Απολύσεις στην Olympic Air

ποσους τελικα απελυσε η οα?απο εδαφος και ιπταμενους και ιπταμενες?τελειωσανε οι απολυσεις η ακομα εχουμε πολυ δρομο?ευχαριστω!!

εχει πολυ δρομο ακομα....ετσι οπως το πανε θα μεινουν(ειδικα στην Αθηνα)70 ατομα πρωτη γραμμη και 200 διευθυνταδες...να διαχειριζονται τους 70... :D :D :D :D
εγω απορω ακομα με αυτον που τους πληρωνει...εκτος και εαν εχει σκοπο...

Στο handling σταθμού άρχισαν τις τροποποιήσεις σε 4ωρα για 5 μερες με το μισό κ πιο κατω μισθό (καθαρα οχι μεικτα). Την 2η μερα κάποιοι τους επισκεφθηκαν (!!!!) κ οι προτασεις άλλαξαν σε 8ωρα για 3 μερες με περισσότερα λεφτα!!!!!Δυστυχως οι πρωτοι είχαν ήδη υπογραψει.... :(

Παει και η Tunis Air απο το Handling,ακολουθει JAT,(IBERIA?)και British Airways απο το Cargo....ευγε κυριοι του Handling...επιτελειτε το εργο σας κατα γραμμα...και μετα σας φταινε οι εργαζομενοι για οτιδηποτε συμβαινει...αυτος που πληρωνει τι λεει για ολα αυτα;Μαλλον περιμενει κανα δωρακι απο τον Santa Clauss τα Χριστουγεννα...κατι σε βατραχοπεδιλα...και μην ακουσω παλι για κριση(ξερω που ζω και που βρισκομαι)!Ο τοπος μας ειναι πλουσιος και σε παραδοση και σε ιστορια και σε πλουτο!Εαν θελετε κυριοι(γενικως)να εξευτελισετε τα παντα για να τα δωσετε κοψοχρονια σε καθε λαμογιο-νεοτσιφλικα-φρακοφορεμενο να ξερετε οτι θα ερθει και η σειρα σας...Δειτε τους δημοσιογραφους που εγλυφαν το συστημα τοσα χρονια...σαν λεμονοκουπες τους πεταξαν...και κυριοι του Handling να ξερετε οτι εχω πολλα ραμματα για την γουνα σας...

Μιλούσαν απαξιωτικά για τον Ψαρούδη και την παλιά ΟΑ,και μετέτρεψαν το Cargo σε μπακάλικο της γειτονιάς οι Ασλανίδης,Κούτρας και ΣΙΑ κατά τα πρότυπα της παλιάς GOLDAIR που δούλευαν παλιότερα.

μαγκες, παρτε το χαμπαρι. Απο εταιρια εγινε aeroclub.
Θα μεινουν οι προπελλες για τις αγωνες και μαλιστα επιδοτουμενες.
Οσοι μαζεψατε ωρες, αντε στην EMIRATES-QATAR-ETIHAD...
Εδω το συστημα εκλεισε.
Και φταιτε πρωτιστως εσεις που δεχοσασταν να πετατε με ψιχουλα.
Μην γκρινιαζετε τωρα.

δεν ειναι και συγουρο οτι θα μεινουν και οι προπελες.

οι γλαροι θα την σωσουν ;)

Άμα το λες εσύ να είμαστε ήσυχοι τότε

Αννίτα, δεδομένου ότι αρέσει στον καθένα να ασκεί "δύναμη" όποτε μπορεί, επειδή έτσι νιώθει ότι ελέγχει κάτι και είναι Θεός, αυτό που κάνεις σ'αυτό το θέμα και το άλλο με το "αγοραστή για την ΟΑ αναζητεί ο Βγενόπουλος" είναι κάτι σχεδόν διαστρεβλωμένο και άρρωστο. Έχω την εντύπωση ότι δεν ξέρεις τίποτα και έτυχε να βρεθείς σ'αυτό το φόρουμ και να ασκήσεις μια μηδαμινή επιρροή στα κορόιδα (συμπεριλαμβανομένου και του ευαυτού μου) που αγαπάμε και υποστηρίζουμε την Ολυμπιακή διότι ή την αγαπήσαμε μόνοι μας ή κάποιοι κοντινοί μας άνθρωποι που τη χτήσανε και θυσιάσανε τα πάντα για αυτήν, τώρα ο μεγάλος μάγκας της ΜΙΓ χέζει στη φάτσα τους διότι τους κορόιδεψε. Απέδειξέ μου ότι κάνω λάθος και πες μας τι γίνεται τελικά με την Α3 και την ΟΑ αν ξέρεις αλλιώς με όλο το σεβασμό τράβα και πάρε δρόμο!