Απολύσεις στην Aegean

• Thread starter Thread starter spourgiti
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
ADVISOR":2cdxwtku said:
κρίμα γιά μια χώρα ,που χάνεται ο Τουρισμός ,απο λάθος κινήσεις και θα μείνουν οι βασιλοΒγενόπουλοι ,και κολαούζος
ο Καραμπάτης (εγγυηση) και οι λοιποι (green jet κλπ κλπ...
Δεν ξέρω αν σε αντελήφθην σωστά, αλλά ούτε ο τουρισμός χάνεται στη χώρα, ούτε -ευτυχώς- στηρίζεται στις ελληνικές αεροπορικές της πλάκας (εξαιρώ Α2, Α3, ΟΑ & MAV απ' τον χαρακτηρισμό)

8 χρονια δουλευα στην αεροπορια αιγαιου (κεντρικα γραφεια) και με απολυσανε οπως και καποιους αλλους.
Η εμπειρια μου απο αυτη την εταιρεια (τουλαχιστον στα κεντρικα) ειναι κατι σαν ημιδημοσιο.
Ο λογος απολυσης ηταν..περικοπες προσωπικου (χαχα).Αν η aegean ανασανει απο τα 680 ευρω που δινανε τοτε μπραβο τους.
Υ.Γ:Ο Ευτυχης Βασιλακης εδωσε εντολη,απολυσεις χωρις να κοιτανε ποιος ειναι ποιος.Φυσικα οι προοισταμενοι καθε τμηματος δεν το τηρησανε αυτο αλλα διαλεξανε συμφωνα με τις συμπαθειες τους.

Καλημέρα φίλε .
Ο στόχος ειναι κοινός
Να μείνουν πο συμπάθειες σε εναν επαγγελματικό χώρο ,που ολοένα θα συρικνώνεται
Υπομονή και νά δούμε που θά πάει
:wall:

Εν,ω εσύ,κύριεVagelis,τα οκτώ αυτά χρόνια νόμιζες ό,τι εργαζόσουν σε μια αξιοκρατική επιχείρηση,με μέριμνα για τους εργαζομένους και έρχεσαι τώρα να μας πεις πόσο κακοί έγιναν τόσο ξαφνικά.

Oχι βεβαια,απο τον πρωτο χρονο εκει το διαπιστωσα.

vagelis77":efxxyvhl said:
Αν η aegean ανασανει απο τα 680 ευρω που δινανε τοτε μπραβο τους.

Καλά τι απλοϊκή σκέψη είναι αυτή; Για να παίρνεις 680 ευρώ στο χέρι, σημαίνει ότι κοστίζεις στην εταιρεία τουλάχιστον περί τα 1100-1200 ευρώ το μήνα, δηλαδή όλο το χρόνο γύρω στα 16000 ευρώ. Αν π.χ. απολήθηκαν 100 εργαζόμενοι οι οποίοι πλέον λόγω της κατακόρυφης πτώσης της κίνησης ήταν υπεράριθμοι και δεν χρειάζονταν, οι εταιρεία θα εξοικονομήσει -μόνο από τη μισθοδοσία τους- 1.600.000 ευρώ. Δεν νομίζω ότι αυτό το ποσό είναι αμελητέο.

OA701":2stv4jvx said:
ADVISOR":2stv4jvx said:
κρίμα γιά μια χώρα ,που χάνεται ο Τουρισμός ,απο λάθος κινήσεις και θα μείνουν οι βασιλοΒγενόπουλοι ,και κολαούζος
ο Καραμπάτης (εγγυηση) και οι λοιποι (green jet κλπ κλπ...
Δεν ξέρω αν σε αντελήφθην σωστά, αλλά ούτε ο τουρισμός χάνεται στη χώρα, ούτε -ευτυχώς- στηρίζεται στις ελληνικές αεροπορικές της πλάκας (εξαιρώ Α2, Α3, ΟΑ & MAV απ' τον χαρακτηρισμό)
Mάλλον εγω δεν το διατύπωσα σωστα
Σέ μιά χώρα τουριστική ,που εχει συρικνωμένη αεροπορική κίνηση με χιλιάδες ανθρώπους να στερούνται το βασικό αγαθό
πο'υ ειναι η δουλειά τους ,δημιουργούνται σχήματα μη σοβαρά δηλ δεν φαίνεται Φως εν ολ'ιγοις

Πως εννοεις τα 1200?Τα μοικτα ηταν 920.Και π.χ δεν απολυθηκαν αλλα 8 εργαζομενοι.1.600.000 το χρονο??χαχαχα ρε φιλε ποσο νομιζεις οτι πληρωνουν?αστο.
Πριν 45 μηνες που κανανε μειωσεις ειπαν,οταν οι αλλες εταιρειες κανανε αυξησεις εμεις δεν καναμε γι αυτο και τωρα δεν φοβομαστε οικονομικα,κι οτι γινονται μειωσεις
για να μη χρειαστουν να γινουν απολυσεις.

vagelis77":2na9ln4a said:
Πως εννοεις τα 1200?Τα μοικτα ηταν 920.

Το κόστος μισθοδοσίας δεν είναι μόνο ο μικτός μισθός. Είναι και οι εργοδοτικές εισφορές του εργοδότη προς το ΙΚΑ. Έτσι φτάνουμε στα 1200++

μετα απο την συγχωνευση(εξαγορα οσο οσο)πιστευω οτι η aegean θα κανει Π Ρ Ο Σ Λ Η Ψ Ε Ι Σ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!