING μιλάει.
Υπάρχει βέβαια και το άλλο, πλέον τα εκδοτήρια της ΟΑ τα έχει αναλάβει η oa-air. εδω και μία εβδομάδα περίπου, και όπως καταλαβαίνετε όσοι περίσευουν τους διώχνουν. Και οι πιο πολλοι απο την παλια ΟΑ ήταν στα εκδοτήρια οπότε αυτοί πήραν πρώτοι πόδι.
Για να χτυπήσουν όμως εταιρείες πρέπει και η ΟΗ να ρίξει τιμές να γίνει πιο ανταγωνιστική απο τις άλλες 2 εταιρείες.

Kiwi Jumbo":x1a61gjj said:
...Αν ψάχνουν για νέο αίμα δεν είναι και τόσο τραγικό αυτο!
Δηλαδή, το να απολύεις υπαλλήλους οι οποίοι πιθανότατα έχουν υποχρεώσεις όπως οικογένεια, παιδιά, ενοίκια ή στεγαστικά δάνεια, για να προσλάβεις νεότερους επειδή απλά είναι φθηνότεροι δεν είναι τραγικό;
Αγαπητέ μου, δεν ξέρω τι δουλειά κάνεις, αλλά ειλικρινά εύχομαι να μη βρεθείς ΠΟΤΕ στη θέση των εργαζόμένων του Alter οι οποίοι κοιμούνται μέσα στο κανάλι επειδή τους έκαναν έξωση από το σπίτι που έμεναν, τρώνε από όσα τρόφιμα τους προσφέρουν άλλοι, αγοράζουν φάρμακα για τα παιδιά τους με έρανο γιατί δεν έχουν να πληρώσουν ούτε τη συμμετοχή στο φαρμακείο.
Πληροφοριακά, σε ενημερώνω ότι πριν τις γιορτές με έξοδα της Ένωσης Τεχνικών Ιδιωτικής Τηλεόρασης Αττικής (Ε.Τ.Ι.Τ.Α.) παιδιά επί δέκα μήνες απλήρωτων εργαζομένων εξετάστηκαν από γιατρούς οι οποίοι διέγνωσαν υποσιτισμό.
Ανάλογες καταστάσεις βιώνουν χιλιάδες εργαζόμενοι στο χώρο του τύπου τον οποίο λόγω επαγγελματικής ιδιότητας τον γνωρίζω εκ των έσω, αλλά και ακόμα περισσότεροι εργαζόμενοι σε όλους τους κλάδους.
Δεν ξέρω αν ψάχνουν νέο αίμα όπως εικάζεις, αλλά εύχομαι να μη βρεθεί κανένας μας στην ουρά για συσίτιο επειδή κάποιος εργοδότης ψάχνοντας για νέο αίμα ήπιε το δικό μας.